35 Μοίρα Καταδρομών - Κύπρος

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
313-35MK-41ΛΚ

Δημοσίευση από 313-35MK-41ΛΚ »

DM90 έγραψε:Να'σε καλά φίλε! Μίλησα σήμερα και με ένα φιλαράκι που είναι 35 ΜΚ τώρα και μου είπε τα ίδια, επίσης πως δεν κάνουν στοίβο μάχης μόνο τα στελέχη, και πως οριακά ίσως προλαβαίνω και αυτήν την θαλάσσια άσκηση αν πάω εκεί μιας και παρουσιάζομαι πεύκο τον Μάρτιο.

Μια άλλη ερώτηση, ισχύει ότι όσους δηλώνουν Κύπρο τους στέλνουν εκεί;(δήλωσα ΕΔ τώρα που έκοψα την αναβολή δεν είχε να δηλώσεις προτίμηση σε κάποιο σώμα) παίζει ρόλο το ό'τι θεωρούμαι στα χαρτιά "Αθηναίος" γιατί το μητρώο μου είναι εκεί και παίζει να με στείλουν σε ΜΑΚ; Όχι πως θα με χάλαγε (λέω εγώ τώρα μιας και δεν ξέρω πως είναι να τα ζεις από μέσα). Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 όσο αναφορά την προσωπική μου προτίμηση.

Δε θα χεις πρόβλημα! Εδώ οι περισσότεροι κοιτάνε πως να μην πάνε, εσύ που θες να πας κιόλας δε θα χεις προβλημα! Θα γελάσεις πάντως όταν περάσει το κλιμάκιο της ΕΛΔΥΚ με τις μλκς δικαιολογίες που θα λέει ο καθένας για να αποφύγει την Κύπρο κ να καταλήξει σε κανα Έβρο να τον πηγαινει 10-1 και στη μια να βγαινει να κοιταει τα δέντρα του Έβρου...

35ΜΚ ΛΟΚ

Δημοσίευση από 35ΜΚ ΛΟΚ »

Vakinho έγραψε:26 του μηνός Κύπροοοοοοοο
330 :D

Σε περιμενουμε νεο ΕικόναΕικόναΕικόνα
ReD-RevolutioN
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ReD-RevolutioN »

Εσυ μεγαλε Λοκατζη χαλαρωσε λιγο και προσεχε πως μιλας στα παιδια. Θα θελες να σου κανουν το ιδιο;
υποψηφιος

Δημοσίευση από υποψηφιος »

Γεια σας παιδια μπαινω και γω τον μαρτιο διαβασα απο εναν φιλο πιο πισω εδω που λεει αν δεν περασεις τον στοιβο μαχης σε προβλεπομενο χρονο και το μιλι σε κατω απο 7 λεπτα στα τπεν εκει σε κοβουν ισχευι αυτο;

κυριος για το μιλι με ανησυχει καθοτι καπνιστης δεν τα παω καλα με το τρεξιμο πιστευω οτι θα χτισω αντοχη ομως εκει καμψεις παιρνω 40 και ελξης 6-7 σε ψηλο μονοζυγο οχι πορτας δηλαδης Γνωριζει κανεις που υπηρετισε εκει προσφατα να μου πει; Σας παρακαλω αν γνωριζει καποιος δεν θελω να κοπω για το μιλι
χριστος

Δημοσίευση από χριστος »

Να ξέρεις ότι γενικά εξαρτάται από τον λοχαγό του τπεν, τις ανάγκες της μονάδας σε προσωπικό κτλπ. Παντώς είναι πολύ πιθανό να σε κόψουν και αν δεν τα πας καλά με το τρέξιμο θα έλεγα να μην πας καν.

Σε γενικές γραμμές θα σου πρότεινα να αρχίσεις να τρέχεις από σήμερα

στεφανος

Δημοσίευση από στεφανος »

Καλημέρα παιδιά, το Μάρτιο παρουσιάζομαι και θέλω τη γνώμη σας για το που είναι ποιο δύσκολα.Σκέφτομαι να πάω Κύπρο αλλά μου είπαν ότι δεν κάνουν πολλές ασκήσεις και ότι γενικά είναι πολύ χαλαρά!

Αν μπορείτε πείτε μου τι γνώμη σας...

Άβαταρ μέλους
35ΜΚ-Λεμεσιανος
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από 35ΜΚ-Λεμεσιανος »

Οποιος θελει να παει και να κανει σοβαρη εκπαιδευση ας δηλωσει για 35 ... Τωρα οσοι που φοβουνται μη κοπουν απο το μιλι δεν θα γινει και τπτα μπορουν να ξανα δωσουν για μπερε με την επομενη εσσο... Και κατι αλλο οποιος σκεφτεται για 35 καλυτερα να δηλωσει να τον πιασει ο χειμωνας παρα το καλοκαιρι για να γλυτωσει τα εγκαυματα στις παλαμες.
Σπυρος

Δημοσίευση από Σπυρος »

Σωστος... Τον οδηγο
35 MK ΛΟΚ

Δημοσίευση από 35 MK ΛΟΚ »

ReD-RevolutioN έγραψε:Εσυ μεγαλε Λοκατζη χαλαρωσε λιγο και προσεχε πως μιλας στα παιδια. Θα θελες να σου κανουν το ιδιο;
Ειδικά στην 35 μου κάνανε τα ίδια και χειρότερα. Άστο.
Πάντως και ***** οι φάσεις!
Άβαταρ μέλους
Johnny_Lawrence
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Johnny_Lawrence »

Τι λέει εκεί κάτω; Πώς πάνε τα πράγματα; Όμορφα; Τα προβλεπόμενα;
Vakinho
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Vakinho »

Εκεί υπηρετώ τώρα 330.
21 του μηνός παίρνουμε μπερέ

1 πράγμα θα πω μόνο, υπομονή τίποτα άλλο, τα πεν τα περνάς αν όχι τα περνάς με την επόμενη εσσό

Μην μπείτε καν να σκεφτείτε να κοπείτε γιατί θα φύγετε μετα απο 2-3 μήνες

Καψώνια: Μια ***** να κάνει ένας την πληρώνουν όλοι
Γυμναστική: Καθε πρωί έχει καλή γυμναστική (τρέξιμο καμψεις ελξεις κοιλιακους ραγχαιους και αλλα)

Οταν σχολάνε τα στελέχη ο παλιός κάνει κουμαντο. Αυτά

Υπομονή θέλει και νεύρο μάγκες, ότι άλλο θέλετε στείλτε μου πμ

Άβαταρ μέλους
Johnny_Lawrence
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Johnny_Lawrence »

Στίβο κάνετε τώρα; Το μικρό (μάχης) ή και το μεγάλο (καταδρομών) ;
Άβαταρ μέλους
ignis
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ignis »

Καλησπερα σε ολους.262 σειρα στην 35ΜΚ 41 λοχος τον φιδιων...
DM90
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από DM90 »

Καλησπέρα παιδιά. Είμαι σε άδεια ορκωμοσίας τώρα και είναι να φύγω για 35 και εγώ. Η επιτροπή μου είπε ότι θα έχω ειδικότητα νοσοκόμουέχω κάποιες απορίες πάνω σε αυτό

1) Οι νοσοκόμοι τι ακριβώς κάνουν; Άλλος λέει ζωάρα άλλος μου λέει και κύπρο να πας δεν θα κάνεις πολλά πράγματα και κάτι τέτοια. Θέλω απλά να κάνω την θητεία μου στους ρυθμούς μαζί Με τους άλλους

2) τελικά θα φύγω για Κύπρο κανονικά με την σειρά μου τώρα ή θα μείνω πεύκο για τΠΕΝ και εκπαίδευση στην ειδικότητα; Αν ναι τις 5 μέρες τιμητική θα τις πάρω τώρα μόλις γυρίσω απ'την άδεια ορκωμοσίας ή πριν φύγω για Κύπρο σε περίπτωση που με κρατήσουν;

Χρήστος

Δημοσίευση από Χρήστος »

Η Εκκλησία που αναφέρεις, χτίστηκε στην Ε'ΜΚ στην Δράμα... Στην Δ'ΜΚ που είναι στο ίδιο στρατόπεδο με την 1η ΤΑΞ ΚΔ/ΑΛ και την συγκεκριμένη εποχή είχε ταξίαρχο τον Βερίγο, πίστεψε με... Δεν θα επιτρεπόταν με τίποτα κάτι τέτοιο...
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες