35 Μοίρα Καταδρομών - Κύπρος

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Χρήστος

Δημοσίευση από Χρήστος »

DM90 έγραψε:

Αν ναι τις 5 μέρες τιμητική θα τις πάρω τώρα μόλις γυρίσω απ'την άδεια ορκωμοσίας ή πριν φύγω για Κύπρο σε περίπτωση που με κρατήσουν;

Φίλε μου δεν ξεκινάς καλά... Δεν ξέρω πως είναι τώρα τα πράγματα μέσα... Αλλά μια συμβουλή κράτα την στο μυαλό σου... Αν θες να περάσει γρήγορα ο καιρός, τότε μην σκέφτεσαι καθόλου την πολιτική ζωή...
Τώρα πια είσαι ένας Στρατιώτης του Ελληνικού Στρατού... Μάχεσαι για τον πράσινο μπερέ... Οπότε... ΞΕΧΝΑ την πολιτική ζωή... Στόχος σου είναι ένας... Κι αυτός δεν είναι οι άδειες... ΛΟΚ

Άβαταρ μέλους
35ΜΚ-Λεμεσιανος
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από 35ΜΚ-Λεμεσιανος »

1) Ακολουθας το προγραμμα της μοιρας κανονικα απλα εχεις την ειδικοτητα του νοσοκομου και ΣΗΕ σε πιανει και ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ και σκοπετο... 2) Απο την στιγμη που εισαι για Κυπρο για μπερε δινεις στο νησι στην Ελλαδα ξανα για επαναπατρισμο... Και οσο για τις 5 μερες που λες οταν γυρισεις απο την ορκωμοσια θα σας μαζεψουν οσοι ειστε για το νησι και οπως πηγατε θα ξανα φυγετε με την αδεια οσοι ειστε για κατω και δεν κρατανε. Στη σειρα την δικια μου ετσι μας ειχαν κανει... Το πιο σημαντικο απ'ολα

ΤΟ ΤΡΟΧΑΔΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΤΟ ΒΑΔΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ !

Παρατήρηση Στρατοπεδάρχη : Τα κεφαλαία γράμματα απαγορεύονται δεν είμαστε τυφλοί (διάβασε τους κανόνες )

Vaggelis7
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Vaggelis7 »

Καλησπέρα σε όλους! Επιλέχτηκα για ΕΛΔΥΚ και τώρα έχω την 16ήμερη άδεια πρωτού επιστρέψω Αυλώνα και φύγω για το νησί. Πριν την ορκομωσία στο κέντρο είχαν έρθει να μας μιλήσουν για ειδικές δυνάμεις και κάποια αθλήματα για όσους επιθυμούν να μπουν. Δεν μας μίλησαν όμως καθόλου για την εκπαίδευση και γιατί πραγματικά αξίζει να είσαι στρατιώτης των ειδικών δυνάμεων. Εγώ δεν ήξερα τι παίζει και τότε ήμουν αδιάφορος και δεν δήλωσα. Μέσα στην άδεια αυτή μίλησα με φίλο μου που πέρασε από 35ΜΚ. Πραγματικά μου είπε τόσα πράγματα και παθιάστηκα. Υπάρχει ακόμα η δυνατότητα να δηλώσω για ειδικές δυνάμεις αν μιλήσω σε υπεύθυνο στο τμήμα ΕΛΔΥΚ στην Αυλώνα, να περάσω τα αθλήματα και να με πάρουν στην 35ΜΚ ή το πουλάκι έχει πετάξει?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Greek_Army »

Δεν γίνεται, το πουλάκι πέταξε.
δεκανεας αγγελης

Δημοσίευση από δεκανεας αγγελης »

Η 35 ειναι κοντα στο μοναστηρι του σταυροβονιου. Αυτο που ηταν παλια εθιμο μολις εμπαινε καινουργια σειρα να ανεβαιναν στο μοναστηρι εχει πεθανει και με λυπει ιδιαιτερα διοτι δεν θα δουν την ομορφια και δεν θα νιωσουν την γαληνη οταν θα φτασουν επιτελους πανω. Εγω ευτυχως ημουν απο τους τυχερους που περναγα λυβ και ανεβηκαμε, κατεβηκαμε και μετα στα καπακια στιβο καταδρομων. Τα λυβ για μενα αξιζαν περισσοτερο απο ολα, η μονη ευκαιρια να κανεις πολλα γαματα πραγματα απο τους αλλους καταδρομεις.
dimitrisch
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από dimitrisch »

Παιδιά καλησπέρα, έχω δηλώσει και εγώ για ελδυκ και καταδρομέας. Την τετάρτη 11/6 παίρνουμε το φύλλο πορείας. Τέλη του ιουλίου λογικά θα γίνει ορκομωσία στη σχολή μου και θέλω να πάρω άδεια τότε. Γνωρίζει κανείς αν θα χουν τελειώσει τα ΤΠΕΝ μεχρι τότε, και γενικότερα αν θα χω θέμα με την άδεια;
ΚΑΙΡΗΣ

Δημοσίευση από ΚΑΙΡΗΣ »

Χαιρεται
κατα τυχη βρηκα το forum ayto...
h 35μκδ ειναι ιδεα το σπιτι μασ...
προσεχετε τι γραφετε!

183σειρα 43λοκ 10/86 εως 10/87
Άβαταρ μέλους
makrojim
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από makrojim »

Καλησπέρα σε όλους μπαίνω 15 Σεπτεμβριου παρουσιάζομαι μεγαλο πεύκο ειδικες δυνάμεις. Εγω μετα απο εκει θέλω να πάω (εφόσον πάνε ολα καλα) 35μκ κυπρο. Καποι λένε θέλει "μέσω" άλλοι λένε πως αν το δηλώσεις πας αμέσως. Ξέρετε τι γίνεται; Ευχαρτιστω
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από D.Y.K »

Πας αμέσως χωρίς μέσον.
Άβαταρ μέλους
makrojim
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από makrojim »

Ωραια σε ευψαριστώ DYK
DM90

Δημοσίευση από DM90 »

Για να έρθεις στην 35 μόνο βύσμα δεν θες... Και ο καινούργιος διοικητής συγκεκριμένα δεν τα πάει μια εκεί είμαι τώρα 331.

Γενικά θα το πρότεινα να το επιλέξει σε όποιον θέλει να ζήσει μια δυνατή εμπειρία τα πράγματα έχουν αλλάξει αρκετά στη μονάδα προς το καλύτερο. Ψυχή θέλει και όλα γίνονται.

Άβαταρ μέλους
lephleg
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από lephleg »

DM90 έγραψε:Για να έρθεις στην 35 μόνο βύσμα δεν θες... Και ο καινούργιος διοικητής συγκεκριμένα δεν τα πάει μια εκεί είμαι τώρα 331.

Γενικά θα το πρότεινα να το επιλέξει σε όποιον θέλει να ζήσει μια δυνατή εμπειρία τα πράγματα έχουν αλλάξει αρκετά στη μονάδα προς το καλύτερο. Ψυχή θέλει και όλα γίνονται.

Καλο αυτο.

Απο αποψη αγγαρειας και πιεσης πως ειναι ο νεος διοικητης DM90;(σε σχεση με τους παλιοτερους παντα)

Γενικα τι θεωρεις οτι εχει αλλαξει προς το καλυτερο; Πρεπει να εισαι τουλαχιστον ενα 5μηνο εκει (331), πως τα βλεπεις;

Άβαταρ μέλους
Lucky_Strike
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Lucky_Strike »

Καλησπερα Πατριδα!
Παρουσιαζομαι στις 16/9 στο ΚΕΤθ Αυλωνα και λεω να παω στην 35 ΜΚ
στην Κυπρο. Αρχικα ερχεται το κλιμακιο απο Ε. Δ και ρωτανε ποιοι θενε ΕΔ και συ τους λες οτι θες να πας στην 35ΜΚ ή απλα τους λες ΛΟΚ; Φανταζομαι το πρωτο.
Θελω να ρωτησω απο καποιον που ειναι ή πηγε προσφατα εκει.
αρχικα τι αθληματα θελει για να περασεις, ξερω καμψεις, ελξεις τρεξιμο αλλα θα ηθελα συγκεκριμενα ποσες επαναληψεις και τι χρονο για τι αποσταση.
επισεις θα ηθελα να μαθω εαν κανουν σε ολους εξετασεις ουρων
και επισεις εαν ολα πανε καλα και πας Κυπρο, και σου πει κανεις παρε 50 και συ στις 30-40 πεσεις, τι γινετε τοτε; Σε κοβουν;
και κατι ακομα. Μπορεις να ορκιστεις αλλοθρησκος-αθεος και να υπηρετησεις Ειδικες Δυναμεις;
Ευχαριστω προκαταβολικα
Anastasis7

Δημοσίευση από Anastasis7 »

Μάγκες 18/9 παρουσιάζομε ΚΕΤΘ Αυλώνα και θέλω να πάω 35ΜΚ αν ξέρει κανένας φρέσκος άμεσα να μου πεί τα αθλήματα και αν ζητήσω να πάω 35ΜΚ είναι σίγουρο ότι θα με στείλουν αφού έχω περάσει τα αθλήματα;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από D.Y.K »

Anastasis7 έγραψε:Μάγκες 18/9 παρουσιάζομε ΚΕΤΘ Αυλώνα και θέλω να πάω 35ΜΚ αν ξέρει κανένας φρέσκος άμεσα να μου πεί τα αθλήματα και αν ζητήσω να πάω 35ΜΚ είναι σίγουρο ότι θα με στείλουν αφού έχω περάσει τα αθλήματα;

Αθλήματα για κατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις

Όσον αφορά το δεύτερο ερώτημα σου η απάντηση είναι ότι θα σε πάρουν σίγουρα στην 35 Εικόνα

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης