35 Μοίρα Καταδρομών - Κύπρος

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
zakk

Δημοσίευση από zakk »

Ααααααχ τι μου θυμίζετε τώρα, τυχαία μπήκα εδώ...41ΛΚ 2η Δρια, Ματζ Δρίτης, Πατς Λγος, και Γας Δκτης... Το κλωτσίδι και το καψώνι σύννεφο και από παλιούς και από στελέχη Εικόνα Πράσινο μπερέ όχι απλά δεν έπαιρνες αν δεν έβγαζες τους στοίβους μάχης, και ΤΠΕΝ ΛΥΒ και όλες τις ασκήσεις να είχες βγάλει, ρε και ο Θεός ο ίδιος να στον έδινε, αν δεν έβλεπε καμήλα ο Πατς τον έπαιρνε πίσω... Αυτές ήταν εποχές, όχι αυτά που μαθαίνω τώρα...

Δυστυχώς μόλις φεύγαμε άλλαξε η διοίκηση και χαλάρωσαν πολύ τα πράγματα. Λέω δυστυχώς γιατί αυτή η ένδοξη μοίρα πρέπει να εκπαιδεύει κομμάντα και όχι λουκουμάδες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ...
Zakk

Δημοσίευση από Zakk »

Και για όσους απορούν για το λόγο που έχουμε g3 και όχι m16 στην Κύπρο, είναι ώστε να υπάρχει ισορροπία οπλικών δυνάμεων του ΓΕΕΦ με τα σκυλια. Η 35 ανήκει στο ΓΕΕΦ/ΕΛΔΥΚ/3/1 οχι στην ΕΛΔΥΚ. Γιαυτό και είχαμε ψέυτικες ταυτότητες και όχι κανονικές σαν των Ελδυκάριων.

Αν κάποιος διαβάζει απο 35 ας μου απαντήσει αν Η Ελληνική σημαία στον 41ΛΚ στη 2η Διμοιρία είναι ακόμα στον τοίχο που την έβαλα... Και αν τσιμπάνε ακόμα οι σαύρες και οι χαμαιλέοντες... Εικόνα

SILVERHAWK
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από SILVERHAWK »

KΑλησπερα σε ολους. Παιδες παρουσιαζομαι Μεσολογγι 12 Νοεμβρη και θελω να παω 35 μοιρα ΛΟΚ στην Κυπρο. Τι βηματα πρεπει να ακολουθησω; Θα δηλωσω και ΕΛΔΥΚ και ΛΟΚ ; Επειδη θελω οποσδηποτε να παω Κυπρο, ποσο δυσκολο ειναι να με παρουν εκει; Ευχαριστω!
Άβαταρ μέλους
panos.kosmidis
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από panos.kosmidis »

Θα περάσουν από το κέντρο αξιωματικοί οι οποίοι θα ρωτάνε ποιοι θέλουν να πάνε πχ για στρατονομία για τσολιάς για ειδικές δυνάμεις, εσύ μόλις θα βγει και θα πει όσοι θέλουν να έρθουν στις ειδικές δυνάμεις να περάσουν από "εκεί" εσύ θα βγεις από τη γραμμή σου και θα πας εκεί που αναφέρει ο αξιωματικός. Εκεί θα μαζευτείτε διάφοροι και θα περάσετε κάποιες φυσικές δοκιμασίες κυριολεκτικά γελοίες, αφού τα περάσεις εντός λίγο καιρού θα μετατεθείς μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά σε κέντρο ειδικών δυνάμεων (Μεγάλο Πεύκο - Κ. Ε. Ε. Δ.) μόλις πας εκεί θα δηλώσεις ότι θες να πας Κύπρο. Για Κύπρο όσοι δηλώνουν το πιο σίγουρο είναι ότι θα πάνε. Αφού πας Κύπρο θα πας στη 35η ΜΚ στο Σταυροβούνι.
ἔ σσεται ἦ μαρ
SILVERHAWK
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Φιλε σε ευχαριστω παρα πολυ για την κατατοπιστικη και αμεση απαντηση. Μια τελευταια ερωτηση επι του θέματος : Οταν παω στο κεντρο ειδικων δυναμεων και εφοσον ειμαι τυχαιρος, μετα απο ποσο καιρο θα με στειλουν στην Κυπρο ;
Άβαταρ μέλους
panos.kosmidis
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Όταν θα μπεις στο ΚΕΕΔ κάθε άλλο παρά τύχη θα θες, όλα θα κρίνονται από τον εαυτό σου και σωματικά και ψυχολογικά. Σχετικά με τον καιρό δε μπορώ να σου δώσω ακριβή απάντηση, καθώς εγώ παρουσιάστηκα 5 Νοεμβρίου 2007 και από τότε έχουν αλλάξει κάποια πράματα, εγώ πήγα Κύπρο 14 Ιανουαρίου 2008.
ἔ σσεται ἦ μαρ
SILVERHAWK
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Να σαι καλα φιλε, καλο βραδυ!
stesiat

Δημοσίευση από stesiat »

Έχουν αλλάξει τα πράγματα, πλέον δεν πάς ΚΕΕΔ. Αφότου περάσεις τα αθλήματα, μετά την άδεια ορκωμοσίας, θα σε στείλουν Αυλώνα, στο Κλιμάκιο της ΕΛΔΥΚ. Εκεί πάνε όλοι όσοι προορίζονται για Κύπρο, Ειδικές Δυνάμεις, πεζικό, διαβιβάσεις κ. Α. Από Αυλώνα θα πάρεις 5 ημέρες τιμητική λόγω του ότι πάς Κύπρο (όλοι όσοι πάνε Κύπρο παίρνουν άδεια). Στην συνέχεια, μετά την 5ημερη άδεια, από το Κλιμάκιο της ΕΛΔΥΚ θα σε ενημερώσουν πότε πετάς για Κύπρο.
Έτσι γινόταν όταν ήμουν εγώ πρίν 2 χρόνια, Νοέμβριο του 2011. Δεν νομίζω να έχουν αλλάξει τα πράγματα, αλλά καλό θα ήταν να σου απαντούσε και κάποιος που υπηρέτισε πιο πρόσφατα.
SILVERHAWK
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δηλαδη πρεπει να το δηλωσω απο το κεντρο οτι θελω να παω λοκ στην Κυπρο (35 μοιρα) ; Ωστε να με στειλουν κατευθειαν Αυλωνα; Θα ερωτηθω;
Άβαταρ μέλους
panos.kosmidis
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

SilverhaWk, θα δηλώσεις ειδικές δυνάμεις και ότι θες να πας κύπρο από κει και πέρα τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους δε χρειάζεται να το κάνεις πολύπλοκο το θέμα.

Στην Αυλώνα πάνε όλοι όσοι είναι να πάνε Κύπρο και όταν ήμουν εγώ και τώρα (σήμερα πέταξε για Κύπρο ξάδερφός μου).

Τώρα για ότι αναφέρει ο stesiat στο ότι δε πας ΚΕΕΔ δε το ξέρω.

Stesiat, αν δε πας ΚΕΕΔ τότε λογικά ΠΕΝ περνάς στη κύπρο; Μου φαίνεται λίγο περίεργο γι' αυτό ρωτάω, οπότε λογικά αν κοπείς εκεί στα ΠΕΝ τότε θα σε στείλουν σε κάποιο τάγμα ΕΛΔΥΚ της Κύπρου σωστά;

Πάντως να αναφέρω ότι ο ξάδερφός μου μπήκε Σεπτέμβριο και όσοι δήλωσαν ειδικές δυνάμεις τους πήραν ΚΕΕΔ για ΠΕΝ και στη συνέχεια Αυλώνα και από τη Τρίτη που μας πέρασε μέχρι και σήμερα πετάξανε για Κύπρο.

ἔ σσεται ἦ μαρ
stesiat

Δημοσίευση από stesiat »

Όταν ήμουν εγώ περνούσαμε ΤΠΕΝ στην Κύπρο. Όποιος κοβόταν είχε δύο επιλογές είτε έβγαινε Ι2 και τον έστελναν σε άλλη μονάδα στην Κύπρο είτε έβγαινε Ι3 και τον έστελναν στην Ελλάδα. Αυτό ξέρω να γινόταν μέχρι και πριν 1,5 χρόνο. Παίζει να έχουν αλλάξει τα πράγματα.
Πάντως όσον αφορά το ΚΕΕΔ, απότι είχα ακούσει, παλαιότερα τους έστελναν ΚΕΕΔ πριν τους στείλουν Κύπρο. Τώρα αν έχει αλλάξει κάτι και το ξανα έκαναν έτσι δεν το γνωρίζω. Γι'αυτό καλύτερα να στείλη και κάποιος που είτε υπηρετή τώρα στην 35 ΜΚ είτε έχει απολυθή εδώ και κανα δυο μήνες.
Aπότι θυμάμε είχε έρθει ένας (μόνο ένα άτομο ηταν όμως) ο οποίος πέρασε ΤΠΕΝ στο ΚΕΕΔ, δεν ξέρω όμως γιατί έγινε έτσι σε αυτόν. Οι περισσότεροι όμως πήραμε ειδικότητα (αν εξαιρέσεις τους μάγειρες που έπερναν ειδικότητα στην Ελλάδα) και περάσαμε ΤΠΕΝ στην Κύπρο.

stesiat

Δημοσίευση από stesiat »

Οταν ήρθε στο Κέντρο το κλιμάκιο για τις Είδικές Δυνάμεις μας χώρισαν σε 4 ομάδες. Η μία ομάδα ήταν όσοι ήθελαν να πάνε Αλεξίπτωτα η άλλη όσοι ήθελαν να πανε Πεζοναύτες η άλλη για Καταδρομής και η άλλη για Καταδρομής Κύπρο. Θυμάμε ότι για Κύπρο δηλώσαμε 3 άτομα. Στο χαρτί μου λοιπόν όταν εξεταζόμασταν έγραψαν "Καταδρομής (Κύπρος) ". Τα αθλήματα όμως τα περάσαμε μαζί με όλους του υπόλοιπους.
Βέβαια στην συνέχεια οι περισσότεροι που είχαν έρθει Κύπρο δεν το είχαν δηλώση.
Ετσί έγινε στην δικιά μου περίπτωση, παίζει να έχει αλλάξει τώρα ο τρόπος επιλογής.
Κάτι ακόμα, όσοι παρουσιαζόντουσαν στο ΚΕΕΔ δεν περνούσαν αθλήματα
panosopel
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από panosopel »

Καλησπερα

2) Αφου εγω παω κεντρο Καλαματα μετα παω Αυλωνα απ οσο διαβασα εδω και μετα Κυπρο. Ποσο καιρο καθομαι Κυπρο αμα υπολογιζω οτι ενα μηνα πριν ερχομαι πισω; Μου βγαινει καπου 7μηνες συνολο η κανω λαθος;

ισως και λιγοτερο αμα βαλω και Αυλωνα μεσα

4) Το στρατοπεδο ειναι κοντα με της Ελδυκ τ/θ;

5) Γενικα Αγια Ναπα εχω ακουσει γινεται χαμος και θα με βρει καλοκαιρι εκει. Ξερει κανεις να μου πει καλα μαγαζια εκει γυρω και ποσο κοστιζει να πας;

Γιατι εχω ακουσει εχει Ρωσσιδες πολλες πρεπει να μετραει

Κώστας

Δημοσίευση από Κώστας »

Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος αν υπάρχει το τραγούδι που έφτιαξα για το λόχο μετά την νίκή στην πορεία- βολή.

234 - 41 ΛΚ- 95Α

stesiat

Δημοσίευση από stesiat »

Αν θες στριπτιτζάδικο αυτό που πήγα και ήταν καλό είναι το τογκα-τογκα. Κοίτα και στο ίντερνετ, γράψτο με λατινικούς χαρακτήρες. Πολλές κοπέλες, ωραίες και καλές τιμές. Πρόσεξε απλά μην παρασυρθής και χαλάσεις πολλά λεφτά. Αρκετοί την πάτησαν μεταξύ αυτών και εγω. Πάντως αξίζει, σε σχέση με όσα έχω πάει στην Ελλάδα είναι καλύτερο.
Φίλε κάνε υπομονή, αργεί ακόμα ο Ιούνιος και ο Ιούλιος. Κοίτα να πάς στην 35 ΜΚ να περάσεις τα ΤΠΕΝ να πάρεις το μπερέ σου και θα έρθει και ο καιρός για Αγία Νάπα.
Καλή θητεία να έχεις και κάνε υπομονή, τίποτα άλλο δεν χρειάζεται για να τα καταφέρεις, απλά μην λυγίσεις.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες