Τι έγγραφα χρειάζομαι για την κατάταξη;
Το βιβλιάριο υγείας βρέφους θέλουν, όχι αυτό που έχεις τώρα.
Δόξα τω Θεώ ευχαριστώ πολύ αλλά γιατί τους νοιάζουν μόνο τα εμβόλια; Θέλω να πω δεν τους ενδιαφέρουν άλλες παθήσεις;
ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ
- futureshock
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Και δηλαδη αυτοι που δεν δηλωσαν το διπλωμα οταν εκοψαν αναβολη, μπορουμε να το δηλωσουμε οταν παρουσιαστουμε; αυτο γινεται και με τα αλλα χαρτια; Πτυχια-απολυτηρια κλπ.
Καλημέρα.
Τα χαρτιά που θέλει να έχεις μαζί πρέπει να είναι τα πρωτότυπα; Ή φωτοτυπίες;(Λογικά φωτοτυπίες).
Και αν είναι φωτοτυπίες πρέπει να είναι επικυρωμένες;
Τα χαρτιά που θέλει να έχεις μαζί πρέπει να είναι τα πρωτότυπα; Ή φωτοτυπίες;(Λογικά φωτοτυπίες).
Και αν είναι φωτοτυπίες πρέπει να είναι επικυρωμένες;
Ναι ναι επικυρωμενα απο ΑΣ τμηματα η κεπ
Το χαρτι με το ΑΦΜ το εχω ξεχασει στο πατρικο μου καμια 300χλμ απο τον τοπο κατοικιας μου και μπαινω αυριο. Θα υπαρξει προβλημα?
Guest έγραψε:Το χαρτι με το ΑΦΜ το εχω ξεχασει στο πατρικο μου καμια 300χλμ απο τον τοπο κατοικιας μου και μπαινω αυριο. Θα υπαρξει προβλημα;
Όχι.Αν και το σωστό είναι να το έχετε, το πιθανότερο είναι να σας βάλουν να κάνετε υπεύθυνη δήλωση του Ν.105 για να πιστοποιήσετε τα προσωπικά σας στοιχεία, μεταξύ αυτών και το ΑΦΜ. Επίσης το ΑΦΜ μπορούν να το διασταυρώσουν και με άλλα έγγραφα (δίπλωμα οδήγησης πχ).
Θα ηθελα να κανω μια ερωτιση εχθες μου ηρθε το χαρτη για το στρατο και πηγα το πιρα... Απο πισο λει τι χαρτια ζηται να παρουμε μαζη μας στιν καταταξη λει να φερετε μαζη σας το ατομικο βιβλιαριο υγειας 1) πιο απο τα διο ενοει το βιβλιαρο υγειας παιδιου ι το σκετο βιβλιαρο υγειαςκαι κατι αλο 2) οταν εκανα τα χαρτια για εθελοντις μου ζιτιθηκε να δοσω τα απολιτιρια Επαλ και της ιδικοτιτας τα εκανα διο φορες διο φορες τα εδωσα θα πρεπι να τα ξανα δωσο ;
1) Βιβλιάριο Παιδιού (βρέφους παλαιότερα)
2) Απλή φωτοτυπία του απολυτηρίου σου
Να σε καλα φιλε ευχαριστο για τιν απαντησηNassos έγραψε:1) Βιβλιάριο Παιδιού (βρέφους παλαιότερα)
- georgegr94
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 3
Φίλε Nassos... Μια και το ψιλοέθιξε το θέμα ο Sandman ήθελα να σε ρωτήσω.
Εγώ μπαίνω 30 Μαρτίου, κανονικά ούτε σαν εθελοντής ούτε εξ αναβολής κλπ.
Είμαι απόφοιτος ΕΠΑΛ και έχω και κάποια χαρτιά όπως Lower Αγγλικών,ECDL, πτυχίο απτο ΕΠΑΛ "Υποστήριξη συστημάτων, εφαρμογών και δικτύων Η/Υ" και το απολυτήριο.
Όλα αυτά, παίζουν έστω ενα μικρό ρόλο η να πάρω μόνο το απολυτήριο; Έστω και αν υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μετρήσουν σε κάτι, θα ήθελα να το γνωρίζω αν είναι δυνατόν.
Ευχαριστώ.
Είμαι απόφοιτος ΕΠΑΛ και έχω και κάποια χαρτιά όπως Lower Αγγλικών,ECDL, πτυχίο απτο ΕΠΑΛ "Υποστήριξη συστημάτων, εφαρμογών και δικτύων Η/Υ" και το απολυτήριο.
Όλα αυτά, παίζουν έστω ενα μικρό ρόλο η να πάρω μόνο το απολυτήριο; Έστω και αν υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μετρήσουν σε κάτι, θα ήθελα να το γνωρίζω αν είναι δυνατόν.
Ευχαριστώ.
" Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ το δικαίωμά σου να το λες " ~Βολταίρος
Δεν ξέρω για να σου απαντήσω.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 44
georgegr94 έγραψε:Φίλε Nassos... Μια και το ψιλοέθιξε το θέμα ο Sandman ήθελα να σε ρωτήσω.
Ευχαριστώ.
Δεν θα μετρήσουν σε κάτι, υπάρχουν παιδιά που έχουνε πτυχία ΤΕΙ/ΑΕΙ Πληροφορικής.
- Gladiatore
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 2
georgegr94 έγραψε:Φίλε Nassos... Μια και το ψιλοέθιξε το θέμα ο Sandman ήθελα να σε ρωτήσω.
Ευχαριστώ.
Ναι μεν ως είπε ο Greek Army με μια μικρή παρένθεση. Τα χαρτιά αυτά καθεαυτά την ημέρα κατάταξης δεν παίζουν κανέναν ρόλο, απο την άλλη όμως οι γνώσεις σου ως είναι πιθανόν να εκτιμηθούν για την θέση κάποιου γραφείου (1ο,2ο,3ο και 4ο) στην μονάδα. Βέβαια καλύτερα κούρδος μαύρος κ'άραχνος παρα στο 1ο γραφείο. Τουλάχιστον η δικιά μου θητεία αυτό μου δίδαξε! Καλή θητεία!
«Γεννιόμαστε μέσα στην υποκρισία, μεγαλώνουμε μαζί της, την σπουδάζουμε με ζήλο, την διδάσκουμε με φανατισμό. Και όταν πεθαίνουμε, την αφήνουμε τρίτη Διαθήκη στα παιδιά μας.» Δημήτρης Λιαντίνης
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης