Πότε ορκίζεσαι στο στρατό;
- 
				G.

Καλησπέρα παιδιά,
μπήκα Μεσολόγγι, εκτός ΕΣΣΟ,4 Αυγούστου και ορκίστηκα μετά από 4 Παρασκευές, δηλ.29 του μήνα. Δεν ξέρω τι ισχύει για τις τακτικές ΕΣΣΟ, αλλά όλοι όσοι μπήκαν, ορκίζονται μετά από 4 Παρασκευές παραμονής στο ΚΕΝ.

μπήκα Μεσολόγγι, εκτός ΕΣΣΟ,4 Αυγούστου και ορκίστηκα μετά από 4 Παρασκευές, δηλ.29 του μήνα. Δεν ξέρω τι ισχύει για τις τακτικές ΕΣΣΟ, αλλά όλοι όσοι μπήκαν, ορκίζονται μετά από 4 Παρασκευές παραμονής στο ΚΕΝ.
- Threepwood
 - Υποψήφιος Βαθμοφόρος

- Posts in topic: 1

mp έγραψε:Ενας φιλος μου παρουσιαζεται 18-09-14 ποτε ορκιζεται;
Όλοι την ίδια μέρα ορκίζονται.
- 
				Manolis

Κατα μέσο όρο πόσο διαρκεί η παραμονή στο κέντρο παιδιά ; Εγω μπαίνω Νοέμβρη βεβαια και δεν γνωρίζω ακομα ακριβή ημερομηνία καταταξης.
κατα μέσο όρο πόσο διαρκεί, περι τις 2 βδομάδες ;(15 μέρες ;) γιατί παραπάνω διάβασα ότι είναι 4 Παρασκευες αφ'ότου μπείς, δηλαδή 4 εβδομάδες ; Σαν πολύ μου ακούγεται...

κατα μέσο όρο πόσο διαρκεί, περι τις 2 βδομάδες ;(15 μέρες ;) γιατί παραπάνω διάβασα ότι είναι 4 Παρασκευες αφ'ότου μπείς, δηλαδή 4 εβδομάδες ; Σαν πολύ μου ακούγεται...
- aris 1943
 - Υπολοχαγός

- Posts in topic: 4
 - Ενδιαφέροντα: Πολεμικες Τεχνες

1 μηνα περιπου εισαι στο κεντροManolis έγραψε:Κατα μέσο όρο πόσο διαρκεί η παραμονή στο κέντρο παιδιά ; Εγω μπαίνω Νοέμβρη βεβαια και δεν γνωρίζω ακομα ακριβή ημερομηνία καταταξης.
δε με σέβεσαι τότε θα με φοβάσαι

aris 1943 έγραψε:1 μηνα περιπου εισαι στο κεντροManolis έγραψε:Κατα μέσο όρο πόσο διαρκεί η παραμονή στο κέντρο παιδιά ; Εγω μπαίνω Νοέμβρη βεβαια και δεν γνωρίζω ακομα ακριβή ημερομηνία καταταξης.
Ναι θεωρητικά 1 μήνα αλλά έχω ακούσει μερικές ορωμοσίες ότι έχουν γίνει και σε 10 μέρες !
Να πούμε ένα 20ημερο να πέσουμε μέσα

- aris 1943
 - Υπολοχαγός

οχι ενα μηνα σιγους απλα μπορει μερικες φορες μπορει να 3 μερες περισοτερο η λιγοτερο 3 μερες δε λεει τιποτα εγω παντως ειχα μπει 7 ιανουριου και ορκιστηκα 15 φεβρουαριου επιξα στο κεντροzalpar έγραψε:aris 1943 έγραψε:1 μηνα περιπου εισαι στο κεντροManolis έγραψε:Κατα μέσο όρο πόσο διαρκεί η παραμονή στο κέντρο παιδιά ; Εγω μπαίνω Νοέμβρη βεβαια και δεν γνωρίζω ακομα ακριβή ημερομηνία καταταξης.
Ναι θεωρητικά 1 μήνα αλλά έχω ακούσει μερικές ορωμοσίες ότι έχουν γίνει και σε 10 μέρες !

aris 1943 έγραψε:οχι ενα μηνα σιγους απλα μπορει μερικες φορες μπορει να 3 μερες περισοτερο η λιγοτερο 3 μερες δε λεει τιποτα εγω παντως ειχα μπει 7 ιανουριου και ορκιστηκα 15 φεβρουαριου επιξα στο κεντροzalpar έγραψε:aris 1943 έγραψε:1 μηνα περιπου εισαι στο κεντροManolis έγραψε:Κατα μέσο όρο πόσο διαρκεί η παραμονή στο κέντρο παιδιά ; Εγω μπαίνω Νοέμβρη βεβαια και δεν γνωρίζω ακομα ακριβή ημερομηνία καταταξης.
Τι να σου πω, εχω ακουσει διάφορα και εχω μπερδευτεί λίγο ! Μεχρι και 10 μέρες εχω ακουσει οτι κατσανε μερικοί
 Μάλλον δεν πρέπει να είναι στάνταρ αλλά εξαρτάται απο τη σειρά και γενικά τις συγκηρίες κάθε φορά ... Τι να πω.Πότε ορκίζεσαι στο στρατό;
Μόνο μία σειρά ορκίστηκε σε 10 μέρες κι βλέπω δεν πέρασαν καλά καλά 4 μήνες κι αρχίζει κι παιρνάει η ιδέα ότι γίνεται συνέχεια έλεος ρε ελλαδάρα με τους ελληνάρες σου... Και έγινε λόγο ευρωεκλογών αν δεν κάνω λάθος
Το κέντρο είναι 4 βδομάδες, δηλαδη την 4 παρασκευή που θα είσαι μέσα είναι η ορκωμοσία σου. Δεν έχει ούτε 1 πάνω ούτε 1 κάτω ούτε 10. Αυτά αλλάζουν μόνο για σημαντικά πράγματα όπως εκλογές και πόλεμος δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο

Το κέντρο είναι 4 βδομάδες, δηλαδη την 4 παρασκευή που θα είσαι μέσα είναι η ορκωμοσία σου. Δεν έχει ούτε 1 πάνω ούτε 1 κάτω ούτε 10. Αυτά αλλάζουν μόνο για σημαντικά πράγματα όπως εκλογές και πόλεμος δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο
Νεοσύλλεκτος στρατιώτης 2013 Ε'ΕΣΣΟ--> ΥΕΑ/Α--> Λοχίας ΥΕΑ/Β--> ΔΕΑ(ΠΖ)--> Ανθυπολοχαγός(ΠΖ)

- aris 1943
 - Υπολοχαγός

Εγω γιατι εκατασα 39 μερες; Και δεν ειχε πολεμο χαχα

Πότε ακριβώς παρουσιάστηκες ;

Νεοσύλλεκτος στρατιώτης 2013 Ε'ΕΣΣΟ--> ΥΕΑ/Α--> Λοχίας ΥΕΑ/Β--> ΔΕΑ(ΠΖ)--> Ανθυπολοχαγός(ΠΖ)

- aris 1943
 - Υπολοχαγός

7 ιανουαριου μεχρι 15 φεβρουαριουAvatar έγραψε:Πότε ακριβώς παρουσιάστηκες ;

Χρονιά ρε κομμάντο... ;
μου φαίνεται περίεργο όσες σειρές ξέρω έτσι όπως τα λέω είναι

μου φαίνεται περίεργο όσες σειρές ξέρω έτσι όπως τα λέω είναι

- 
				Greek_Army
 - Στρατηγός

- Posts in topic: 38

Το θέμα αναφέρεται στις πόσες ημέρες ορκίζονται οι νεοσύλλεκτοι, μηνύματα που το περιεχόμενο τους ξεφεύγει από τον τίτλο του θέματος δεν θα δημοσιεύονται ή θα διαγράφονται, υπάρχει η φόρμα αναζήτησης, όποιος θέλει να βρει κάτι ας την χρησιμοποιήσει, δεν έχουμε τόσα θέματα για τα να βλέπουμε εμείς.

Περίπου ένα μήνα είναι ο χρόνος παραμονής στο κέντρο. Η Ε´ ΕΣΣΟ 2014 έκατσε από 15/9 έως 10/10.

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες