35 Μοίρα Καταδρομών - Κύπρος

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
ΛοΚ

Δημοσίευση από ΛοΚ »

kostas9393 έγραψε:Εμ αφτο ειναι προβλημα. Καλα αν δεν θελω μυτιληνη γιατι ετσι; Τοτε τι μας ρωταν που θελουμε να παμε; Α δηλαδη στο επιτελειο δηλωνω ελδυκ και αν περασω αθληματα τους λεω πως θελω να παω καταδρομες; Η οταν ρθουν και ζητανε ελδυκ θα τους πω πως θελω 35μκ για πες

Οταν περασει το επιτελειο των ειδικων δυναμεων πηγαινε να περασεις τα αθληματα. Οταν περασει το επιτελειο της ΕΛΔΥΚ απλα δηλωσε οτι θες να πας κυπρο (εθελοντης). Συμπερασμα; Αν περασεις αθληματα και δεν αλλαξει κατι δραματικα θα εισαι στη 35. Μονο εκει εχει καταδρομεις.

kostas9393
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από kostas9393 »

Σε ποιο επιτελειο; Των ελδυκ; Η απλα να δηλωσω ειδικες δυναμεις, και αν περασω να παω να δηλωσω ελδυκ. Δεν καταλαβα ρε φιλε
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μικρέ, θα δώσεις λέμε αθλήματα για τις Ειδικές Δυνάμεις και όταν σας ρωτήσουν που θέλετε να υπηρετήσετε απλά θα δηλώσεις οτι θέλεις να πας Κύπρο!Capito; Πιο απλά δεν μπορεί να ειπωθεί... Εικόνα
kostas9393
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Ρε αφου περναμε α8ληματα οταν μας ρωταν που θελουμε να παμε . Η απλα 8α δηλωσω ειδυκες και μετα 8α με ρωτησουν που 8ελουμε να παμε και 8α πω ε8ελοντικα κυπρο;

313-35MK-41ΛΚ

Δημοσίευση από 313-35MK-41ΛΚ »

kostas9393 έγραψε:Σε ποιο επιτελειο; Των ελδυκ; Η απλα να δηλωσω ειδικες δυναμεις, και αν περασω να παω να δηλωσω ελδυκ. Δεν καταλαβα ρε φιλε

Το επιτελείο της Ελδυκ δεν έρχεται για να σε ρωτήσει που θες να πας, έρχεται για να δει αν υπάρχει σοβαρός λόγος για να μην πας Κύπρο! Λογικά θα ρθουν πρώτα απο τις ειδικές δυνάμεις κ μετά απο την Κύπρο. Αυτοί που θα ρθούν απο τις ειδικές δυναμείς για τα αθλήματα, θα τους πεις να σημειώσουν ότι θες να πας στην Κύπρο! Αν πάνε όλα καλά όταν θα ρθει το κλιμάκιο της Ελδυκ κ θα φωνάξει ονόματα που είναι υποψήφια, εκεί θα πρέπει να βρίσκεται κ το δικό σου μέσα! Επίσης όταν παρουσιάζεσαι σου δίνουν ένα χαρτί κ πίσω γράφεις 3 προτιμήσεις για μετάθεση εκει πρέπει να γράψεις μόνο Κύπρο! Αν έχουν γίνει όλα τα παραπάνω δεν υπάρχει περίπτωση να μη σε πάρουν Κύπρο! Εδώ πως Πως κάνουν να την γλιτώσουν κ εσυ που σαι εθελοντής δε θα πας; Απίθανο!

kostas9393
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Σε ευχαριστω ρε φιλε να σαι καλα. Κατι αλλο μενω λεσβο υπαρχει προβλημα?
Άβαταρ μέλους
avant-garde
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από avant-garde »

Για οσους ρωτουν για το πως πας 35 απο ΚΕΝ, για τα αθληματαο κ. Λπ. Θα σας απαντησω ακριβως τωρα (323 ΚΕΤΘ Αυλωνα και εχω μεταθεση για ΛΜΚ).

1) Δηλωνετε ΕΛΔΥΚ
2) Περνατε τα αθληματα (ακομα και αν εχετε υπηρεσια πατε γιατι ειναι δικαιωμα σας, επισης το επιπεδο ειναι πολυ ελαστικο αφου κανονικα το 50% ειναι για κοψιμο χωρις υπερβολες, οποτε μην ανησυχειτε αν δεν τα βγαζετε ακριβως απλα το βασικο ειναι να μην τα παρατησετε) τα οποια ειναι 20 καμψεις,4 ελξεις,1 χμ σε 5 λεπτα.

3) Προσεχετε τους γιατρους μηπως σας Βγαλουν κανα γιωτοχαρτο απο το πουθενα.

4) Πατε στη συνεντευξη για τα ΕΛΔΥΚ που σας παρακαλανε να πατε Κυπρο (αν για καποιο λογο δεν ειστε στη λιστα για ΕΛΔΥΚ ενημερωνετε οτι θελετε να πατε και πηγαινετε ασχετως αν εχετε καποια υπηρεσια εκεινη τη στιγμη, ειναι δικαιωμα σας).
5) Βγαινει η μεταθεση.

6) Καλη μας θητεια οσοι παμε στην ΛΜΚ

313-35ΜΚ-41ΛΚ

Δημοσίευση από 313-35ΜΚ-41ΛΚ »

kostas9393 έγραψε:Σε ευχαριστω ρε φιλε να σαι καλα. Κατι αλλο μενω λεσβο υπαρχει προβλημα;

Δε νομίζω φιλέ μου, όταν ήμουν εγώ είχα 2-3 άτομα απο νησιά του Ανατολικού Αιγέου
Pavlos K.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Pavlos K. »

avant-garde έγραψε:Για οσους ρωτουν για το πως πας 35 απο ΚΕΝ, για τα αθληματαο κ. Λπ. Θα σας απαντησω ακριβως τωρα (323 ΚΕΤΘ Αυλωνα και εχω μεταθεση για ΛΜΚ).

1) Δηλωνετε ΕΛΔΥΚ
2) Περνατε τα αθληματα (ακομα και αν εχετε υπηρεσια πατε γιατι ειναι δικαιωμα σας, επισης το επιπεδο ειναι πολυ ελαστικο αφου κανονικα το 50% ειναι για κοψιμο χωρις υπερβολες, οποτε μην ανησυχειτε αν δεν τα βγαζετε ακριβως απλα το βασικο ειναι να μην τα παρατησετε) τα οποια ειναι 20 καμψεις,4 ελξεις,1 χμ σε 5 λεπτα.

3) Προσεχετε τους γιατρους μηπως σας Βγαλουν κανα γιωτοχαρτο απο το πουθενα.

4) Πατε στη συνεντευξη για τα ΕΛΔΥΚ που σας παρακαλανε να πατε Κυπρο (αν για καποιο λογο δεν ειστε στη λιστα για ΕΛΔΥΚ ενημερωνετε οτι θελετε να πατε και πηγαινετε ασχετως αν εχετε καποια υπηρεσια εκεινη τη στιγμη, ειναι δικαιωμα σας).
5) Βγαινει η μεταθεση.

6) Καλη μας θητεια οσοι παμε στην ΛΜΚ

Και εγώ από ΚΕΤΘ, ακριβώς αυτή είναι η διαδικασία που περάσαμε. Τίποτα το τραγικό για να είμαι ειλικρινής. Χρειάζονται κόσμο και αυτό φένεται. Τώρα για το πως είναι κάτω θα δούμε σε καμιά βδομάδα Εικόνα. Καλα Χριστούγενα και καλή θητεία σε όσους από εμάς περάσουν πρωτοχρονιά στη μεγαλόνησο
ΛοΚ

Δημοσίευση από ΛοΚ »

Τώρα για το πως είναι κάτω θα δούμε σε καμιά βδομάδα Εικόνα.

Κατασκηνωση εχει γινει κατω φιλε. Πολυ χαλαρα πραγματα. Εχει αλλαξει διοικητης και ειναι πολυ καλα.

Νίκος

Δημοσίευση από Νίκος »

Γειά χαρά. Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω κάτι διαφορετικό. Από θέμα εξοπλισμού πως είναι η 35 ΜΚ; Έχει όπως τις Ελλάδας τα Μ16 ή G3 / HK / FN FAL;
guest52

Δημοσίευση από guest52 »

ΛοΚ έγραψε:
Τώρα για το πως είναι κάτω θα δούμε σε καμιά βδομάδα Εικόνα.

Κατασκηνωση εχει γινει κατω φιλε. Πολυ χαλαρα πραγματα. Εχει αλλαξει διοικητης και ειναι πολυ καλα.

Ρε παιδια οταν λετε κατασκηνωση εννοειτε απ ολες τις αποψεις;
Η εκπαιδευση δεν ειναι πλεον ''σκληρη''; Μπορειτε να γινετε λιγο
πιο κατατοπιστικοι; Εγω νομιζα οτι εξακολουθει να ειναι πολυ μαχιμη μοναδα,
ισχυει αυτο ή κι απο εκπαιδευση και γυμναστικη εχει γινει επισης χαλαρη;
ΛοΚ

Δημοσίευση από ΛοΚ »

Νίκος έγραψε:Γειά χαρά. Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω κάτι διαφορετικό. Από θέμα εξοπλισμού πως είναι η 35 ΜΚ; Έχει όπως τις Ελλάδας τα Μ16 ή G3 / HK / FN FAL;

G3A3 G3A4 HK11

mahimos223

Δημοσίευση από mahimos223 »

Παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν τα αθλητικα ρουχα που μας
δωσανε στο κεντρο (δηλαδη τα γιωτοπα*****
μαζι με το μπλε φουτερ και το μπλε σορτσακι
και τη σκουρα μπλε φορμα με τη σκουρα μπλε μπλουζα με φερμουαρ)
μας χρησιμευουν στην μοναδα ή ολη η γυμναστικη και οι ασκησεις
γινονται με τα ρουχα παραλλαγης;
Ρωταω γιατι δυστυχως μου δωσανε πολυ μικρα
αθλητικα ρουχα (με εξαιρεση τα αθλητικα παπουτσια)
Αν δεν εχω αθλητικα εκει τι γινεται; Με τι θα κανω
γυμναστικη αν μας ζητηθει να φορεσουμε τα αθλητικα ρουχα;
ή δεν χρησιμευουν καθολου τα αθλητικα στη δικη μας μοναδα;
Καποιος που να ξερει;

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

mahimos223 έγραψε:Παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν τα αθλητικα ρουχα που μας
δωσανε στο κεντρο (δηλαδη τα γιωτοπα#@^&@!
μαζι με το μπλε φουτερ και το μπλε σορτσακι
και τη σκουρα μπλε φορμα με τη σκουρα μπλε μπλουζα με φερμουαρ)
μας χρησιμευουν στην μοναδα ή ολη η γυμναστικη και οι ασκησεις
γινονται με τα ρουχα παραλλαγης;
Αν δεν εχω αθλητικα εκει τι γινεται; Με τι θα κανω
γυμναστικη αν μας ζητηθει να φορεσουμε τα αθλητικα ρουχα;
ή δεν χρησιμευουν καθολου τα αθλητικα στη δικη μας μοναδα;
Καποιος που να ξερει;

Τίποτα δεν γίνεται αν στην γυμναστική δεν έχεις αθλητικά. Θα φοράς τα παπούτσια τα giotobal, και απο πάνω την επένδυση με παραλλαγή για παντελόνι. Όταν παρουσιαστείς στην μονάδα, θα πας στην διαχείριση υλικού να ζητήσεις μπλέ φόρμα, αν κ μην περιμμένεις κ με μεγάλες προσδοκίες να σου χορηγήσουν. Συνήθως έχουν αλλά δεν δίνουν, έτσι κάνανε επι χρόνια κ στην δική μου ΔΥ. Είχαν αλλά έδιναν σπάνια.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες