Παραίτηση Επαγγελματία Οπλίτη

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 35
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

joker1981 έγραψε:Καλησπερα ειμαι 4 σειρα εποπ, στις 6 νοεμβριου γραφαμε τεστ μονιμοποιησης στις 28 νοεμβριου κλεισαμε 7 χρονια, μεχρι τωρα δεν εχουμε ορκιστει ουτε υπογραψει για την μονιμοποιηση. Εφοσον δεν εχω ορκιστει παει να πει οτι δεν μονιμοποιηθικα ακομα, οποτε αν παραιτηθω τωρα δικαιουμαι την εφαπαξ αποζημιωση δηλαδη 7 χρονια επι 2 επι τις αποδοχες. Σωστα η κανω λαθος;

Καλησπέρα, υπάρχει μια δικλείδα για την οποία δεν είμαι απόλυτα βέβαιος, οπότε θέλω να σου απαντήσω υπεύθυνα. Η δικλείδα είναι πως έχετε δηλώσει ότι επιθυμείτε να μονιμοποιηθείτε πριν γράψετε. Δεν θυμάμαι καλά εάν απο την στιγμή που δηλώσατε αυτό, αν δικαιούστε την αποζημίωση που αναφέρεις. Ρώτα το 1ο γραφείο της μονάδας σου.

joker1981

Δημοσίευση από joker1981 »

dn24 έγραψε:
joker1981 έγραψε:Καλησπερα ειμαι 4 σειρα εποπ, στις 6 νοεμβριου γραφαμε τεστ μονιμοποιησης στις 28 νοεμβριου κλεισαμε 7 χρονια, μεχρι τωρα δεν εχουμε ορκιστει ουτε υπογραψει για την μονιμοποιηση. Εφοσον δεν εχω ορκιστει παει να πει οτι δεν μονιμοποιηθικα ακομα, οποτε αν παραιτηθω τωρα δικαιουμαι την εφαπαξ αποζημιωση δηλαδη 7 χρονια επι 2 επι τις αποδοχες. Σωστα η κανω λαθος;

Καλησπέρα, υπάρχει μια δικλείδα για την οποία δεν είμαι απόλυτα βέβαιος, οπότε θέλω να σου απαντήσω υπεύθυνα. Η δικλείδα είναι πως έχετε δηλώσει ότι επιθυμείτε να μονιμοποιηθείτε πριν γράψετε. Δεν θυμάμαι καλά εάν απο την στιγμή που δηλώσατε αυτό, αν δικαιούστε την αποζημίωση που αναφέρεις. Ρώτα το 1ο γραφείο της μονάδας σου.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Ναι έχουμε κάνει αναφορά ότι επιθυμούμε να μονιμοποιηθούμε. Για πιο σίγουρες πληροφορίες εκτός από το 1 γραφείο πού μπορώ να ρωτήσω; Πάντως από ότι κατάλαβα ακόμα και μετά την μονιμοποίηση δικαιούμαι αποζημίωση 600/χρόνο Κρατάω και τα ένσημα π. Χ (8 χρόνια επί 600=4800 ευρό+ένσημα 8 ετών) έτσι δεν είναι;
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

joker1981 έγραψε:
Ευχαριστώ για την απάντηση. Ναι έχουμε κάνει αναφορά ότι επιθυμούμε να μονιμοποιηθούμε. Για πιο σίγουρες πληροφορίες εκτός από το 1 γραφείο πού μπορώ να ρωτήσω; Πάντως από ότι κατάλαβα ακόμα και μετά την μονιμοποίηση δικαιούμαι αποζημίωση 600/χρόνο Κρατάω και τα ένσημα π. Χ (8 χρόνια επί 600=4800 ευρό+ένσημα 8 ετών) έτσι δεν είναι;

Εκτός απο το 1ο Γρ. Μπορείς να ρωτήσεις και στην Δ/ΟΙ του σχηματισμού σου σίγουρα και αυτοί θα ξέρουν, γιατί κι εγώ πέρυσι εκεί κάλεσα κ αυτοί μου το είπαν, και φυσικά όντως έτσι ήταν. Ως προς τα υπόλοιπα έτσι ακριβώς είναι, βέβαια αν είχες πχ 10 χρόνια τα 600?/έτος θα ήταν παραπάνω (όχι και καμιά τρελή διαφορά προς τα πάνω, απλά οι κρατήσεις θα ήταν παραπάνω βάση Ε. Χ. Υ και Βασικού μισθού).

joker1981

dn24 έγραψε:
joker1981 έγραψε:

Εκτός απο το 1ο Γρ. Μπορείς να ρωτήσεις και στην Δ/ΟΙ του σχηματισμού σου σίγουρα και αυτοί θα ξέρουν, γιατί κι εγώ πέρυσι εκεί κάλεσα κ αυτοί μου το είπαν, και φυσικά όντως έτσι ήταν. Ως προς τα υπόλοιπα έτσι ακριβώς είναι, βέβαια αν είχες πχ 10 χρόνια τα 600?/έτος θα ήταν παραπάνω (όχι και καμιά τρελή διαφορά προς τα πάνω, απλά οι κρατήσεις θα ήταν παραπάνω βάση Ε. Χ. Υ και Βασικού μισθού).

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου πριν ακόμα ορκιστώ θα πάρω την ΔΥΓ-Δ/ΟΙ όπου και ανήκω και επίσης θα πάρω την ΠαΔ 4-51/2008 για να ενημερωθώ

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

joker1981 έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου πριν ακόμα ορκιστώ θα πάρω την ΔΥΓ-Δ/ΟΙ όπου και ανήκω και επίσης θα πάρω την ΠαΔ 4-51/2008 για να ενημερωθώ

Εμείς σε ευχαριστούμε που εμπιστεύθηκες το φόρουμ, καλή συνέχεια στην ζωή σου.

darmas15000
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από darmas15000 »

Γεια σας παιδια Φιλε joker ειδα την ερωτηση σου και με ενδιαφερει να μου πεις αν εχεις κατι νεοτερο γιατι ειμαι ακριβως στην ιδια φαση με εσενα και θελω να φυγω για εξω εποπ 2005 στην ΠΑ

joker1981

darmas15000 έγραψε:Γεια σας παιδια Φιλε joker ειδα την ερωτηση σου και με ενδιαφερει να μου πεις αν εχεις κατι νεοτερο γιατι ειμαι ακριβως στην ιδια φαση με εσενα και θελω να φυγω για εξω εποπ 2005 στην ΠΑ

Τηλέφωνο δεν πήρα ακόμα πουθενά θα πάρω τις επόμενες ημέρες Αλλά πήγα στο πρώτο γραφείο Να δω την πάγια διαταγή 4-51/2008 και την είδα και μπορώ να την κοιτάξω όποτε την χρειαστώ Η διαταγή δεν χορηγείται γιατί είναι εμπιστευτική, πήγα και στο ΓΕΣ και μου είπαν το ίδιο, πάντως μέσα λέει ότι μονιμοποιείσαι από την στιγμή που δηλώνεις ότι θέλεις να μονιμοποιηθείς και δεν ανάφερε Κάτι για την ορκωμοσία η υπογραφές, για την αποζημίωση έλεγε επί των ακαθάριστων αποδοχών στην εφταετία
darmas15000
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από darmas15000 »

Εγω μιλησα με το αντιστοιχο γραφειο στην ΠΑ και μου ζητησαν μια αναφορα οτι ανακαλω την αιτηση μονιμοποιησης, την εστειλα με fax και υπηρεσιακα και μου ειπαν οτι σε ενα μηνα περιπου θα βγει η απολυση μου και μετα απο ενα μηνα η αποζημιωση μου και αν αργουσα 2 μερες θα τα εχανα ολα
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

darmas15000 έγραψε:Εγω μιλησα με το αντιστοιχο γραφειο στην ΠΑ και μου ζητησαν μια αναφορα οτι ανακαλω την αιτηση μονιμοποιησης, την εστειλα με fax και υπηρεσιακα και μου ειπαν οτι σε ενα μηνα περιπου θα βγει η απολυση μου και μετα απο ενα μηνα η αποζημιωση μου και αν αργουσα 2 μερες θα τα εχανα ολα

Σε ευχαριστούμε για την πληροφορία, καλή συνέχεια σε ότι κάνεις.

joker1981

darmas15000 έγραψε:Εγω μιλησα με το αντιστοιχο γραφειο στην ΠΑ και μου ζητησαν μια αναφορα οτι ανακαλω την αιτηση μονιμοποιησης, την εστειλα με fax και υπηρεσιακα και μου ειπαν οτι σε ενα μηνα περιπου θα βγει η απολυση μου και μετα απο ενα μηνα η αποζημιωση μου και αν αργουσα 2 μερες θα τα εχανα ολα

Κοίταξε φιλέ μου εγώ είμαι σε μια κατάσταση να παραιτηθώ να μην παραιτηθώ, βλέπω ότι τα πράματα ίσως χειροτερέψουν και μετά θα είναι αργά και το μετανιώσω, τουλάχιστον να κερδίσω κάτι από όλη την ιστορία, πάντως αυτό με το αν αργούσες λίγο θα τα έχανες όλα που βασίζεται;
vaggelis_26
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από vaggelis_26 »

καλησπερα παιδια. κι εγω εποπ στην αεροπορια ειμαι απο το 2005 και σκεφτομαι να την κανω. χαρτι μονιμοποιησης δεν εχει ερθει, ξερει κανεις να μου πει τι διαδικασιες πρεπει να κανω; ευχαριστω εκ των προτερων
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

vaggelis_26 έγραψε: καλησπερα παιδια. Κι εγω εποπ στην αεροπορια ειμαι απο το 2005 και σκεφτομαι να την κανω. Χαρτι μονιμοποιησης δεν εχει ερθει, ξερει κανεις να μου πει τι διαδικασιες πρεπει να κανω; Ευχαριστω εκ των προτερων

Καλησπέρα πρώην συνάδερφε. Θα πας στο 1ο Γρ. Και θα ζητήσεις να κάνεις αίτηση-αναφορά ανάκλησης της αίτησης μονιμοποίησης που είχες κάνει. Ελπίζω να προλάβεις την προθεσμία πριν έρθει το σήμα μονιμοποίησης. Οπότε δράσε έγκαιρα. Κι εμείς ευχαριστούμε που εμπιστεύθηκες το φόρουμ.

Darmas15000

Δημοσίευση από Darmas15000 »

Πάρε τηλ στο ΓΕΑ /B1/β2 εκεί θα σε ενημερώσουν αν προλαβαινεις
vaggelis_26
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από vaggelis_26 »

ti eννοεις με το αν προλαβαινω; Υπαρχει περιπτωση να μην γινει δεκτη η παραιτηση?
Darmas15000

Δημοσίευση από Darmas15000 »

Εννοώ ότι αν δε προλαβεις θα χάσεις την αποζημίωση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες