Πότε ορκίζεσαι στο στρατό;
Ορκιστηκαν 10/10 και πηρε μεταθεση στο μεγαλο πευκο ποτε θα γινει η παραλαβη πρασινου μπερε?
Ορκίζομαι 5/12 στο ΚΕΤΘ Αυλώνα. Ξέρει κανείς τι ώρα πραγματοποιείται η ορκωμοσία; Και πόση διάρκεια έχει; Για να κανονίσουμε μεταφορικά κτλ. Ευχαριστώ!
Μέχρι τις 1 θα έχετε τελειώσει και θα φεύγετε από το κέντρο, δεν έχει σημασία τι ώρα ξεκινάει.
Καλησπέρα σας παιδιά... Την ερχόμενη Τρίτη 27/1 παρουσιάζομαι στο Ναύπλιο Μηχανικό.
Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς στις πόσες μέρες γίνεται η ορκωμοσία γιατί αυτές τις μέρες έχω ακούσει πολλές εκδοχές και δε ξέρω τι να πιστέψω.
Θα χαρώ να λάβω τις απόψεις σας...
Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς στις πόσες μέρες γίνεται η ορκωμοσία γιατί αυτές τις μέρες έχω ακούσει πολλές εκδοχές και δε ξέρω τι να πιστέψω.
Θα χαρώ να λάβω τις απόψεις σας...
Παρουσιάζομαι Ναύπλιο 2/3, έχω τελειώσει με τη σχολή μου αλλά δεν έχω ορκιστεί και η ορκωμοσία είναι 3/4 αλλά το πρόβλημα είναι πως πρέπει να κάνω την αίτηση ορκωμοσίας από 10/3 μέχρι 20/3 (Πάτρα). Υπάρχει περίπτωση για μονοήμερη άδεια πριν την ορκωμοσία στο κέντρο;
Καλησπέρα παιδιά,
Παρουσιάζομαι 9/3. Υπάρχει περίπτωση να ορκιστούμε νωρίτερα, μιας και η τέταρτη Παρασκευή είναι πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα;
Γνωστοί μου μου είπαν ότι μπορεί να γίνει αυτό για να έχουμε πάει το Πάσχα στις μονάδες. Ισχύει κάτι τέτοιο;
Παρουσιάζομαι 9/3. Υπάρχει περίπτωση να ορκιστούμε νωρίτερα, μιας και η τέταρτη Παρασκευή είναι πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα;
Γνωστοί μου μου είπαν ότι μπορεί να γίνει αυτό για να έχουμε πάει το Πάσχα στις μονάδες. Ισχύει κάτι τέτοιο;
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 1
- Επάγγελμα: Βοηθός χειριστή πριονοκορδέλας
Λοιπόν για παρουσιάστηκα 29/1 αντί 21/1 λόγω εκλογών και ορκίστηκα στις 13/2 στο κεεμ Σπάρτης το αναφέρω καθαρά για εγκυκλοπαιδικους λογους

Πολίτης !!!336 !!!
Πότε θα ορκιστεί αυτή η εσσο;
Παρουσιάζομαι 11-5 Μεσολόγγι και πήρα να ρωτήσω για την ημερομηνία ορκωμοσίας και μου είπαν 4 εβδομάδες... ενας γνωστός μου με την προηγούμενη εσσο ορκίστηκε στις 11 ημέρες και ένας άλλος με μια εσσο νωρίτερα ορκίστηκε στις 8 ημέρες... ξερει κανείς τι ισχύει ακριβώς;
Κανονικά ορκίζεσαι 5/6 δηλαδή 4 Παρασκευές από τότε που μπήκες. Διάφοροι λόγοι, όπως εκλογές η γιορτές ορίζουν συντομότερες ορκωμοσίες κάτι που δεν ισχύει σε εσάς.11-13/6 θα παρουσιαστειτε στις μονάδες σας αφού πάρετε 4ημερη άδεια ορκωμοσίας.
Ρε παίδες παρουσιαζομαι 7 Σεπτέμβριος στο Ναύπλιο! Μήπως ξέρει κανεις σε ποσες μέρες θα ορκιστουμε ετσι επειδη έχουμε Κ εκλογές;
Ξέρεις κανείς περίπου πόσο χρονικό διάστημα μετά γίνεται η ορκωμοσία και τι ώρα; Εννοώ πολύ πρωί (π. Χ.8 το πρωί) ή κατά Τις 9-10;
Υπάρχει περίπτωση η σειρά που μπήκε τώρα στις 7/9 να ορκιστούν πριν τις εκλογές;
Καλημερα! Παρουσιαζομαι 20/01 καλαματα. Γνωριζει κανεις ποσες μερες μενουμε στο κεντρο;
ευχαριστω εκ των πρωτερων!
axaole έγραψε:Καλημερα! Παρουσιαζομαι 20/01 καλαματα. Γνωριζει κανεις ποσες μερες μενουμε στο κεντρο;
Με το πέρας της ορκομωσίας, το πέρας της άδειας αυτής, και έπειτα εώς να βγούν οι μεταθέσεις σας,max 40 μέρες. Υπολόγισε, ότι με την συμπλήρωση του μήνα οπου και ορκίζεστε με το πέρας της 4ης εβδομάδας, απο μέρα σε μέρα θα σας ανακοινωθούν οι ειδικότητες μαζί με τις μεταθέσεις σας.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες