Μόνιμος στο Στρατό

Πληροφορίες και συζητήσεις για τις στρατιωτικές σχολές,την εκπαίδευση, τους μισθούς, τη βαθμολογική εξέλιξη και τη ζωή των στρατιωτικών
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Γιωργος

Μόνιμος στο Στρατό

Δημοσίευση από Γιωργος »

Καλησπερα... Εγω θα μπω με την Σ'Τ 2014 θελω να κατσω μονημος εχω τελειοσει την 1η λυκιου μπωρω να μινω ;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 19

Μόνιμος στο Στρατό

Δημοσίευση από D.Y.K »

Γιωργος έγραψε:Καλησπερα... Εγω θα μπω με την Σ'Τ 2014 θελω να κατσω μονημος εχω τελειοσει την 1η λυκιου μπωρω να μινω ;

Όχι.

Άβαταρ μέλους
samloxias
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 1

Μόνιμος στο Στρατό

Δημοσίευση από samloxias »

D.Y.K έγραψε:
Γιωργος έγραψε:Καλησπερα... Εγω θα μπω με την Σ'Τ 2014 θελω να κατσω μονημος εχω τελειοσει την 1η λυκιου μπωρω να μινω ;

Όχι.

Γιατί αν είναι καλός να μήν καθίσει; Γίνωνται οι καλύτεροι.Εικόνα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 19

Μόνιμος στο Στρατό

Δημοσίευση από D.Y.K »

samloxias έγραψε:

Γιατί αν είναι καλός να μήν καθίσει; Γίνωνται οι καλύτεροι.Εικόνα

Υποθέτω ότι κάνεις πλάκα, γιατί αν μιλάς σοβαρά τότε έχουμε θέμα Εικόνα

Megaklhs2015
Πολίτης
Πολίτης

Μόνιμος στο Στρατό

Δημοσίευση από Megaklhs2015 »

Καλησπέρα σε όλους σας και καλά χριστούγεννα Και καλή πρωτοχρονιά να έχετε όλοι σας. Λοιπόν
Τον Μάϊο Γίνομε 18 ετών και όπως καταλαβαίνετε δίνω φέτος εξετάσεις παννελαδικές, έχω σκεφτεί λοιπόν εάν δεν καταφέρω να περάσω σε κάποια σχολή που μου αρέσει τότε λέω να φύγω για στρατό ώς Εθελοντής οπότε τον Σεμτέβριο Του 2015 να φύγω. Η πρώτη μου ερώτηση είναι αρχικά πόσους μήνες είναι ο στρατός σε πεζικό Ελλάδα και Πόσο Κύπρο Και πόσο είναι σε αεροπορία Ελλάδα.
Άκουσα απο Έναν γνωστό μου ο οποίος υπηρετεί στην Κύπρο και τελειώνει σε κανα Μήνα ότι γίνετε μόλις τελειώσεις την θητεία σου να μήνεις Μέσα στον στρατό μέχρι όποτε θές Και να πέρνεις Έναν μισθό κανονικά αλλά να μην φτάσεις σε κάποιο μεγάλο αξίωμα νομίζω μέχρι Λοχίας και τα λεφτά φτάνουν το ανώτερο τα 2000 ευρώ. Επίσης λέει ότι είσαι και εσοκλειστος Και δίνουν άδειες για Ελλάδα.
Επίσης μου είπε ότι το ίδιο γίνετε και στην Ελλάδα απλός εδώ το ανώτερο φτάνει τα 1000 ευρώ.
Θα ήθελα όποιος γνωρίζει πραγματικά να απαντήσει στα ερωτήματα μου εάν όντως είναι έτσι όπως τα λέει ο φίλος ο οποίος λέει ότι τους ρώτησαν στην Κύπρο εάν θέλουν να μείνουν ή εάν όλα αυτά δεν ισχύουν.
cuervo

Μόνιμος στο Στρατό

Δημοσίευση από cuervo »

Η θητεία είναι 9 μήνες και μόνιμος δεν μπορείς να γίνεις.
Νίκος

Μόνιμος στο Στρατό

Δημοσίευση από Νίκος »

Καλησπέρα. Είμαι 20 ετών και παρουσιαζομαι στην επόμενη σειρά, στο μεγάλο πεύκο. Θέλω όμως να υπηρετήσω στην μονάδα τον ουκ... ξέρω ότι υπάρχει μία τριετή θητεία αντίστοιχη με τα ουκ και ονομάζεται οβα. Μπορώ να ενταχθω εκεί και αν ναι ποια διαδικασία θα πρέπει να ακοακολουθήσειω;
Άβαταρ μέλους
LoneWolf1985
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Μόνιμος στο Στρατό

Δημοσίευση από LoneWolf1985 »

Καλησπέρα. Ελπίζω να ποστάρω στο σωστό μέρος. Είμαι 30. Υπάρχει τρόπος να υπηρετήσω Επαγγελματικά στον Ελληνικό στρατό στην ηλικία που είμαι; Αν αυτό δεν γίνεται και παντού πρεπει να είσαι μέχρι 28 με βλέπω να φεύγω για λεγεώνα των ξένων.
Άβαταρ μέλους
lionslaw
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Μόνιμος στο Στρατό

Δημοσίευση από lionslaw »

LoneWolf1985 έγραψε:Καλησπέρα. Ελπίζω να ποστάρω στο σωστό μέρος. Είμαι 30. Υπάρχει τρόπος να υπηρετήσω Επαγγελματικά στον Ελληνικό στρατό στην ηλικία που είμαι; Αν αυτό δεν γίνεται και παντού πρεπει να είσαι μέχρι 28 με βλέπω να φεύγω για λεγεώνα των ξένων.
Έφυγες για Λεγεώνα!

Άβαταρ μέλους
LoneWolf1985
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Μόνιμος στο Στρατό

Δημοσίευση από LoneWolf1985 »

Το φαντάστικα οτι δεν θα υπάρχει κάποιο σώμα να παίρνει άτομα στήν ηλικία μου. Κρίμα γιατί δεν χρειάζετε κάποιος να είναι παιδάκι για να είναι μάχιμος. Λεγεώνα μπορείς να καταταχτείς μέχρι τα 40 σου. Καλύτερα να είσε άντρας με πηγμένο μυαλό και να έχεις δει και 1-2 πράγματα ωστε αμα γίνει κατι να μην βάλεις τα κλάματα και θες την μαμά σου μπροστά στην θέα πτωμάτων.
Άβαταρ μέλους
DionisisGsxr
Πολίτης
Πολίτης

Μόνιμος στο Στρατό

Δημοσίευση από DionisisGsxr »

Καλησπερα θα ηθελα να κανω μια ερωτιση! Ημουν στην 124ΠΒΕ στην πολεμικη αεροπορια πηρα αναβολη για λογους υγειας, θελω να κοψω την αναβολη να μπω, αλλα, θελω να μπω μονιμος δεν εχω ιδεα πως λειτουργει μηπως θα μπορουσατε να μου δωσετε καποιες πληροφοριες; Ευχαριστω!
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 5
Επικοινωνία:

Μόνιμος στο Στρατό

Δημοσίευση από Nassos »

Μόνο μέσω Στρατιωτικών Σχολών ή προκήρηξη για ΕΠΟΠ.
Δημητρης

Μόνιμος στο Στρατό

Δημοσίευση από Δημητρης »

Καλησπερα σε ολους. Θα ηθελα να σας ρωτησω για ενα θεμα που ειναι απο τα ποιο συνηθισμενα στο φορουμ και αφορα τους ΥΕΑ. Εχω διαβασει αρκετα θεματα ωστε να μην χρειαζεται να κανω ερωτησεις που εχετε ηδη απαντησει. Η ερωτηση μου λοιπον ειναι η εξης : Εγω μολις τελειωσω την σχολη μου (τωρα ειμαι 19 χρονων) θα ηθελα να γινω ΔΕΑ εχω διαβασει τα πλεονεκτηματα και πιστευω υπερτερουν αλλα εγω δεν θα ηθελα να μεινω στο στρατο μονο για τοσο λιγο χρονικο διαστημα. Θα ηθελα να γινω μονιμος (ξερω οτι οι ΔΕΑ δεν μονιμοποιουνται) με καποιον τροπο ειτε σαν πολιτικο προσωπικο ειτε σαν στρατιωτικος. Υπαρχουν καποια μορια που μαζευω εαν γινω ΔΕΑ και θα με βοηθησουν να μπω εαν βγει καποια προκηρυξη για πολιτικο προσωπικο; Δεαν θα ηθελα να γινω ΕΠΟΠ. Θα τελειωσω πληροφορικη στην ΑΣΟΕΕ και θα ηθελα να ασχοληθω με το αντικειμενο μου γνωριζεται εαν υπαρχει κατι σχετικο; Σας ευχαριστω για τον χρονο σας.
Άβαταρ μέλους
panos2171
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Μόνιμος στο Στρατό

Δημοσίευση από panos2171 »

Τα μόρια των ΔΕΑ μετράνε στις προκηρύξεις των σωμάτων ασφαλείας. Επίσης πολιτικό προσωπικό απ όσο ξέρω δεν υπάρχει στο στρατό.
Δημητρης

Μόνιμος στο Στρατό

Δημοσίευση από Δημητρης »

Σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση. Δηλαδη ολοι αυτοι που δουλευουν ξερω γω για την ασφαλεια ψηφιακων συστηματων η στις τηλεπικοινωνιες προερχονται ολοι απο στρατιωτικες σχολες οπως ευελπιδων;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης