Στρατολογία

Πληροφορίες και συζητήσεις για τις στρατιωτικές σχολές,την εκπαίδευση, τους μισθούς, τη βαθμολογική εξέλιξη και τη ζωή των στρατιωτικών
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
BabisOsougias
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Στρατολογία

Δημοσίευση από BabisOsougias »

Μόλις έκανα account στο forum. Οπότε καλως σας βρήκα όλους. Θέλω να δώσω για στρατολογία αλλά με ενδιαφέρει να γνωρίζω ένα πράγμα. Τα μαθήματα που θα δίνω κάθε εξάμηνο πρέπει να τα περνάω υποχρεωτικά η εχω δυνατότητα επανεξέτασης;
nikodim14
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Στρατολογία

Δημοσίευση από nikodim14 »

Και εγω ελπιζω να περασω αν και θελει πολλα μορια. Μπορει καποιος να μας διαφωτισει για τις συνθηκες μεσα στη σχολη, για τα μαθηματα κτλ?
παπακι
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Στρατολογία

Δημοσίευση από παπακι »

Δεν μπορεις να καθυστερησεις μαθημα πανω απο 1,5 χρονο. Πως γινεται να εισαι καινουριος και να εχεις 101 μυνηματα. Τι εχεις πιει βραδιατικα > Εικόνα
nikodim14
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Στρατολογία

Δημοσίευση από nikodim14 »

Δεν ειναι δυσκολο να κανει κανεις μαθηματα της νομικης που δεν ειναι και η πιο ευκολη σχολη και συγχρονως να ειναι ενταγμενος και στο προγραμμα του στρατου?
kostas

Στρατολογία

Δημοσίευση από kostas »

IKAROS13 έγραψε:Δεν μπορεις να καθυστερησεις μαθημα πανω απο 1,5 χρονο. Πως γινεται να εισαι καινουριος και να εχεις 101 μυνηματα. Τι εχεις πιει βραδιατικα >Εικόνα

Αν αναφερεσαι στον BabisOsougias το μνμ ειναι απο τον ιανουαριο του 2009 μετα το παιδι ξαναεγραψε και αλλα μηνυματα για αυτο εχει αυτο τον βαθμο, απλα αυτο ειναι το πρωτο του μηνυμα και νομιζω οτι τελικα περασε στην Στρατολογια.
'Ολγα

Στρατολογία

Δημοσίευση από 'Ολγα »

Γεια σας. Είμαι μία μαθήτρια Γ λυκείου και σκέφτομαι σοβαρά να δηλώσω με το καλό του χρόνου στρατιωτική νομική. Αν κάποιος μπορεί και ξέρει να με ενημερώσει σχετικά με την συγκεκριμένη σχολή παρακαλώ να μου πει για τα πλεονεκτήματα, μειονεκτήματα Και για τις συνθήκες στις οποίες φοιτεί κάποιος σε αυτή τη σχολή (αν είναι πολύ αυστηρά, αν έχει ελεύθερο χρόνο, τι γίνεται με το χώρο διαμονής του κτλ)

Κάπου είχα ακούσει ότι οι γυναίκες δεν αντιμετωπίζονται το ίδιο στις στρατιωτικές σχολές. Ισχύει;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.:)

peter1992
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Στρατολογία

Δημοσίευση από peter1992 »

H σχολη λεγεται σσας βρισκεται στη θεσσαλονικη εχει 4.5 χρονια το πολυ για να αποφοιτησεις και σπουδαζεις στη νομικη του Αριστοτελειου πανεπιστημιου. Επισης ειναι στρατιωτικη σχολη η σσας και το προγραμμα της οπως και ο ελευθερος χρονος της ειναι ιδιος με των αλλων σχολων απλα το διαβασμα ειναι περισσοτερο. Δες εδω http://www.didefth.gr/sxoles/866.htm
peter1992
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Στρατολογία

peter1992
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Στρατολογία

http://www.ssas.gr/Greek/Συχνές%20Ερωτήσεις.htm Επισης δες εδω για να σου λυθουν αποριες
BIOU TSIOU

Στρατολογία

Δημοσίευση από BIOU TSIOU »

Ολγα μου, φέτος κατά πάσα πιθανότητα [έχω 430 μόρια πλέον], μπαίνω σσας στρατολογικό! Θα σ΄ενημερώσω για τα συν και τα πλην της σχολής! Κάνε λίγο υπομονή, εάν δεν καταργηθεί θα σ΄ενημερώσω αν αξίζει να το προσπαθήσεις! Εσύ Βέβαια βάλε τα δυνατά σου ν΄αριστεύσεις στις πανελλήνιες και πίστεψέ με αν το θέλεις δεν είναι δύσκολο!

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Στρατολογία

Δημοσίευση από Nassos »

χαρης γκουτσης

Στρατολογία

Δημοσίευση από χαρης γκουτσης »

Καλησπερα σε ολους! Επειδη το θεμα ειναι φλεγον ρε παιδια ηθελα να ρωτησω, σαν τελειοφοιτος μηχανολογος μηχανικος μπορω να κανω την πρακτικη μου εν ετει 2017 παραλληλα με το στρατο; Δλδ μεσα στο στρατο σαν μηχανικος πχ... Ακουσα ενα τετοιο ενδεχομενο και τρελαθηκα γιατι γλιτωνεις ουσιαστικα 6 μηνες απ πρακτικη μετα το στρατο! Ευχαριστω εκ των προτερων!
Άβαταρ μέλους
mk123
Πολίτης
Πολίτης

Στρατολογία

Δημοσίευση από mk123 »

Παιδια για Δ/ΕΣΣΟ ξηρας θα ειναι και ο εβρος ξερει κανεις τιποτα?
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης