Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Πληροφορίες για μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις και πως επηρεάζονται από τη μειωμένη θητεία
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 107

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από Greek_Army »

Δεν γνωρίζω τι γράφουνε στο army.gr, εγώ δίνω συμβουλές από αυτά που είδα στο στρατό, αν βασιστείς σε αυτά πρέπει να συμπληρώσεις 1 μήνα παραμεθόριο για να πάρεις μετάθεση, γενικά πάντως αρμόδιοι για αυτές τις υποθέσεις είναι τα πρώτα γραφεία των στρατοπέδων.
Άβαταρ μέλους
geoponos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από geoponos »

Καλησπέρα από την 331 :)

Λοιπόν για να σας περιγράψω την εμπειρία μου πάνω στο θέμα τώρα που γύρισα από το κεν

Περνώντας τη πύλη της Καλαμάτας είχα πάντα μαζί μου ένα φάκελο με τα απαιραίτητα χαρτιά δηλαδή το πιστοποιητικό οικογενειακής καταστάσεως για στρατολογική χρήση και μια βεβαίωση του ΙΚΑ για το ποσοστό αναπηρίας της μητέρας μου.

Λοιπόν το βράδυ που φτάσαμε στο συνεργείο της στρατολογίας μας ρώτησε ο στρατολόγος αν έχουμε λόγο για μειωμένη θητεία εκεί του ανέφερα το πρόβλημα και μου είπε πως θα μας γίνει ενημέρωση μέσα στη πρώτη βδομάδα. Πράγματι 3 4η μέρα ο στρατολόγος ενημέρωσε τα πάντα για τις κατ εξαίρεση μεταθέσεις και για τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Μια 2 μέρες μετά στη πρωινή αναφορά μας ζήτησαν τα δικαιολογητικά.

Τώρα σύμφωνα με τα λεγόμενα του στρατολόγου πάω καρφί σπίτι μετά το κέντρο.Bέβαια μέχρι να ακούσω τη τετάρτη τη μετάθεση ποτέ δεν ξέρεις :P

gog.mnl
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από gog.mnl »

Καλησπέρα παρουσιάστηκα στην θήβα στις 16/09/2014 αυτή την στιγμή είμαι σε άδεια ορκωμοσίας. Στο σπίτι υπάρχει ένα πρόβλημα η μάνα μου έχει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και έχει κάνει στο παρελθόν απόπειρες αυτοκτονίας. Για τα παραπάνω υπάρχουν χαρτιά από κρατικά νοσοκομεία κλπ. Δεν γνωρίζω αν δικαιούμαι κατ'εξαίρεση μετάθεση, είχα πολλά στο κεφάλι μου και δεν μπόρεσα να το ψάξω μέχρι τώρα. Ξέρει κανεις αν αφού πάω στην μονάδα μου μπορώ να καταθέσω τα χαρτιά μου και αν δικαιούμαι κάποια μετάθεση;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Αφιέρωσε λίγο χρόνο και διάβασε τις προηγούμενες σελίδες.
Gog.mnll

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από Gog.mnll »

Η μεταθεση μου ειναι για χιο 147 μαγειρας οπότε θα περασω πρωτα καποιες εβδομαδες στην σπαρτη για εκπαυδευση.. Απο οτι μου ειπαν στο πρώτο γραφειο στην θηβα τα χαρτια μου θα τα καταθεσω στην σπαρτη.. Το θεμα μου είναι αν γινει δεκτο το αιτημα μου θα Πρέπει να περασω και απο την χιο για ενα μηνα ; στο πρώτο γραφειο μου ειπαν ΠΩΣ αυτό δεν ειναι στην κρηση της επιτροπης, αλλά δεν μου φανηκαν τόσο σιγουροι ξέρει κάνεις τι ησχυει ;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Θα πρέπει να συμπληρώσεις 1 μήνα θητεία σε μονάδα της παραμεθορίου.
Ssd

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από Ssd »

Μπορω να καταθεσω μόνος μου τα χαρτια τώρα που Ειμαι σε αδεια ; στο ρουφ πηρα τηλ και μου ειπαν πως δεν εχουν καμια σχεση με τις μεταθεσεις και οτι μονο στην μοναδα μπορώ να τα καταθεσω..
laed9494
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από laed9494 »

Καλησπερα παιδια εχω το εξης θεμα σε εναμιση μηνα απολυομαι και αυτες τις μερες κανονισα την αδεια απολυσεω, το θεμα ειναι οτι στον 5ο μηνα οι δικοι μου ειχαν βαλει βυσμα για παρω μεταθεση μας ειχε πει τοτε οτι εκανε τα χαρτια για κατ εξαιρεση μεταθεση παρολαυτα μεταθεση δεν βγηκε ποτε πριν απο ενα μηνα που μιλησα με αυτον μου ειπε οτι δεν εγιναν ακομα οι επιτροπες που εξεταζουν το θεμα κ οτι θα περασω επιτροπη τελος οκτωμβρη καταλαβα τοτε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να παρω μεταθεση. Υπαρχει πιθανοτητα να βγει καμια μεταθεση τωρα τον τελευταιο μηνα κ να την πατησω κ να χασω την αδεια απολυσεως;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 6

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από D.Y.K »

laed9494 έγραψε:Καλησπερα παιδια εχω το εξης θεμα σε εναμιση μηνα απολυομαι και αυτες τις μερες κανονισα την αδεια απολυσεω, το θεμα ειναι οτι στον 5ο μηνα οι δικοι μου ειχαν βαλει βυσμα για παρω μεταθεση μας ειχε πει τοτε οτι εκανε τα χαρτια για κατ εξαιρεση μεταθεση παρολαυτα μεταθεση δεν βγηκε ποτε πριν απο ενα μηνα που μιλησα με αυτον μου ειπε οτι δεν εγιναν ακομα οι επιτροπες που εξεταζουν το θεμα κ οτι θα περασω επιτροπη τελος οκτωμβρη καταλαβα τοτε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να παρω μεταθεση. Υπαρχει πιθανοτητα να βγει καμια μεταθεση τωρα τον τελευταιο μηνα κ να την πατησω κ να χασω την αδεια απολυσεως;

Όχι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση και μάλιστα στα τελευταία σου.

Επίσης την άδεια απολύσεως σου δεν την χάνεις για κανέναν λόγο.

laed9494
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Ωραια τοτε, απλα αγχωθηκα γιατι μου ειπε οτι θα περναγα επιτροπη τωρα τελη του μηνα κ ειπα μην μου την εγγρινουν. στην αδεια απολυσεως εχω αρκετες τιμητικες κ αυτες τις χανω αν φυγω απο εδω!!
laed9494
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Εντωμεταξυ οι γονεις μου τηλεφωνησαν στον συγγεκριμενο γ να του πουν οτι πλεον δεν χρειαζεται να κανει κατι μιας κ απολυομαι σε λιγο κ τους ειπε οτι θ κοιταξει μην τυχον εχουν προχωρησει οι διαδικασιες κ εκει ηταν που τρελαθηκα...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από D.Y.K »

Παπαντζιλίκι σας πούλησε για να φανεί ότι ενδιαφέρθηκε. Σου είπα δεν χρειάζεται να ανησυχείς.

laed9494
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Τελικα μας πηρε τηλεφωνο κ μας ειπε οτι τελικα θ εβγαινε μεταθεση κ οτι τ ακυρωσε τελευταια στιγμη υπαρχει περιπτωση να ισχυει; η μας συνεχισε το παπατζιλικι;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από D.Y.K »

Το δεύτερο.

Μην είστε αφελείς (χωρίς παρεξήγηση) Εικόνα

laed9494
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Καμια παρεξηγηση τι λες τωρα μου ανοιξες τα ματια!! Απλα επειδη ηταν γνωστος μας αυτος ο ανθρωπος κ μας ειχε πει κ καλα στην αρχη οτι ειτε θετικη απαντηση ειτε αρνητικη θ μας το λεγε σκεφτηκα μηπως ελεγε καποια αληθεια αλλα οπως κ να το κανουμε δεν εχω ακουσει κανενα να περνει μεταθεαη τον τελευταιο μηνα επειτα απο σχεδον 3 μηνες προσπαθειας!!! Σε ευχαριστω παντως γ τις πληροφοριες καλο σου βραδυ!

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης