35 Μοίρα Καταδρομών - Κύπρος

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
panosopel
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από panosopel »

Αμα εχω το μυαλο μου στις γυναικες ολες τις δοκιμασιες του κοσμου τις αντεχω... Γενικα παω με καλη διαθεση να δω ενα νεο μερος να τρεξω να κανω ασκησεις βολες και νεους φιλους

Θελω απο μικρος να παω Κυπρο. Γενικα με τα οικονομικα που παιζουν η θα με παρουν τωρα η θα παμε σε 10χρονια και αν

Άβαταρ μέλους
giorgaras
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από giorgaras »

Καλημερα παιδια!20 του μηνος παρουσιαζομαι 9ο ΣΠ καλαματας πεζικο. Θα δηλωσω για ελδυκ. Υπαρχει πιθανοτητα να με στειλουν 35μκ;
Vakinho
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Vakinho »

giorgaras έγραψε:Καλημερα παιδια!20 του μηνος παρουσιαζομαι 9ο ΣΠ καλαματας πεζικο. Θα δηλωσω για ελδυκ. Υπαρχει πιθανοτητα να με στειλουν 35μκ;

καλησπέρα, εγώ παρουσιάζομαι 23/1 Θήβα και θα δηλώσω ΕΛΔΥΚ 35μκ
θα περάσει κλιμάκιο των ειδικών δυνάμεων και θα κάνεις κάποια αθλήματα (κάμψεις, Κοιλιακους, έλξεις και τρέξιμο) αν τα περάσεις που θα τα περάσεις δεν είναι τίποτα φοβερό απ όσο ξέρω θα πας Αυλώνα και απο εκεί Κύπρο
αν κάνω λάθος κάποιος να με διορθώσει

Άβαταρ μέλους
Sn00p
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Sn00p »

Γεια χαρά παιδιά.

για να βοηθήσω μερικούς νέους που θέλουν να πανε 35 καλο θα είναι να καντετε τα παρακάτω.

επειδή πληρώνουν μην πατε αφραγκοι και νομίζετε πως θα σας πληρώσουν λες και κάνατε κατι η πληρωμή ειναι στο τέλος του μηνα 270ε οι ΚΔ 360 οι ΥΠΑΞ.

παρτε πολιτικα η μοναδα δεν ειναι σαν το κεντρο εχει εξόδους !

πηγαίνετε καλοκαίρι ωστε να την δείτε απο την τουριστική της πλευρά

Λαρνακα-Μακενζι γίνεται της τρελης εχει ωραίο κοσμο. Αγια ναπα επίσης αλλα σε ποιο εξαλες καταστάσεις.

κυπρο θα είστε εξιμιση με εφτα μηνες Εκ των οποίων ο ενας μηνας και κατι Θα είναι σίγουρα Άδεια

ΜΗΝ ξεφτιλίζεται την μονάδα στις εξόδους σας

ελπίζω να βοήθησα λιγάκι οποιος εχει καμια απορία μπορει να ρωτήσει ήμουν 324 2013α

SILVERHAWK
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από SILVERHAWK »

Μονο αν δηλωσεις και για ειδικες δυναμεις και ακολουθησεις την διαδικασια που αναφερει το παλικαρι απο πανω θα πας 35μκ, Διαφορετικα δεν γινεται.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Greek_Army »

Σχετικά με την δομή των δημοσιέυσεων

Greek_Army έγραψε:
3. Ελέγξτε το μήνυμά σας πριν το δημοσιεύσετε καθώς και μετά -υπάρχει επιλογή προεπισκόπησης κατά την επεξεργασία ενός μηνύματος- για τυχόν απροσεξίες που πιθανώς να δώσουν διαφορετική ερμηνεία στη δημοσίευσή σας. Υπάρχει επίσης η επιλογή μορφοποίησης (επεξεργασία) ενός μηνύματος μετά την δημοσίευσή του και συνίσταται η χρήση της επιλογής αυτής σε περίπτωση μικρής αλλαγής του περιεχομένου ή κάποιας σχετικής προσθήκης και η αποφυγή δημιουργίας νέας δημοσίευσης αντί αυτού,συνεχόμενα μηνύματα από τον ίδιο χρήστη ισούται με διαγραφή της πιο πρόσφατης δημοσίευσης.
Λουσης

Δημοσίευση από Λουσης »

Α ρε πουστονεα τι μου θυμισατε δυνατη εκπαιδευση πολυ καψωνι ο πρωτος του ΛΥΒ αλεξιπτωτα ωραιες εποχες
mixalis

Δημοσίευση από mixalis »

Γεια σας ειμουν εκει με το παιδι ειμασταν φιλοι απο το πευκο πεθανε διπλα μου το καλοκαιρι του 2002.277 02 β εσσο Δεν ηταν ασκηση Ηταν απλα μια πορεια με εκσαρτιση οπλο μπερκινγκ δεν μας ειχαν αφησει να γεμισουμε παγουρια. Το παιδι αρχισε κ ελεγε ασιναρτισιες οι παλιοι τον κλοτσουσαν Κ τον εσπροχναν πηγα να τον σικοσω κ με σπωχναν κ λεγαν να σινεχισουμε ειχε 40 με 43 βαθμους ανεβεναμε το ιπσομα εξω απο το στρατοπεδο το παιδι λιποθιμισε απο θερμοπλιξια μεχρι να ερθει το ασθενοφορο κ να τον πανε στο ιατρειο εβγαζε αφρους... Πεθανε απο ανακοπη... Ο θεος να τον αναπαυει κ να τον προσεχει. Υ. Γ δεν καπνιζε δεν επινε επεζε μπαλα σε μια ομαδα στην πατρα... Απο τοτε ηρεμησαν καπςς τα καψονια κ οι ***** που καναν οι παλιοι. Οταν ηρθε ο πατερας του να ζητησει ευθυνες ο λοχαγος δεν αφησε να πλισιασει κανεναν απο μας. Στην ελλεδα απο οτι εμαθα Δεν ακουστηκε ποτε τπτ...
ΔΜ

Δημοσίευση από ΔΜ »

Καλησπέρα παιδιά. Τον Μάρτιο παρουσιάζομαι και θέλω να υπηρετήσω στις Ειδικές Δυνάμεις και σκέφτομαι να πάω Κύπρο. Διάβασα πολλά εδώ πέρα, αλλά θα ήθελα λίγο να με κατατοπίσει κάποιος που έχει υπηρετήσει πρόσφατα εκεί από σωματικές απαιτήσεις τι χρειάζεται για να την παλέψεις; Επειδή είδα ότι ρώτησε και ένα παλικάρι κάτι παρόμοιο αλλά δεν απαντήθηκε, δεν μπορώ να πω ότι είμαι γυμνασμένος ιδιαίτερα κανάς σωματαράς δηλαδή, πχ κάμψεις και έλξεις κάτι κάνω αλλά κοιλιακοί και τρέξιμο δεν είναι το δυνατό σημείο μου αλλά το δουλεύω όσο μπορώ μέχρι να παρουσιαστώ.

Εκεί πέρα όταν πας τι γίνεται τον πρώτο καιρό; Θέλω να πω ο πήχης ανεβαίνει σταδιακά σε επίπεδο δυσκολίας σε ότι κάνεις; Ή πρέπει να είσαι ήδη σε ένα επίπεδο για να ανταπεξέλθεις;
313-35MK-41ΛΚ

Δημοσίευση από 313-35MK-41ΛΚ »

ΔΜ έγραψε: Καλησπέρα παιδιά. Τον Μάρτιο παρουσιάζομαι και θέλω να υπηρετήσω στις Ειδικές Δυνάμεις και σκέφτομαι να πάω Κύπρο. Διάβασα πολλά εδώ πέρα, αλλά θα ήθελα λίγο να με κατατοπίσει κάποιος που έχει υπηρετήσει πρόσφατα εκεί από σωματικές απαιτήσεις τι χρειάζεται για να την παλέψεις; Επειδή είδα ότι ρώτησε και ένα παλικάρι κάτι παρόμοιο αλλά δεν απαντήθηκε, δεν μπορώ να πω ότι είμαι γυμνασμένος ιδιαίτερα κανάς σωματαράς δηλαδή, πχ κάμψεις και έλξεις κάτι κάνω αλλά κοιλιακοί και τρέξιμο δεν είναι το δυνατό σημείο μου αλλά το δουλεύω όσο μπορώ μέχρι να παρουσιαστώ.

Εκεί πέρα όταν πας τι γίνεται τον πρώτο καιρό; Θέλω να πω ο πήχης ανεβαίνει σταδιακά σε επίπεδο δυσκολίας σε ότι κάνεις; Ή πρέπει να είσαι ήδη σε ένα επίπεδο για να ανταπεξέλθεις;

Φίλε αν θες την άποψη μου, που υπηρέτησα με τον πιο ζόρικο δοιηκητή που υπάρχει στις ειδικές δυνάμεις, Στε... Γασ... Για όποιν κατάλαβε, Το μόνο που χρειάζεσαι είναι θέληση, όλα τα άλλα θα τα φτιάξεις εκεί... Στη σειρά μου,313, είδα μάχιμους να κόβονται από την πρώτη μέρα κ άτομα με 120 κιλά να τα καταφερνούν... Μόνο νέυρο, τσαμπουκά κ πολύ υπομονή κ θέληση, μην τρελένεσαι με τις γυμναστικές θα τα φτιάξεις εκεί πέρα όλα...

Όσο αναφορά την Κύπρο, να πας φίλε μου! Κατηγορηματικά! Δεν υπάρχει μονάδα με καλύτερες συνθήκες σε εξόδους κ ποιότητα εξόδων! Κ στις άδειες θα στο σπιτάκι σου με το αεροπλάνο, άρχοντας χώρις να μπλέκεις 95ωρα σε λεοφορεία κ πλοια. Για να καταλάβεις εγώ που μαι Αθηναίος δεν αισθάνθηκα ότι πήγαινα κάπου μακριά γιατί σε μια ώρα ήμουν σπίτάκι μου απο Κύπρο... Κ τα λεφτάκια θα πέρνεις (κάπου 230 ευρώ το μήνα αν θυμάμαι καλά) κ κόσμο ωραίο θα βλέπεις σε Λάρνακα-Λεμεσό μη σε παρασύρουν οι άμπαλοι στο κέντρο που θα λένε ένα κάρο π@π@ριές για να αποφύγουν την Κύπρο.

