Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Πληροφορίες για μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις και πως επηρεάζονται από τη μειωμένη θητεία
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
vampirial
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 4

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από vampirial »

Ειμαι σε μοναδα ειδικων δυναμεων και θελω να παρω κατ εξαιρεση μεταθεση σε 2-3μερες κλεινω μηνα και σε 1-3 εβδομαδες το αργοτερο περνω αδεια! Ειχα καταθεση χαρτια στο κεντρο για 8μηνο και κατ εξαιρεση και χαθηκαν "απο οτι μου ειπαν" ...

1) Μπορω να τα καταθεσω ξανα στην Στρατολογια μου;
2) Και μπορω να παω σε ενα στρατιοτικο νοσοκομειο οποτε μπορεσω-παρω την αδεια για να ξαναπαρω το χαρτι που χρειαζομαι απο το γιατρο ξανα για προβληματα ορθοπεδικα που εχω απο παλια;
3) Και εαν ναι το παραπανω τοτε μπορω να το καταθεσω και αυτο στην στρατολογια μου γιατι δεν εμπηστευομαι ξανα χαρτι σε στρατοπεδο ποσο μαλλον στην μοναδα μου που ειναι ποιο μπαχαλο απο το κεντρο... ;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 107

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από Greek_Army »

Ναι γίνεται να ξανά καταθέσεις τα χαρτιά σου, τα αλλά δύο ερωτήματα έχουνε καμία σχέση με την κατ'εξαιρεση;
Άβαταρ μέλους
vampirial
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Γιατι ειχα καταθεση χαρτι απο γιατρο για προβλημα στη μεση που μου εμφανισθηκε και στα ποδια που το εχω απο πολυ παλια και μου ειπαν οτι και αυτο μετραει ή διευκοληνη στην κατ'εξαιρεση μεταθεση... Για αυτο ρωταω εαν μπορω απλα να παω μια μερα σε στρατιωτικο νοσοκομειο να με εξετασουν ή πρεπει να κλεισω ραντεβου;

Επισης ποια ειναι τα μορια που περνω αναλογα με το τι προβλημα υπαρχει σαν κατ' εξαιρεση μεταθεση που μπορω να δω τι ισχυει για τωρα;

Και τελος υπαρχει κατι αντιστοιχο και με της περιοχες δηλαδη κατι που να λεει ποσα μορια θελεις για το ταδε μερος;(π. Χ θεσσαλονικη που με ενδιαφερει)
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

1. Δεν ξέρω ποιος σου είπε κάτι τέτοιο αλλά δεν ισχύει, για να πάρεις κατ'εξαίρεση μετάθεση για προβλήματα υγείας θα πρέπει να είσαι Ι3, Ι4, άρα δεν θα σε βοηθήσει, τώρα αν εσύ θεωρείς ότι θα σε βοηθήσει πρέπει να πάρεις παραπεμπτικό για να σε εξετάσουν, χωρίς παραπεμπτικό δεν γίνεται.
2. Δεν υπάρχουν μόρια.
3. Τώρα για τα μόρια αν έψαχνες και λίγο το φόρουμ θα έβρισκες 2-3 άρθρα.

Μόρια μεταθέσεων ανά μονάδα
Μοριοδότηση μεταθέσεων
Άβαταρ μέλους
vampirial
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Απο την πολη μου εαν παω στο Στρατιωτικο Νοσοκομειο δεν θα με δεχθουν δηλαδη εαν καποιος εχει καποιο προβλημα που θελει να κοιταξει τι θα του πουνε φυγε δν σε εξεταζω;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Χωρίς παραπεμπτικό δεν γίνεται να εξεταστείς, θα πρέπει να πας στο Φρουραρχείο να πάρεις παραπεμπτικό που να αναγράφεται τι ακριβώς έχεις, αυτό τουλάχιστον γνωρίζω εγώ.
Άβαταρ μέλους
vampirial
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Μαλιστα δηλαδη για να τα πω σωστα παω φρουραρχειο τους λεω τι εσθανομαι η τι εχω η ιστορικο κτλ κτλ και ζητω παραπεμπτικο και αυτοι μου το δινουν και μετα ολα καλα παω στο Νοσοκομειο για εξεταση σωστα;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Ναι.
xristos10
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από xristos10 »

Εμενα με πηρε ο υποδιοικητης μου τηλεφωνο μου ειπε οτι ηρθε μεταθεση κατ εξαιρεση αλλα μου ειπε οτι ειναι δυσκολο, αλλα υπαρχουν πιθανοτητες, τωρα περναω το σπεν, τι γινετε θα παρω την μεταθεση; Βυσματιας
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Επειδή δεν καταλάβα, τι ακριβώς είναι δύσκολο; Αν ήρθε το σήμα για την μετάθεση θα την πάρεις.
xristos10
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Με ρωτησε αν υπαρχουν θεματα υγειας και του ειπα οτι δεν εχω κατι σοβαρο... Το οτι νοσηλευτικα στο 424 με εμπυρετο αφυδατωση παιζει ρολο?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Φίλε μήπως τα έχεις μπερδέψει λίγο; Για να λες ότι σου ήρθε η κατ'εξαίρεση μετάθεση, σημαίνει ότι έκανες αίτηση που μέσα είχες αναφέρει τους λόγους που θέλεις κατ'εξαίρεση, αυτό που έγραψες για θέματα υγείας και νοσηλεία δεν στέκουν.
xristos10
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δεν εκανα καμια αιτηση φιλε αυτο με παρεξενεψε.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Τότε δεν νομίζω, κάτι άλλο θα έχει γίνει, μάλλον εσένα θα σου έσκασε βυσματική μετάθεση.
karabak89
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από karabak89 »

Καλησπερα παιδια. Εχασα τον πατερα μου πριν απο 2 μηνες και θεωρητικα δικαιουμαι κατ εξαιρεση μεταθεση. Τα χαρτια για την αιτηση τα εχω ηδη ετοιμα. Θα ηθελα να σας ρωτησω ποτε θεωρειτε πως θα ηταν πιο αποτελεσματικο να τα καταθεσω. Πριν καταταγω τον Νοεμβρη στο Ρουφ, στο κεντρο εκπαιδευσης στην Θηβα, ειτε στην παραμεθοριο μοναδα; Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης