Παραίτηση Επαγγελματία Οπλίτη
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 12
Ναι, αλλά είναι διαφορετικό πράγμα η παραίτηση και διαφορετικό η μη μονιμοποίηση.
Ή κάνω λάθος;
Ή κάνω λάθος;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 12
Στο θέμα που του έδωσα θα βρει τα πάντα περί αποζημίωσης είτε μη μονιμοποίησης είτε παραίτησης
Μπορεί να μου βρεί κάποιος υπόδειγμα αναφοράς παραιτήσεως?
- morfeas3kala
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Παιδιά και με Ι3 μπορεις να φυγεις. Σειρά μου 8η σειρα ΕΠΟΠ βγήκανε Ι3 άοπλο και φεύγουν.2 άτομα το κάνανε μόλις πριν 2 μήνες.
Τι κανει νιαου νιαου στα κεραμυδια ειμαστε. Φυσικα και φευγεις κανεις δεν μπορει να σε κρατησει απλα μονο με Ι μπορεις εγω εδωσα αναφορα και δεν την δεχτηκα... Απλα οσοι φυγετε τωρα στα 3 χρονια και δεν εχετε παει φανταροι καλη θητεια μετα. Να το ξερετε... Οποτε η γνωμη μου υπομονη ενα χρονο ακομη δεν ειναι τιποτα θα περασει και μετα ολοι μαζι παρεα... Χαχαχαχαχα
Τι εννοείς δεν την δέχτηκαν και για ποιό λόγο;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 35
- Επικοινωνία:
D.Y.K έγραψε:Τι εννοείς δεν την δέχτηκαν και για ποιό λόγο;
Προφανώς εννοεί απο το νόημα που έβγαλα εγώ, πως δεν είχε κλείσει τον προβλεπόμενο χρόνο για να δώσει την παραίτηση (4 έτη)
Καλησπερα παιδια κ καλως σας βρηκα
διαβασα το θεμα περι παραιτησεως εποπ αλλα δεν μου λυθηκαν μερικες αποριες κ ανοιγω καινουριο θεμα...
λοιπον ειμαι εποπ 1η σειρα. Εχω πλεον 11 χρονια κ παω στα 12. Ειμαι στο πολ. Ναυτικο.
μετα απο 11 χρονια κ μετα απο αρκετη υπομονη που εκανα εδω μεσα αποφασισα να παραιτηθω.
ολα τα βηματα που κανω για την παραιτηση τα ξερω. Το μονο που θα ηθελα αν ξερει καποιος να μου πει αν περνω αποζημειωση κ ποσο;
σας ευχαριστω εκ τον προτερων...
διαβασα το θεμα περι παραιτησεως εποπ αλλα δεν μου λυθηκαν μερικες αποριες κ ανοιγω καινουριο θεμα...
λοιπον ειμαι εποπ 1η σειρα. Εχω πλεον 11 χρονια κ παω στα 12. Ειμαι στο πολ. Ναυτικο.
μετα απο 11 χρονια κ μετα απο αρκετη υπομονη που εκανα εδω μεσα αποφασισα να παραιτηθω.
ολα τα βηματα που κανω για την παραιτηση τα ξερω. Το μονο που θα ηθελα αν ξερει καποιος να μου πει αν περνω αποζημειωση κ ποσο;
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
tdm900 έγραψε:Καλησπερα παιδια κ καλως σας βρηκα
600? για κάθε έτος υπηρεσίας κ είναι αποκλειστικά οι κρατήσεις σου απο τον ΕΛΟΑΣ και τίποτε άλλο δεν δικαιούσαι, το έχω ψάξει όσο δεν πάει.
Ουσιαστικα μου λες οτι μετα απο 11 χρονια περνω 600χ11 χρονια υπηρεσια=6600ευρω;
κ αυτο που λενε οτι (Όταν απολύονται από το Π. Ν. Μετά τη συμπλήρωση της 7ετίας, δικαιούνται εφάπαξ αποζημίωση ίση με το διπλάσιο των ετών υπηρεσίας επί τις αντίστοιχες μηνιαίες αποδοχές που λαμβάνουν κατά την απόλυσή τους.)
ξερεις κατι για αυτο... ;
κ αυτο που λενε οτι (Όταν απολύονται από το Π. Ν. Μετά τη συμπλήρωση της 7ετίας, δικαιούνται εφάπαξ αποζημίωση ίση με το διπλάσιο των ετών υπηρεσίας επί τις αντίστοιχες μηνιαίες αποδοχές που λαμβάνουν κατά την απόλυσή τους.)
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
tdm900 έγραψε:Ουσιαστικα μου λες οτι μετα απο 11 χρονια περνω 600χ11 χρονια υπηρεσια=6600ευρω;
Πρώην ΕΠ. ΟΠ είμαι. Αυτό που λές ισχυέι για όσους δεν δηλώσουν μόνιμοι όταν συμπληρώσουν 7ετία και παραιτηθούν τότε, λίγο πριν ορκιστούν δηλαδή. Κ εγώ τόσα πήρα 600χ6.
Μαλιστα. Δηλ εγω που δηλωσα μονιμος κ παραιτουμαι μετα απο αυτο δεν δικαιουμαι την αποζημειωση που λεει αλλα μονο αυτο που μου λες εσυ;
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
tdm900 έγραψε:Μαλιστα. Δηλ εγω που δηλωσα μονιμος κ παραιτουμαι μετα απο αυτο δεν δικαιουμαι την αποζημειωση που λεει αλλα μονο αυτο που μου λες εσυ;
Ακριβώς. Τις κρατήσεις για το Εφάπαξ θα πάρεις απο τον Ε. ΛΟ. Α. Σ.
Μαλιστα... Κ μετα απο ποσα καιρο τα περνεις φιλε μου;
εχουν κ αυτα κρατησεις;
τα βηματα που πρεπει να κανεις περιπου ποια ειναι;
εχουν κ αυτα κρατησεις;
τα βηματα που πρεπει να κανεις περιπου ποια ειναι;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες