Αναβολή για κοινωνικούς - οικονομικούς λόγους

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
κωστας

Δημοσίευση από κωστας »

Οχι μονο για μια ΕΣΣΟ ισχυει ειναι και ειναι ουσιαστικα για 2 μηνες. Αν παρεις για Σεπτεβρη θα μπεις σιγουρα Νοεμβρη. Για παραπανω (6 μηνες+) χρειαζεσαι αναβολη για ψυχολογικους λογους.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από Greek_Army »

georgetron το μήνυμα που έστειλες δεν θα δημοσιευτεί, η πρώτη ερώτηση που έκανες έχει απαντηθεί σε παλαιότερη ανάρτηση και η δεύτερη είναι απαντημένη σε ξεχωριστό θέμα, ψάξε και λίγο.
Dimitrios

Δημοσίευση από Dimitrios »

Γίνεται να κάνω την διαδικασία αναβολής για κοινωνικούς λόγους μέσω ΚΕΠ χωρίς να χρειαστώ να πάω σε στρατολογικό γραφείο;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ναι.
Dimitrios

Δημοσίευση από Dimitrios »

Ξέρετε μήπως τι χαρτιά χρειάζονται πέρα απο το Ε1 σε περίπτωση που επικαλεστώ οικονομικούς λόγους;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Άμα διαβάσεις προηγούμενα μηνύματα θα καταλάβεις.
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

Γιατί θεωρείται αυτή η αναβολή 3-μηνη ενώ είναι μέχρι την επόμενη ΕΣΣΟ;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Για μια ΕΣΣΟ είναι, απλά πλέον οι σειρές μπαίνουν ανά 2 μήνες και όχι ανά 3.
Κωστας91

Δημοσίευση από Κωστας91 »

Καλησπερα σας, εσπασα την αναβολη πριν δυο μηνες, δυστυχως λογω οικονομικων μου ειναι εν τελη αδυνατο να μπω τωρα Μπορω με καποιο τροπο να παρω εστω μια 12 μηνη αναβολη; Επισης τον φλεβαρη εκανα και ενα χειρουργειο αφαιρεσης χολης. Μπορω με καποιο τροπο να τα καταφερω;
αλεξ

Δημοσίευση από αλεξ »

Γεια σας μια ερωτηση θελω να κανω... ειναι οι γονεις μου στο εξωτερικο και θελω να παω και εγω εκει για να παω σχολειο και να μαθω τεχνη πως μπορω να παρω αναβολη; Ευχαριστω!
riggins
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από riggins »

Καλησπέρα σε ολους. Ειμαι 27 και η αναβολη μου λογω σπουδων τελειωσε 31/12/14 και μπαινω με την εσσο μαρτιου! Δεν εχω τελειωσει με την σχολη ακομα αλλα το τελευταιο εξαμηνο δεν πηγαινα. Για προσωπικους λογους θα ηθελα να παρω κοινωνικη αναβολη για τον μαιο! Ειναι ευκολο κατι τετοιο να γινει και αν ναι ποιοι ειναι οι πιο συνηθισμενοι λογοι που σου την δινουν πιο ευκολα; Υπαρχει περιπτωση αν παραδωσω βεβαιωση απο την σχολη μου οτι ακομα σπουδαζω να μου δωσουν και αλλη αναβολη; Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας.
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

riggins έγραψε:Καλησπέρα σε ολους. Ειμαι 27 και η αναβολη μου λογω σπουδων τελειωσε 31/12/14 και μπαινω με την εσσο μαρτιου! Δεν εχω τελειωσει με την σχολη ακομα αλλα το τελευταιο εξαμηνο δεν πηγαινα. Για προσωπικους λογους θα ηθελα να παρω κοινωνικη αναβολη για τον μαιο! Ειναι ευκολο κατι τετοιο να γινει και αν ναι ποιοι ειναι οι πιο συνηθισμενοι λογοι που σου την δινουν πιο ευκολα; Υπαρχει περιπτωση αν παραδωσω βεβαιωση απο την σχολη μου οτι ακομα σπουδαζω να μου δωσουν και αλλη αναβολη; Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας.

Άλλη αναβολή για ΑΕΙ/ΤΕΙ δεν δικαιούσαι οπότε άλλη αναβολή για σπουδές δεν μπορείς να πάρεις, για κοινωνικούς λόγους δίνεται εύκολα και χωρίς να χρειαστεί να πεις κάτι τρομερό, ένα χαρτί από την σχολή ότι έχεις εκκρεμότητες και θα παρουσιαστείς τον Μαιο, περισσότερες πληροφορίες θα βρεις σε προηγούμενες σελίδες.

riggins
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από riggins »

Αν παρω αναβολη για κοινωνικους λογους υπαρχει περιπτωση να αλλαξει και το σωμα που θα παρουσιαστω; Δηλαδη παρουσιαζομαι αεροπορια τον μαρτιο υπαρχει περιπτωση αν τελικα παρω την αναβολη αυτη να παω πεζικο τον μαιο;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 6
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Όχι. Επίσης δεν είναι Σώμα, είναι Κλάδος.
vasos12
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από vasos12 »

Γειά σας,Είμαι 30, έλειξε η αναβολή μου για διδακτορικό και παρουσιάζομαι το Μάρτιο. Είναι θέμα λίγων εβδομάδων να παρουσιάσω τη διατριβή μου και χρειάζομαι αναβολή για μια ΕΣΣΟ. Όμως είδα σε προηγούμενο μήνυμα σε αυτή τη συζήτηση (σελίδα 10) ότι την αίτηση για αυτό το λόγο την απέρριψαν.

Ισχύει ότι δεν μπορώ να επικαλεστώ την παρουσίαση διατριβής (με βεβαίωση από καθηγητές και σχολή) σαν κοινωνικό λόγο;

Υπάρχουν άλλοι λόγοι που θα δεχτούν; Π. Χ. Αρκεί ένα εκκαθαριστικό χαμηλού εισοδήματος για να δεχτούν για οικονομικούς λόγους; Μήπως επειδή είμαι 30 δεν θα δεχτούν κανέναν;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες