Αναβολή για κοινωνικούς - οικονομικούς λόγους
Οχι μονο για μια ΕΣΣΟ ισχυει ειναι και ειναι ουσιαστικα για 2 μηνες. Αν παρεις για Σεπτεβρη θα μπεις σιγουρα Νοεμβρη. Για παραπανω (6 μηνες+) χρειαζεσαι αναβολη για ψυχολογικους λογους.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 70
georgetron το μήνυμα που έστειλες δεν θα δημοσιευτεί, η πρώτη ερώτηση που έκανες έχει απαντηθεί σε παλαιότερη ανάρτηση και η δεύτερη είναι απαντημένη σε ξεχωριστό θέμα, ψάξε και λίγο.
Γίνεται να κάνω την διαδικασία αναβολής για κοινωνικούς λόγους μέσω ΚΕΠ χωρίς να χρειαστώ να πάω σε στρατολογικό γραφείο;
-
- Στρατηγός
Ξέρετε μήπως τι χαρτιά χρειάζονται πέρα απο το Ε1 σε περίπτωση που επικαλεστώ οικονομικούς λόγους;
-
- Στρατηγός
Άμα διαβάσεις προηγούμενα μηνύματα θα καταλάβεις.
Γιατί θεωρείται αυτή η αναβολή 3-μηνη ενώ είναι μέχρι την επόμενη ΕΣΣΟ;
-
- Στρατηγός
Για μια ΕΣΣΟ είναι, απλά πλέον οι σειρές μπαίνουν ανά 2 μήνες και όχι ανά 3.
Καλησπερα σας, εσπασα την αναβολη πριν δυο μηνες, δυστυχως λογω οικονομικων μου ειναι εν τελη αδυνατο να μπω τωρα Μπορω με καποιο τροπο να παρω εστω μια 12 μηνη αναβολη; Επισης τον φλεβαρη εκανα και ενα χειρουργειο αφαιρεσης χολης. Μπορω με καποιο τροπο να τα καταφερω;
Γεια σας μια ερωτηση θελω να κανω... ειναι οι γονεις μου στο εξωτερικο και θελω να παω και εγω εκει για να παω σχολειο και να μαθω τεχνη πως μπορω να παρω αναβολη; Ευχαριστω!
Καλησπέρα σε ολους. Ειμαι 27 και η αναβολη μου λογω σπουδων τελειωσε 31/12/14 και μπαινω με την εσσο μαρτιου! Δεν εχω τελειωσει με την σχολη ακομα αλλα το τελευταιο εξαμηνο δεν πηγαινα. Για προσωπικους λογους θα ηθελα να παρω κοινωνικη αναβολη για τον μαιο! Ειναι ευκολο κατι τετοιο να γινει και αν ναι ποιοι ειναι οι πιο συνηθισμενοι λογοι που σου την δινουν πιο ευκολα; Υπαρχει περιπτωση αν παραδωσω βεβαιωση απο την σχολη μου οτι ακομα σπουδαζω να μου δωσουν και αλλη αναβολη; Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας.
riggins έγραψε:Καλησπέρα σε ολους. Ειμαι 27 και η αναβολη μου λογω σπουδων τελειωσε 31/12/14 και μπαινω με την εσσο μαρτιου! Δεν εχω τελειωσει με την σχολη ακομα αλλα το τελευταιο εξαμηνο δεν πηγαινα. Για προσωπικους λογους θα ηθελα να παρω κοινωνικη αναβολη για τον μαιο! Ειναι ευκολο κατι τετοιο να γινει και αν ναι ποιοι ειναι οι πιο συνηθισμενοι λογοι που σου την δινουν πιο ευκολα; Υπαρχει περιπτωση αν παραδωσω βεβαιωση απο την σχολη μου οτι ακομα σπουδαζω να μου δωσουν και αλλη αναβολη; Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας.
Άλλη αναβολή για ΑΕΙ/ΤΕΙ δεν δικαιούσαι οπότε άλλη αναβολή για σπουδές δεν μπορείς να πάρεις, για κοινωνικούς λόγους δίνεται εύκολα και χωρίς να χρειαστεί να πεις κάτι τρομερό, ένα χαρτί από την σχολή ότι έχεις εκκρεμότητες και θα παρουσιαστείς τον Μαιο, περισσότερες πληροφορίες θα βρεις σε προηγούμενες σελίδες.
Αν παρω αναβολη για κοινωνικους λογους υπαρχει περιπτωση να αλλαξει και το σωμα που θα παρουσιαστω; Δηλαδη παρουσιαζομαι αεροπορια τον μαρτιο υπαρχει περιπτωση αν τελικα παρω την αναβολη αυτη να παω πεζικο τον μαιο;
Όχι. Επίσης δεν είναι Σώμα, είναι Κλάδος.
Γειά σας,Είμαι 30, έλειξε η αναβολή μου για διδακτορικό και παρουσιάζομαι το Μάρτιο. Είναι θέμα λίγων εβδομάδων να παρουσιάσω τη διατριβή μου και χρειάζομαι αναβολή για μια ΕΣΣΟ. Όμως είδα σε προηγούμενο μήνυμα σε αυτή τη συζήτηση (σελίδα 10) ότι την αίτηση για αυτό το λόγο την απέρριψαν.
Ισχύει ότι δεν μπορώ να επικαλεστώ την παρουσίαση διατριβής (με βεβαίωση από καθηγητές και σχολή) σαν κοινωνικό λόγο;
Υπάρχουν άλλοι λόγοι που θα δεχτούν; Π. Χ. Αρκεί ένα εκκαθαριστικό χαμηλού εισοδήματος για να δεχτούν για οικονομικούς λόγους; Μήπως επειδή είμαι 30 δεν θα δεχτούν κανέναν;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ισχύει ότι δεν μπορώ να επικαλεστώ την παρουσίαση διατριβής (με βεβαίωση από καθηγητές και σχολή) σαν κοινωνικό λόγο;
Υπάρχουν άλλοι λόγοι που θα δεχτούν; Π. Χ. Αρκεί ένα εκκαθαριστικό χαμηλού εισοδήματος για να δεχτούν για οικονομικούς λόγους; Μήπως επειδή είμαι 30 δεν θα δεχτούν κανέναν;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες