Πότε ορκίζεσαι στο στρατό;
Καλησπέρα παιδιά,
μπήκα Μεσολόγγι, εκτός ΕΣΣΟ,4 Αυγούστου και ορκίστηκα μετά από 4 Παρασκευές, δηλ.29 του μήνα. Δεν ξέρω τι ισχύει για τις τακτικές ΕΣΣΟ, αλλά όλοι όσοι μπήκαν, ορκίζονται μετά από 4 Παρασκευές παραμονής στο ΚΕΝ.
μπήκα Μεσολόγγι, εκτός ΕΣΣΟ,4 Αυγούστου και ορκίστηκα μετά από 4 Παρασκευές, δηλ.29 του μήνα. Δεν ξέρω τι ισχύει για τις τακτικές ΕΣΣΟ, αλλά όλοι όσοι μπήκαν, ορκίζονται μετά από 4 Παρασκευές παραμονής στο ΚΕΝ.
- Threepwood
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
mp έγραψε:Ενας φιλος μου παρουσιαζεται 18-09-14 ποτε ορκιζεται;
Όλοι την ίδια μέρα ορκίζονται.
Κατα μέσο όρο πόσο διαρκεί η παραμονή στο κέντρο παιδιά ; Εγω μπαίνω Νοέμβρη βεβαια και δεν γνωρίζω ακομα ακριβή ημερομηνία καταταξης.
κατα μέσο όρο πόσο διαρκεί, περι τις 2 βδομάδες ;(15 μέρες ;) γιατί παραπάνω διάβασα ότι είναι 4 Παρασκευες αφ'ότου μπείς, δηλαδή 4 εβδομάδες ; Σαν πολύ μου ακούγεται...
κατα μέσο όρο πόσο διαρκεί, περι τις 2 βδομάδες ;(15 μέρες ;) γιατί παραπάνω διάβασα ότι είναι 4 Παρασκευες αφ'ότου μπείς, δηλαδή 4 εβδομάδες ; Σαν πολύ μου ακούγεται...
- aris 1943
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 4
- Ενδιαφέροντα: Πολεμικες Τεχνες
1 μηνα περιπου εισαι στο κεντροManolis έγραψε:Κατα μέσο όρο πόσο διαρκεί η παραμονή στο κέντρο παιδιά ; Εγω μπαίνω Νοέμβρη βεβαια και δεν γνωρίζω ακομα ακριβή ημερομηνία καταταξης.
δε με σέβεσαι τότε θα με φοβάσαι
aris 1943 έγραψε:1 μηνα περιπου εισαι στο κεντροManolis έγραψε:Κατα μέσο όρο πόσο διαρκεί η παραμονή στο κέντρο παιδιά ; Εγω μπαίνω Νοέμβρη βεβαια και δεν γνωρίζω ακομα ακριβή ημερομηνία καταταξης.
Ναι θεωρητικά 1 μήνα αλλά έχω ακούσει μερικές ορωμοσίες ότι έχουν γίνει και σε 10 μέρες !
Να πούμε ένα 20ημερο να πέσουμε μέσα

- aris 1943
- Υπολοχαγός
οχι ενα μηνα σιγους απλα μπορει μερικες φορες μπορει να 3 μερες περισοτερο η λιγοτερο 3 μερες δε λεει τιποτα εγω παντως ειχα μπει 7 ιανουριου και ορκιστηκα 15 φεβρουαριου επιξα στο κεντροzalpar έγραψε:aris 1943 έγραψε:1 μηνα περιπου εισαι στο κεντροManolis έγραψε:Κατα μέσο όρο πόσο διαρκεί η παραμονή στο κέντρο παιδιά ; Εγω μπαίνω Νοέμβρη βεβαια και δεν γνωρίζω ακομα ακριβή ημερομηνία καταταξης.
Ναι θεωρητικά 1 μήνα αλλά έχω ακούσει μερικές ορωμοσίες ότι έχουν γίνει και σε 10 μέρες !

aris 1943 έγραψε:οχι ενα μηνα σιγους απλα μπορει μερικες φορες μπορει να 3 μερες περισοτερο η λιγοτερο 3 μερες δε λεει τιποτα εγω παντως ειχα μπει 7 ιανουριου και ορκιστηκα 15 φεβρουαριου επιξα στο κεντροzalpar έγραψε:aris 1943 έγραψε:1 μηνα περιπου εισαι στο κεντροManolis έγραψε:Κατα μέσο όρο πόσο διαρκεί η παραμονή στο κέντρο παιδιά ; Εγω μπαίνω Νοέμβρη βεβαια και δεν γνωρίζω ακομα ακριβή ημερομηνία καταταξης.
Τι να σου πω, εχω ακουσει διάφορα και εχω μπερδευτεί λίγο ! Μεχρι και 10 μέρες εχω ακουσει οτι κατσανε μερικοί

Μόνο μία σειρά ορκίστηκε σε 10 μέρες κι βλέπω δεν πέρασαν καλά καλά 4 μήνες κι αρχίζει κι παιρνάει η ιδέα ότι γίνεται συνέχεια έλεος ρε ελλαδάρα με τους ελληνάρες σου... Και έγινε λόγο ευρωεκλογών αν δεν κάνω λάθος
Το κέντρο είναι 4 βδομάδες, δηλαδη την 4 παρασκευή που θα είσαι μέσα είναι η ορκωμοσία σου. Δεν έχει ούτε 1 πάνω ούτε 1 κάτω ούτε 10. Αυτά αλλάζουν μόνο για σημαντικά πράγματα όπως εκλογές και πόλεμος δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο
Το κέντρο είναι 4 βδομάδες, δηλαδη την 4 παρασκευή που θα είσαι μέσα είναι η ορκωμοσία σου. Δεν έχει ούτε 1 πάνω ούτε 1 κάτω ούτε 10. Αυτά αλλάζουν μόνο για σημαντικά πράγματα όπως εκλογές και πόλεμος δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο
Νεοσύλλεκτος στρατιώτης 2013 Ε'ΕΣΣΟ--> ΥΕΑ/Α--> Λοχίας ΥΕΑ/Β--> ΔΕΑ(ΠΖ)--> Ανθυπολοχαγός(ΠΖ)
- aris 1943
- Υπολοχαγός
Εγω γιατι εκατασα 39 μερες; Και δεν ειχε πολεμο χαχα
Πότε ακριβώς παρουσιάστηκες ;
Νεοσύλλεκτος στρατιώτης 2013 Ε'ΕΣΣΟ--> ΥΕΑ/Α--> Λοχίας ΥΕΑ/Β--> ΔΕΑ(ΠΖ)--> Ανθυπολοχαγός(ΠΖ)
- aris 1943
- Υπολοχαγός
7 ιανουαριου μεχρι 15 φεβρουαριουAvatar έγραψε:Πότε ακριβώς παρουσιάστηκες ;
Χρονιά ρε κομμάντο... ;
μου φαίνεται περίεργο όσες σειρές ξέρω έτσι όπως τα λέω είναι
μου φαίνεται περίεργο όσες σειρές ξέρω έτσι όπως τα λέω είναι
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 38
Το θέμα αναφέρεται στις πόσες ημέρες ορκίζονται οι νεοσύλλεκτοι, μηνύματα που το περιεχόμενο τους ξεφεύγει από τον τίτλο του θέματος δεν θα δημοσιεύονται ή θα διαγράφονται, υπάρχει η φόρμα αναζήτησης, όποιος θέλει να βρει κάτι ας την χρησιμοποιήσει, δεν έχουμε τόσα θέματα για τα να βλέπουμε εμείς.
Περίπου ένα μήνα είναι ο χρόνος παραμονής στο κέντρο. Η Ε´ ΕΣΣΟ 2014 έκατσε από 15/9 έως 10/10.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης