dn24 έγραψε:Greek_Army έγραψε:Δηλαδή πριν εμφανιστεί η Χ. Α στην Βουλή αυτός ο τόπος ήτανε υγιέστατος...

Εγώ με άλλους 5 να κάνω αναφορά σε ένα οποιοδήποτε προφίλ θα κλείσει για πλάκα, επίσης όποιος παίρνει στα σοβαρά το facebook ας αλλάξει πλευρό, δεν πέφτουν έτσι τα κάστρα.
ακριβώς αυτή είναι και η δική μου άποψη. Ήθελα να 'ξερα πόσοι απο όσους τους ψήφισαν τώρα που τους βλέπουν εξαφανισμένους απο τις εργατικές κινητοποιήσεις έχουν αναθεωρήσει η όχι.
Πραγματικα ειναι να σε πιανει πονοκεφαλος με το παραπανω ποστ

Αληθεια φιλε μου εσυ που μιλας για εργατικες κινητοποιησεις σε ποιες αναφερεσε;
Σε αυτες που οι συνδικαλιστες του πασοκ βλεπε φωτοπουλος -παναγοπουλος κτλ ξαφνικα μετα τις αρπαχτες που εκαναν τοσα χρονια απο τα σωματια που οι ιδιοι ειχαν δημιουργησει οι λεγομενοι εργατοπατερες καθοδηγουσαν τον λαο να ψηφισει πασοκ -νδ ετσι ωστε να εχουν την θεση τους και την τσεπη τους γεματη απο ευρωπουλα;
Οι ιδιοι δεν ειναι αυτοι τωρα που ενω τα εκαναν μανταρα με το πασοκ τωρα με την συνδρομη ολως τυχαιως του μεγαλου επαναστατη ποπολαρου Συντροφου Τσιπρεφ συνεχιζουν την ιδια τακτικη αφου ελπιζουν βεβαια οτι καποια στιγμη ο τσυριζα θα βρεθει στην εξουσια;
Που ζεις φιλε μου δεν βλεπεις οτι σε κοροιδευουν ψιλο γαζι;
Για ποιες κινητοποιησεις μιλας τις φτιαχτες απο τα λαμ. Για που τοσα χρονια διοριζαν αβερτα κοσμο Για να εχουν αυτοι την ευνοια και την μασα απο τους κυβερνωντες;
Ας μην μιλησω βεβαια και για τους μπολσεβικους του κκε γιατι εκει η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα οσο θα υπαρχουν κοροιδα που θα στηριζουν το μαγαζακι που λεγεται περρισος τοσο αυτοι θα φωναζουν εμπρος λαε μην σκιβεις το κεφαλι παρολο που πεταξαν τα κοροιδα στον δρομο απλυρωτα απο τον 902

Για ολα σας φταει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Πραγματικα εχετε χασει μαλλον τον μπουσουλα μετα ποσοστα μας και δεν ξερεται ποσο καλο μας κανετε συνεχιζοντας την λασπολογια σας
Η απαντηση θα δωθει για αλλη μια φορα στις εκλογες και τοτε καποιοι θα πινουν για πολυ καιρο πικρο καφε

ΥΣ
Η ΕΛΛΑΔΑ και βαλτε το καλα στο μυαλο σας δεν προκειται να δωθει ποτε στα χερια της Αριστερας οσο και να το προσπαθειτε
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