Vakinho
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Vakinho »

26 του μηνός Κύπροοοοοοοο
330 :D
Άβαταρ μέλους
Johnaros7
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Johnaros7 »

Καλή θητεία φίλε! Εικόνα

Μετά απο κάποιος μήνες στείλε μας και κανένα μυνηματάκι με εντυπώσεις Εικόνα

DM90
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από DM90 »

313-35MK-41ΛΚ έγραψε:
ΔΜ έγραψε: Καλησπέρα παιδιά. Τον Μάρτιο παρουσιάζομαι και θέλω να υπηρετήσω στις Ειδικές Δυνάμεις και σκέφτομαι να πάω Κύπρο. Διάβασα πολλά εδώ πέρα, αλλά θα ήθελα λίγο να με κατατοπίσει κάποιος που έχει υπηρετήσει πρόσφατα εκεί από σωματικές απαιτήσεις τι χρειάζεται για να την παλέψεις; Επειδή είδα ότι ρώτησε και ένα παλικάρι κάτι παρόμοιο αλλά δεν απαντήθηκε, δεν μπορώ να πω ότι είμαι γυμνασμένος ιδιαίτερα κανάς σωματαράς δηλαδή, πχ κάμψεις και έλξεις κάτι κάνω αλλά κοιλιακοί και τρέξιμο δεν είναι το δυνατό σημείο μου αλλά το δουλεύω όσο μπορώ μέχρι να παρουσιαστώ.

Φίλε αν θες την άποψη μου, που υπηρέτησα με τον πιο ζόρικο δοιηκητή που υπάρχει στις ειδικές δυνάμεις, Στε... Γασ... Για όποιν κατάλαβε, Το μόνο που χρειάζεσαι είναι θέληση, όλα τα άλλα θα τα φτιάξεις εκεί... Στη σειρά μου,313, είδα μάχιμους να κόβονται από την πρώτη μέρα κ άτομα με 120 κιλά να τα καταφερνούν... Μόνο νέυρο, τσαμπουκά κ πολύ υπομονή κ θέληση, μην τρελένεσαι με τις γυμναστικές θα τα φτιάξεις εκεί πέρα όλα...

Όσο αναφορά την Κύπρο, να πας φίλε μου! Κατηγορηματικά! Δεν υπάρχει μονάδα με καλύτερες συνθήκες σε εξόδους κ ποιότητα εξόδων! Κ στις άδειες θα στο σπιτάκι σου με το αεροπλάνο, άρχοντας χώρις να μπλέκεις 95ωρα σε λεοφορεία κ πλοια. Για να καταλάβεις εγώ που μαι Αθηναίος δεν αισθάνθηκα ότι πήγαινα κάπου μακριά γιατί σε μια ώρα ήμουν σπίτάκι μου απο Κύπρο... Κ τα λεφτάκια θα πέρνεις (κάπου 230 ευρώ το μήνα αν θυμάμαι καλά) κ κόσμο ωραίο θα βλέπεις σε Λάρνακα-Λεμεσό μη σε παρασύρουν οι άμπαλοι στο κέντρο που θα λένε ένα κάρο π@π@ριές για να αποφύγουν την Κύπρο.

Να'σε καλά φίλε! Μίλησα σήμερα και με ένα φιλαράκι που είναι 35 ΜΚ τώρα και μου είπε τα ίδια, επίσης πως δεν κάνουν στοίβο μάχης μόνο τα στελέχη, και πως οριακά ίσως προλαβαίνω και αυτήν την θαλάσσια άσκηση αν πάω εκεί μιας και παρουσιάζομαι πεύκο τον Μάρτιο.

Μια άλλη ερώτηση, ισχύει ότι όσους δηλώνουν Κύπρο τους στέλνουν εκεί;(δήλωσα ΕΔ τώρα που έκοψα την αναβολή δεν είχε να δηλώσεις προτίμηση σε κάποιο σώμα) παίζει ρόλο το ό'τι θεωρούμαι στα χαρτιά "Αθηναίος" γιατί το μητρώο μου είναι εκεί και παίζει να με στείλουν σε ΜΑΚ; Όχι πως θα με χάλαγε (λέω εγώ τώρα μιας και δεν ξέρω πως είναι να τα ζεις από μέσα). Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 όσο αναφορά την προσωπική μου προτίμηση.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Greek_Army »

AΝ δηλώσεις για Κύπρο κατά 99% θα πας, επίσης δεν παίζει ρόλο που θεωρείσαι Αθηναίος, πολλά παιδιά από Αθήνα υπηρετούν ή έχουνε υπηρετήσει στο νησί.
DM90
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από DM90 »

Ευχαριστώ για την απάντηση :)
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες