Παραίτηση Επαγγελματία Οπλίτη
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 7
Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες φιλε μου... Καλη μας επιτυχια ως πολιτες πλεον
-
- Στρατιώτης
Παιδια εσεις που ειστε ετοιμοι για παραιτηση η το εχετε κανει ηδη εχετε αποφασισει τι θα κανετε μετα την αεροπορια?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 35
- Επικοινωνία:
vaggelis_26 έγραψε:Παιδια εσεις που ειστε ετοιμοι για παραιτηση η το εχετε κανει ηδη εχετε αποφασισει τι θα κανετε μετα την αεροπορια;
Αν και δεν ήμουν στην Αεροπορία, ήμουν μέχρι πέρυσι στον ΣΞ ΕΠΟΠ, ωστόσο συμβουλή μου πως δεν υπάρχουν μονόδρομοι. Οπότε να κοιτάτε μπροστά. Έμαθες τελικά για την αποζημίωση που σε ενδιέφερε μιας που έχεις σκοπό την παραίτηση;
-
- Στρατιώτης
Εχω απευθυνθει σε στρατιωτικο δικηγορο και μου ειπε οτι δικαιουμαι αποζημιωση αλλα θα μου πει αυριο τι και πως και ποσο δικαιουμαι ακριβως. Σαφως και δεν υπαρχουν μονοδρομοι οταν αυτο που κανεις δεν σε εμπνεει. Εσυ φιλε μου τωρα με τι ασχολεισαι αν επιτρεπεται?
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 5
Εγω παιδια με 2 παιδακια και σε νησι και με 750 euro δεν μπορω να κατσω αλλο δεν ζουμε πλεον αν και αισθανομαι προδοτης θα φυγω για εξω στους συγγενεις μου
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
vaggelis_26 έγραψε:Εχω απευθυνθει σε στρατιωτικο δικηγορο και μου ειπε οτι δικαιουμαι αποζημιωση αλλα θα μου πει αυριο τι και πως και ποσο δικαιουμαι ακριβως. Σαφως και δεν υπαρχουν μονοδρομοι οταν αυτο που κανεις δεν σε εμπνεει. Εσυ φιλε μου τωρα με τι ασχολεισαι αν επιτρεπεται;
Με το Ναυτικό επάγγελμα φίλε μου ασχολούμαι πλέον. Και πίστεψε με μισθολογικά και ψυχολογικά καμία σχέση.
Σε στρατιωτικό δικηγόρο γιατί; Από το ΓΕΑ σου είπαν πως έχει λήξει η προθεσμία για να Υποβάλλεις Αναφορά ανάκλησης της αίτησης μονιμοποίησης;
-
- Στρατιώτης
Εφοσων δεν εχουν κοινοποιηθει ακομα τα αποτελεσματα μονιμοποιησης γι αυτο απευθυνθηκα σε δικηγορο για να δω τι ισχυει με την τωρινη νομοθεσια και αναλογως να πραξω. Δεν εχω μιλησει με το γεα. Θα ρωτησω στο πρωτο γραφειο της μοναδας.
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
vaggelis_26 έγραψε:Εφοσων δεν εχουν κοινοποιηθει ακομα τα αποτελεσματα μονιμοποιησης γι αυτο απευθυνθηκα σε δικηγορο για να δω τι ισχυει με την τωρινη νομοθεσια και αναλογως να πραξω. Δεν εχω μιλησει με το γεα. Θα ρωτησω στο πρωτο γραφειο της μοναδας.
Επειδή έχω ασχοληθεί για παρόμοιο ζήτημα μετά την παραίτηση μου με Στρατιωτικό Δικηγόρο, ακόμη και να σου πει το ΓΕΑ πως δεν πρόλαβες την προθεσμία, έχεις δικαίωμα ένστασης εντός μερικών μηνών (έως 6 δεν θυμάμαι καλά). Πάντως αυτό που σου λέω, το λέω υπεύθυνα.
-
- Στρατιώτης
Θα μιλησω και με το β1 και ειδωμεν... ευχαριστω για τις πληροφοριεσ
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
darmas15000 έγραψε:Εγω παιδια με 2 παιδακια και σε νησι και με 750 euro δεν μπορω να κατσω αλλο δεν ζουμε πλεον αν και αισθανομαι προδοτης θα φυγω για εξω στους συγγενεις μου
Προδότης όχι βέβαια φίλε, αν το επιθυμείς Έλληνας Ιθαγενής θα είσαι για πάντα, και ίσως επιστρέψεις κάποια στιγμή, πάνω απ'όλα τα παιδάκια σου. Σε ποιο σχηματισμό ανήκεις; Γιατί είπες για νησί, κι εγώ σε νησί ήμουν όλα μου τα χρόνια μέχρι την παραίτηση.
-
- Στρατιώτης
Σκυρο αδνδραβιδα και μυκονο
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
darmas15000 έγραψε:Σκυρο αδνδραβιδα και μυκονο
Ναι όντως το γνωρίζω πως η Μύκονος έχει Αεροπορική βάση. Καλή δύναμη και καλή συνέχεια σε ότι κάνεις από εδώ και πέρα.
Και εγώ αύριο θα πάρω Τηλ για το θέμα της παραίτησης και θα σας ενημερώσω
-
- Στρατιώτης
Αυτο που με στενοχωρει ειναι μονο που φευγω απο την υπηρεσια οχι απο την Ελλαδακαλη δυναμη σε οσους μενουν και ψηλα το φρονημα παιδια ερχονται δυσκολες μερες
και αυτο που ορκιστηκαμε πρεπει να το Υπερασπιστουμε
και αυτο που ορκιστηκαμε πρεπει να το Υπερασπιστουμε
Καλησπέρα έχουμε νεοτέρα όσον αφορά για την μονιμοποίηση μας και την αποζημίωση της 4 σειράς; Μίλησα σήμερα με την ΔΙΜΣΠΡΟ και μου είπαν ότι ακόμα δεν έχει υπογράφει η διαταγή μονιμοποίησης. Επίσης μου είπαν ότι δικαιούμαι αποζημίωση εφόσον δεν ορκιστήκαμε και δεν υπογράψαμε, βεβαία όλα αυτά με κάθε επιφύλαξη.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες