Τι έγγραφα χρειάζομαι για την κατάταξη;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 44
Ευχαριστώ πολύ! Άρα υπάρχουν καλές πιθανότητες να γίνεται απότι κατάλαβα!
Καλημερα σε ολους. Καποιες ερωτησεις αν μπορειτε να με καλυψετε:
1"Ακτινογραφια θωρακος, η οποια θα φερει ονοματεπωνυμο,φωτογραφια σφραγισμενη... " κτλ. Φωτογραφια μικρη εννοει;
2) "Βεβαιωση η αλλο αποδεικτικο απο το οποιο προκυπτει ο ΑΦΜ και η ΔΟΥ στην οποια ανηκεις καθως επισης και το ΑΜΚΑ σου" Απο που παιρνω αυτα τα χαρτια;
1"Ακτινογραφια θωρακος, η οποια θα φερει ονοματεπωνυμο,φωτογραφια σφραγισμενη... " κτλ. Φωτογραφια μικρη εννοει;
2) "Βεβαιωση η αλλο αποδεικτικο απο το οποιο προκυπτει ο ΑΦΜ και η ΔΟΥ στην οποια ανηκεις καθως επισης και το ΑΜΚΑ σου" Απο που παιρνω αυτα τα χαρτια;
Κωστακης έγραψε:Καλημερα σε ολους. Καποιες ερωτησεις αν μπορειτε να με καλυψετε:
1) Ναι εννοεί φωτογραφία διαβατηρίου / διπλώματος (μικρή δηλαδή).
2) Βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ καθώς και χαρτί που να βεβαιώνει το ΑΜΚΑ σου πλέον μπορεί να στα βγάλει και ο λογιστής σου μπαμ μπαμ χωρίς να χρονοτριβείς κλπ σε δημόσιες υπηρεσίες.
Στη φωτογραφία που ζητάνε πρέπει να είμαι ξυρισμένος ή μπορεί να είναι και παλαιότερη με γένια; Ευχαριστώ
Παιδιά να ρωτήσω... Πτυχίο Είχα καταθέσει όταν έληξε η αναβολή μου στο Ρουφ.
Οκ θα πάρω ένα ακόμα αντίγραφο επικυρωμένο μαζί μου. Ταυτότητα επίσης, αποδεικτικό αφμ, ακτινογραφία θώρακος κ δίπλωμα. Επίσης έχω ξεκινήσει και μεταπτυχιακό το οποίο και θα to τελειώσω αμεσως μετά το στρατό. Να πάρω κάποιο αποδεικτικό και γι αυτό; Εχω ζητησει αναστολη σπουδν ομως για να μην εχω θεμα με διαγραφη οσο θα ειμαι στρατο και δεν ξερω αν μπορουν να μου δωσουνε πιστοποιητικο...
Οκ θα πάρω ένα ακόμα αντίγραφο επικυρωμένο μαζί μου. Ταυτότητα επίσης, αποδεικτικό αφμ, ακτινογραφία θώρακος κ δίπλωμα. Επίσης έχω ξεκινήσει και μεταπτυχιακό το οποίο και θα to τελειώσω αμεσως μετά το στρατό. Να πάρω κάποιο αποδεικτικό και γι αυτό; Εχω ζητησει αναστολη σπουδν ομως για να μην εχω θεμα με διαγραφη οσο θα ειμαι στρατο και δεν ξερω αν μπορουν να μου δωσουνε πιστοποιητικο...
Αφού κάνεις μεταπτυχιακό (έστω και σε αναστολή- αυτό δεν αναιρεί την ιδιότητα του φοιτητή), να ζητήσεις από τη γραμματεία του μεταπτυχιακού σου μία βεβαίωση σπουδών.
D.Y.K έγραψε:Κωστακης έγραψε:Καλημερα σε ολους. Καποιες ερωτησεις αν μπορειτε να με καλυψετε:
1) Ναι εννοεί φωτογραφία διαβατηρίου / διπλώματος (μικρή δηλαδή).
2) Βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ καθώς και χαρτί που να βεβαιώνει το ΑΜΚΑ σου πλέον μπορεί να στα βγάλει και ο λογιστής σου μπαμ μπαμ χωρίς να χρονοτριβείς κλπ σε δημόσιες υπηρεσίες.
Καλησπέρα η τελευταία φορολογική δήλωση δε θα είναι εντάξει για να δείχνει το ΑΦΜ αλλά επίσης και το ΑΜΚΑ μπορεί να φανεί και στο βιβλιάριο ασφάλισης;
Ναι το ΑΜΚΑ φαίνεται και στο βιβλιάριο ασφάλισης σου. Σχετικά με το ΑΦΜ όπως γράφω και πιο πάνω μπορείς σε ελάχιστο χρόνο να ζητήσεις από τον λογιστή σου να σου βγάλει μία βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ και είσαι έτοιμος.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 7
- Επάγγελμα: Βοηθός χειριστή πριονοκορδέλας
Chris_pap έγραψε:Καλησπέρα η τελευταία φορολογική δήλωση δε θα είναι εντάξει για να δείχνει το ΑΦΜ αλλά επίσης και το ΑΜΚΑ μπορεί να φανεί και στο βιβλιάριο ασφάλισης;
Πανω στην βεβαιωση αμκα γραφει και τον αφμ και γενικα τα παντα ολα επικυρωμενα με σφραγιδα δημοσιου πηγαινε στα κεπ σε ενα λεπτο το περνεις αυτο το χαρτι
Καλησπέρα και πάλι,
οι επικυρώσεις να γνωρίζετε έχουν καταργηθεί βάσει νόμου από το Περασμένο Μάρτιο...
Όλες οι εξακριβώσεις εγγράφων γίνονται μέσω του πληροφοριακού συστήματος του Κράτους.
Το ΑΜΚΑ φαίνεται στο βιβλιάριο υγείας οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα και για το ΑΦΜ αναγράφεται σε έγγραφα της ΔΟΥ όπως το εκκαθαριστικό.
Ευτυχώς γιατί δε θα χρειαστεί να πάω σε ΚΕΠ κτλ...
οι επικυρώσεις να γνωρίζετε έχουν καταργηθεί βάσει νόμου από το Περασμένο Μάρτιο...
Όλες οι εξακριβώσεις εγγράφων γίνονται μέσω του πληροφοριακού συστήματος του Κράτους.
Το ΑΜΚΑ φαίνεται στο βιβλιάριο υγείας οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα και για το ΑΦΜ αναγράφεται σε έγγραφα της ΔΟΥ όπως το εκκαθαριστικό.
Ευτυχώς γιατί δε θα χρειαστεί να πάω σε ΚΕΠ κτλ...
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 7
- Επάγγελμα: Βοηθός χειριστή πριονοκορδέλας
Οτι γουσταρεις απλα αντι να κουβαλας βιβλιαρια και φορολογικες μαζι που μπορει να τα χασεις κ ολας στο κεντρο βγαζεις ενα χαρτι απ τα κεπ τους το δινεις και τελος
Πολίτης !!!336 !!!
Εν ολίγοις αρκεί να φαίνεται κάπου το ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ σου και είσαι Ok 

Μια τελευταία ερώτηση σχετικά με αυτό το θέμα... Το βιβλιάριο της Εθνική τράπεζας που θέλει φωτοτυπία τη πρώτη σελίδα είναι υποχρεωτικό να υπάρχει;
Μας πληρώνουν δλδ τα 8.88 μέσω τραπέζης ή είναι στη περίπτωση που πας για ΥΕΑ;
Μας πληρώνουν δλδ τα 8.88 μέσω τραπέζης ή είναι στη περίπτωση που πας για ΥΕΑ;
Σχετικά με τα έγγραφα κατάταξης, εκτός από τα πτυχία (ΑΕΙ και μεταπτυχιακό), έχει κανένα νόημα να καταθέσει κανείς Proficiency, αν δεν επιθυμεί να πάει για ΥΕΑ;
Και ακόμα και το μεταπτυχιακό έχει νόημα να κατατεθεί;
Και ακόμα και το μεταπτυχιακό έχει νόημα να κατατεθεί;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες