Επιληψία και στρατός
Επιληψία και στρατός
Μου έχει έρθει το χαρτί για να παρουσιαστώ σε 20μέρες, όμως δεν γνωρίζω τι πρόκειται να συμβεί.
Πάσχω από επιληψία. Ακολουθώ φαρμακευτική αγωγή (κάθε μέρα παίρνω 4 χάπια), Τα τελευταία 4,5 χρόνια έχω νοσηλευθεί σε δημόσιο νοσοκομείο 6 φορές λόγω επιληπτικών κρίσεων.
Ψάχνω κα΄ποιο υπεύθυνο να ρωτήσω για το τι πρόκειται να γίνει και δεν βρίσκω κάποιον, Ανησυχώ για την υγεία μου. Ένας στρατιωτικός γιατρός του φρουραρχίου μου είπε σήμερα ότι πρεπςει να παρουσιαστώ κανονικά στο κέντρο και θα υπηρετήσω κανονικά. Τι θα γίνει;
Αν γνωρίζει κάποιος ας δώσει μια υπεύθυνη απάντηση.
Πάσχω από επιληψία. Ακολουθώ φαρμακευτική αγωγή (κάθε μέρα παίρνω 4 χάπια), Τα τελευταία 4,5 χρόνια έχω νοσηλευθεί σε δημόσιο νοσοκομείο 6 φορές λόγω επιληπτικών κρίσεων.
Ψάχνω κα΄ποιο υπεύθυνο να ρωτήσω για το τι πρόκειται να γίνει και δεν βρίσκω κάποιον, Ανησυχώ για την υγεία μου. Ένας στρατιωτικός γιατρός του φρουραρχίου μου είπε σήμερα ότι πρεπςει να παρουσιαστώ κανονικά στο κέντρο και θα υπηρετήσω κανονικά. Τι θα γίνει;
Αν γνωρίζει κάποιος ας δώσει μια υπεύθυνη απάντηση.
Επιληψία και στρατός
Θα πάρεις μαζί σου τα πιστοποιητικά από τα κρατικά νοσοκομεία και όταν παρουσιαστείς θα περάσεις από υγειονομική εξέταση.
Αν είναι έτσι όπως τα παρουσιάζεις τα πράγματα θα βγεις καραμπινάτο γιώτα και ίσως απαλλαχθείς. Αυτό δεν μπορούμε να στο πούμε από ένα forum. Θα σε εξετάσει επιτροπή και θα βγει σχετική απόφαση.
Αν είναι έτσι όπως τα παρουσιάζεις τα πράγματα θα βγεις καραμπινάτο γιώτα και ίσως απαλλαχθείς. Αυτό δεν μπορούμε να στο πούμε από ένα forum. Θα σε εξετάσει επιτροπή και θα βγει σχετική απόφαση.
Επιληψία και στρατός
Αρχικά ευχαριστώ για την απάντηση.
Θα ήθελα να συμ΄πληρώσω ότι έχω περάσει πριν από τρία χρόνια και ξανά φέτος από Α βάθμια υγειονομική επιτροπή του νομού με σκοπό την παράταση της ασφάλειας στον πατέρα μου για άλλα τρία χρόνια. Η πιο πρόσφατη απόφαση 'ηταν ότι : πάσχω από επιληπτικό σύνδρομο στα πλαίσια σκλύρυνσης του αμμωνε'ιου κέρατος, λαμβάνω αγωγή Με ποσοστό αναπηρίας 70%. είναι αρκετό για να μην περάσω την ταλαιπωρία αυτή που είναι και λίγο επικίνδυνη.
Thanks
Θα ήθελα να συμ΄πληρώσω ότι έχω περάσει πριν από τρία χρόνια και ξανά φέτος από Α βάθμια υγειονομική επιτροπή του νομού με σκοπό την παράταση της ασφάλειας στον πατέρα μου για άλλα τρία χρόνια. Η πιο πρόσφατη απόφαση 'ηταν ότι : πάσχω από επιληπτικό σύνδρομο στα πλαίσια σκλύρυνσης του αμμωνε'ιου κέρατος, λαμβάνω αγωγή Με ποσοστό αναπηρίας 70%. είναι αρκετό για να μην περάσω την ταλαιπωρία αυτή που είναι και λίγο επικίνδυνη.
Thanks
Επιληψία και στρατός
Νομίζω ότι είσαι σίγουρα εκτός στρατεύματος, αλλά δεν θα στο υπογράψω κιόλας γιατί δεν είμαι γιατρός.
Επιληψία και στρατός
Όλα καλά παιδιά.
Με τα χαρτιά από το νοσοκομείο και τη νομαρχία μου δόθηκε ΔιετηςΑναβολή λόγω των κρίσεων "Ε". Ο γιατρός στο νοσοκομείο μου έπιασε λίγη κουβέντα, και ρωτούσε πράγματα για τιςκρίσεις, για να καταλάβει αν αυτά ταχαρτιά που προσκομίζω είναι αληθινά. Πολύ ουρά όμως, και περίμενε περίμενε...
Τα προλαβαίνεις και όλα σε μια μέρα αρκεί να αρχίσεις νωρίς και να έχεις οπλιστεί αρκετή υπομονή.
Όσοι πράγματι πάσχουν από την επιληψία δεν έχουν κάτι να φοβούνται!
Με τα χαρτιά από το νοσοκομείο και τη νομαρχία μου δόθηκε ΔιετηςΑναβολή λόγω των κρίσεων "Ε". Ο γιατρός στο νοσοκομείο μου έπιασε λίγη κουβέντα, και ρωτούσε πράγματα για τιςκρίσεις, για να καταλάβει αν αυτά ταχαρτιά που προσκομίζω είναι αληθινά. Πολύ ουρά όμως, και περίμενε περίμενε...
Τα προλαβαίνεις και όλα σε μια μέρα αρκεί να αρχίσεις νωρίς και να έχεις οπλιστεί αρκετή υπομονή.
Όσοι πράγματι πάσχουν από την επιληψία δεν έχουν κάτι να φοβούνται!
Επιληψία και στρατός
Αν εχεις παθηση οπως επιλειπτικες κρισεις ;
τι γινεται κανεις θητεια σαν ι4 η απαλλασεσαι της θητειας σου
και τι χρειαζεται δικαιολογιτικα να εχω;
απαντηστε καποιος αμεσα γιατι μπαινω συντομα για να ξερω
ευχαριστω πολυ!
τι γινεται κανεις θητεια σαν ι4 η απαλλασεσαι της θητειας σου
και τι χρειαζεται δικαιολογιτικα να εχω;
απαντηστε καποιος αμεσα γιατι μπαινω συντομα για να ξερω
ευχαριστω πολυ!
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 1
Επιληψία και στρατός
Φιλε μου η επιλιπτικη κριση ειναι ενα πολυ σοβαρο υγειονομικο προβλημα το οποιο μπορει να εχει μοιραιες συνεπειες. Οταν παρουσιαστεις να εχεις ολα τα απαραιτητα εγγραφα μαζι σου (βεβαιωση γιατρου, προσφατη εξεταση) και να το δηλωσεις οπωσδηποτε. Το πιθανοτερο ειναι να κριθεις ι3 αοπλος αλλα υπαρχει σοβαρο ενδεχομενο να κριθεις ι5
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Επιληψία και στρατός
Σήμερα πέρασα από τη διαδικασία του φρουραρχείου- 401. Χρειάζεται να έχεις το χαρτί από το δημόσιο νοσοκομείο, που να αναφέρει την πάθηση, το παθολογικό εύρημα (εάν υπάρχει) και την φαρμακευτική αγωγή. Εγώ επιπλέον με τέτοιο χαρτί είχα περάσει από πρωτοβάθμια επιτροπη της Νομαρχίας για συνέχιση της ασφάλειας στον πατέρα μου.
Ο Γιατρός με ρώτησε για τις κρίσεις και τους περορισμούς στη ζωή που ακολουθούμε. Πρέπει να Καταλάβει τι ακριβώς σου συμβαίνει γιατί αυτός δςν έχει τέτοιο προβλημα. Καλή τύχη!
Ο Γιατρός με ρώτησε για τις κρίσεις και τους περορισμούς στη ζωή που ακολουθούμε. Πρέπει να Καταλάβει τι ακριβώς σου συμβαίνει γιατί αυτός δςν έχει τέτοιο προβλημα. Καλή τύχη!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 2
Επιληψία και στρατός
ΝΙΚΟΣ έγραψε:Πασχω απο κρισεις επιληψιας υπηρετω;
Δεν μας βοηθάς όμως έτσι. Η γνωμάτευση των γιατρών τι λέει; Ψάξτο και μόνος σου στο ΦΕΚ
Επιληψία και στρατός
Μετέφερα στη σωστή συζήτηση το μήνυμά σου γιατί υπάρχουν ήδη χρήστες με το ίδιο πρόβλημα.ΝΙΚΟΣ έγραψε:Πασχω απο κρισεις επιληψιας υπηρετω;
Επιληψία και στρατός
Έχω πάθει 2 επιληπτικές κρίσεις την μία πριν 10 χρόνια και την άλλη πριν 8 χρόνια! Παίρνω φάρμακο, αλλά είναι η ελάχιστη δόση και η γιατρός μου το χορηγεί μονο-μονο προληπτικα. Όσο και να σας φαίνεται περίεργο δεν θέλω να βγω γιωτάς! Τι μπορεί να γίνει ξέρετε; Ειδάλλως παρεπέμψτε σε άλλο ποστ! Ευχαριστώ.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 2
Επιληψία και στρατός
Για να περάσεις το φάρμακο μέσα στο στρατό θα πρέπει να έχεις και την συνταγή του γιατρού, ο γιατρός τώρα για να σε βοηθήσει να μην βγεις άοπλος μπορεί να σου γράψει σε ένα χαρτί ότι το παίρνεις μόνο προληπτικά!
Επιληψία και στρατός
Σε ευχαριστώ πολύ! Όταν έμαθα οτι δεν μπορώ να πάω ειδικές δυνάμεις έφαγα απίστετη πίκρα... Τελοσπάντων ευχαριστώ πολύ, να σαι καλά φίλε μου!
Επιληψία και στρατός
Έχω επιληψία με συχνές κρίσεις Και ακολουθώ αγωγή. Όμως διαμένω στο εξωτερικό μόνιμα. Μπορώ να πάρω Απαλλακτικό αν προσκομίσω τα δικαιολογητικα απο Το εξωτερικό;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες