Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Συζητήσεις για την Αστυνομία και τις ειδικές μονάδες αυτής (ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, ΔΡΑΣΗ, ΔΙΑΣ, ΜΑΤ κλπ), την εκπαίδευση και τη ζωή στις σχολές
Απάντηση
Στρατός και θητεία
pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 9

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από pame_pali »

Καλημερα. Το φρεσκο νεο το μαθατε; Πλεον το 5% της αστυνομιας θα πρεπει να αποτελειται απο αλλοδαπους οπως λενε και στ εξωτερικο... Δηλωσεις του υπουργου σημερα στην εκπομπη του σκαι...

αυτο σημαινει οτι αφηνει καποιο παραθυρο για νεες προσληψεις... Εστω αλλοδαπυ προσωπικου;

Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 15

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από dimitris mak »

Tα σχέδια του Γιάννη Πανούση για την ΕΛ. ΑΣ

Ο φιλος Γιαννης Νικητας πηρε συνεντευξη απο τον υπουργο Γιαννη Πανουση. Αν διαβασετε το λινκ θα μεθετε πολλα με θεμα το τι εχει στο μυαλο του ο υπουργος.
giota.mp
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από giota.mp »

Καλημερα καταρχην. θελω να ρωτησω καποια πραγματακια και σε σας αφου εχω καιρο που το ψαχνω το θεμα και εχω συλλεξει αρκετες πληροφοριες μεχρι στιγμης. ειμαι 26 χρονων, θελω να γινω ειδικος φρουρος, διαβασα καποιες απο τις προκυρηξεισ... εχω χαμηλο βαθμο απολυτηριο λυκειου... ειμαι τεκνο μονογονεικης οικογενειας (παιρνω μορια; ) αν ο εθελοντισμος σου δινει μορια;(ειμαι στο μακε a wish ελλαδος) αν εχεις πιστοποιηση οτι γνωριζεις πρωτες βοηθειες παιρνεις μορια; Απο ξενες γλωσςες παιρνεις; Πολλες οι ερωτησεις ομως και σε οσα αρθρα διαβασα στο τελος ψιλομπερδευτηκα. δεν θελω να ακολουθησω αυτο το επαγγελμα καθαρα για τα λεφτα... εχω στην οικογενεια μου αρκετους και ακουγοντας τοσα χρονια διαφορες ιστοριες αποφασιςα να βοηθησω και γω αν τα καταφερω φυσικα να μπω στην εξαλειψη ολης αυτης της μαυριλας που επικρατει εκει εξω.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 7

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από D.Y.K »

giota.mp έγραψε:Καλημερα καταρχην. Θελω να ρωτησω καποια πραγματακια και σε σας αφου εχω καιρο που το ψαχνω το θεμα και εχω συλλεξει αρκετες πληροφοριες μεχρι στιγμης. Ειμαι 26 χρονων, θελω να γινω ειδικος φρουρος, διαβασα καποιες απο τις προκυρηξεισ... Εχω χαμηλο βαθμο απολυτηριο λυκειου... Ειμαι τεκνο μονογονεικης οικογενειας (παιρνω μορια;) αν ο εθελοντισμος σου δινει μορια;(ειμαι στο μακε a wish ελλαδος) αν εχεις πιστοποιηση οτι γνωριζεις πρωτες βοηθειες παιρνεις μορια; Απο ξενες γλωσςες παιρνεις; Πολλες οι ερωτησεις ομως και σε οσα αρθρα διαβασα στο τελος ψιλομπερδευτηκα. Δεν θελω να ακολουθησω αυτο το επαγγελμα καθαρα για τα λεφτα... Εχω στην οικογενεια μου αρκετους και ακουγοντας τοσα χρονια διαφορες ιστοριες αποφασιςα να βοηθησω και γω αν τα καταφερω φυσικα να μπω στην εξαλειψη ολης αυτης της μαυριλας που επικρατει εκει εξω.

Χωρίς παρεξήγηση αλλά από τις ερωτήσεις που κάνεις μάλλον φαίνεται ότι δεν το έχεις ψάξει καθόλου.

Δεν είναι κακό φυσικά.

Δυστυχώς δεν παίρνεις μόρια από τίποτα από τα παραπάνω που αναφέρεις και θα σε παραπέμψω στο Κριτήρια μοριοδότησης Ειδικών Φρουρών για περισσότερες πληροφορίες.

Καλή ανάγνωση Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Kourtembeu
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 4

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από Kourtembeu »

giota.mp έγραψε:Καλημερα καταρχην. Θελω να ρωτησω καποια πραγματακια και σε σας αφου εχω καιρο που το ψαχνω το θεμα και εχω συλλεξει αρκετες πληροφοριες μεχρι στιγμης. Ειμαι 26 χρονων, θελω να γινω ειδικος φρουρος, διαβασα καποιες απο τις προκυρηξεισ... Εχω χαμηλο βαθμο απολυτηριο λυκειου... Ειμαι τεκνο μονογονεικης οικογενειας (παιρνω μορια;) αν ο εθελοντισμος σου δινει μορια;(ειμαι στο μακε a wish ελλαδος) αν εχεις πιστοποιηση οτι γνωριζεις πρωτες βοηθειες παιρνεις μορια; Απο ξενες γλωσςες παιρνεις; Πολλες οι ερωτησεις ομως και σε οσα αρθρα διαβασα στο τελος ψιλομπερδευτηκα. Δεν θελω να ακολουθησω αυτο το επαγγελμα καθαρα για τα λεφτα... Εχω στην οικογενεια μου αρκετους και ακουγοντας τοσα χρονια διαφορες ιστοριες αποφασιςα να βοηθησω και γω αν τα καταφερω φυσικα να μπω στην εξαλειψη ολης αυτης της μαυριλας που επικρατει εκει εξω.

Είσαι στο όριο όμως. Οπότε αν δεν βγει φέτος ή νωρίς το 16, απλά ξέχνα το για ΕΛ. ΑΣ. Να πας να βγάλεις αν δεν έχεις διπλώματα αγγλικών και μια δεύτερη ξένης γλώσσας σου προτείνω. Ο εθελοντισμός δεν δίνει ΠΟΥΘΕΝΑ μόρια στο Δημόσιο και ειδικότερα στα Σώματα Ασφαλείας.

Η εξάλειψη της μαυρίλας δεν επιτυγχάνεται από έναν ρομπέν των δασών. Φιλικά στο γράφω. Να κοιτάξεις και του Λιμενικού που όριο βάζουν τα 30 έτη, μήπως εκεί πετύχεις κάτι, πάντως στον ορίζοντα προκήρυξη δεν φαίνεται. Θα κοιτάς συνέχεια φυσικά, αλλά αν βγει κάτι θα βγει η πριν το καλοκαίρι ή μετά, για τώρα δεν έχω ακούσει κάτι. Να ενημερώνεσαι πάντως διαρκώς γιατί όριο θα έχει το πολύ 5 μερούλες... Οπότε να είσαι έτοιμος με τα χαρτιά.

giota26
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από giota26 »

Τι χαρτια χρειαζονται να βγουν σε περιπτωση που βγει προκυρηξη; Δεν το παιζω ρομπεν των δασων (και γω φιλικα απανταω). δηλαδη για μια γυναικα που θελει να μπει ειδικος φρουρος πως μαζευει μορια; Μου ειπατε οριακα ειμαι ηλικιακα (το μαη κλεινω τα 26).
Άβαταρ μέλους
panos2171
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από panos2171 »

MΌρια παίρνεις βάσει βαθμού απολυτηρίου πρώτα από όλα και μετά από διπλώματα οδήγησης (μηχανή, αυτοκίνητο, φορτηγό) και από ξένες γλώσσες εσύ συγκεκριμένα. Οι άνδρες παίρνουν και από το στρατό. Το όριο ηλικίας είναι μέχρι τα 28.
giota26
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από giota26 »

Δηλαδη εγω που εχω απολυτηριο 10,3 πρεπει οπωσδηποτε να παρω lower; Εχω διπλοωμα αυτοκινητου
giota26
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από giota26 »

giota26 έγραψε: δηλαδη εγω που εχω απολυτηριο 10,3 πρεπει οπωσδηποτε να παρω lower; εχω διπλοωμα αυτοκινητου. τα τρια βασικα για μια γυναικα που θελει να μπει ειναι απολυτηριο ξενες γλωσςες και διπλωματα; και το θεμα υψους βαρους ειναι 1,70 υψος και το αναλογο βαρος φυσικα φανταζομαι.
pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 9

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από pame_pali »

giota26 έγραψε:Δηλαδη εγω που εχω απολυτηριο 10,3 πρεπει οπωσδηποτε να παρω lower; Εχω διπλοωμα αυτοκινητου

οτι μπορεις περισσοτερα...

Άβαταρ μέλους
Kourtembeu
Posts in topic: 4

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από Kourtembeu »

giota26 έγραψε:Δηλαδη εγω που εχω απολυτηριο 10,3 πρεπει οπωσδηποτε να παρω lower; Εχω διπλοωμα αυτοκινητου

Δυστυχώς είναι χαμηλός ο βαθμός. Κοίταξε για ξένες γλώσσες να τσιμπήσεις κανά πτυχίο, ώστε να σε βοηθήσει.

giota26.
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από giota26. »

Ωραια. να ρωτησω και κατι ακομα. οι υπολογιστες που εχω παρει ecdl εχω μορια; Και αν δεν κανω λαθος οι συγγενεις πρωτου βαθμου παιρνουν μορια. αν ομως ειναι δευτερου αλλα υπηρξε μεγαλοβαθμος στην ελλας και παρασημοφορημενος ως αντιστασιακος μετραει η το ξεχναμε?
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από glock »

Αντιστασιακος; Τι εννοεις;
giota26.
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από giota26. »

Συγνωμη δεν γνωριζεις τι σημαινει αντιστασιακος;(δεν το λεω με κακια φυσικα)
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από glock »

Επειδη το ξερω γι ' αυτο ρωταω; Μου αφανηκε παραξενη η απορια του φιλου... Σιγα μην δινουν μορια για την αστυνομια
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες