Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
Ποιος είπε ότι έχουν παγώσει οι σχολές ;
Δεν μπορείς να ξέρεις ότι όταν βγει προκήρυξη για ειδικούς φρουρούς θα είσαι και επιτυχών...
Σίγουρα ξέρεις τι κάνει ο ειδικός φρουρός ; Ανά πότε ανεβαίνει και πόσα παίρνει ;(προφανώς και δεν θέλω να σου αλλάξω γνώμη ρωτάω απλώς για να ψαχτείς και όλα αυτά υπάρχουν στο φορουμ)
Τα μόρια κρίνονται ανάλογα την προκήρυξη, η τελευταία βαθμολόγιση βρίσκεται εδώ-->/arthra/moria-ypologismos.asp?proclamation=4
Ψάξε στο γοογλε για τους υποψήφιους να δεις τις βάσεις και για το πόσους πήρανε. Μπορείς να βρεις και την προκήρυξη των ΕΦ (το 2011 ήταν η τελευταία) στο γοογλε πανέυκολο είναι
Οι ειδικοί φρουροί δεν έχουν καμία σχέση με πανελλήνιες
Δεν μπορείς να ξέρεις ότι όταν βγει προκήρυξη για ειδικούς φρουρούς θα είσαι και επιτυχών...
Σίγουρα ξέρεις τι κάνει ο ειδικός φρουρός ; Ανά πότε ανεβαίνει και πόσα παίρνει ;(προφανώς και δεν θέλω να σου αλλάξω γνώμη ρωτάω απλώς για να ψαχτείς και όλα αυτά υπάρχουν στο φορουμ)
Τα μόρια κρίνονται ανάλογα την προκήρυξη, η τελευταία βαθμολόγιση βρίσκεται εδώ-->/arthra/moria-ypologismos.asp?proclamation=4
Ψάξε στο γοογλε για τους υποψήφιους να δεις τις βάσεις και για το πόσους πήρανε. Μπορείς να βρεις και την προκήρυξη των ΕΦ (το 2011 ήταν η τελευταία) στο γοογλε πανέυκολο είναι
Οι ειδικοί φρουροί δεν έχουν καμία σχέση με πανελλήνιες
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 56
Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
Ελένη_18 έγραψε:Καλησπέρα... Εγώ είμαι 16,5 ετών... Το όνειρό μου απο μικρή ήταν να γίνω ή στρατιωτκός ή αστυνομικός. Στην αρχή περνώντας από απο πανελλήνιες θα δήλωνα αστυφυλάκων... Και στη συνέχεια την επιλογή που θα έκανα... Τώρα όμως δεν θα μπώ σε τσάμπα κόπο για πανελληνιες μιάς και έχουν παγώσει τις σχολές... Φοίτω σε επαγγελματικό Λύκειο ομάδας Α... Σκεύτομαι όταν τελιώσω να καταθέσω χαρτιά αν θα ξαναβγει προκηρυξη όταν έχω τελιώσει... Δεν έχω καταλάβει όμως... Οι προκηρύξεις χρειάζονται μόρια πανελληνίων;
1. Διάβασε την προκήρυξη και δες σε ποια από τις 2 κατηγορίες ανήκεις Α η Β, αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί στην Α παίρνουν περισσότερα άτομα.
2. Διάβασε τα αποτελέσματα της τελευταία προκήρυξης και δες πόσα μόρια περίπου χρειάζεσαι για να είσαι επιτυχών η στους πρώτους επιλαχόντες
3. Δώσε πανελλήνιες και αν δεν καταφέρεις να μπεις σε αστυνομική η στρατιωτική σχολή βρες κάτι άλλο που να σου αρέσει γιατί έρχονται δύσκολοι καιροί στο θέμα των προκηρύξεων.
Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
Μπορειτε να μου πειτε ποσο καιρο διαρκει η εκπαιδευση ε. Φ. Και τι διαφορες εχει με αυτη των αστυφυλακων; Ευχαριστω εκ των προτερων...
Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
vaggelas έγραψε:Μπορειτε να μου πειτε ποσο καιρο διαρκει η εκπαιδευση ε. Φ. Και τι διαφορες εχει με αυτη των αστυφυλακων; Ευχαριστω εκ των προτερων...
Καλησπέρα φίλε μου. Ορίστε το θέμα που αναζητάς για γενική ενημέρωση ως προς την εκπαίδευση των ΕΦ μιας που ρωτάς για θέματα εκπαίδευσης.
Σχολή Αστυφυλάκων - Εκπαίδευση ΕΦ
Τις διαφορές θα τις βρεις εδώ: Αστυφυλάκων vs Ειδικοί Φρουροί
Εμείς σε ευχαριστούμε που εμπιστεύθηκες το φόρουμ.
Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
Σε ευχαριστω πολυ
Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
vaggelas έγραψε:Σε ευχαριστω πολυ
Να 'σαι καλά.
- vaggelis.m
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
Υπαρχει καμια διαβεβαιωση οτι η προσληψη ειδικων φρουρων θα ειναι δυνατη στο μελλον; Ασχετως απο φετος, υπαρχε περιπτωση οριστικης καταργησης τους;
Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
Οριστικη καταργηση ε; Χμ... Δυσκολο ναι αδυνατο οχι... Γενικα θελουν να την ''μορφωσουν'' περισσοτερο την αστυνομια... Ισως περνουν μονο απο πανελληνιες... Και αυτο με το σταγονομετρο.
Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
Θελω να ρωτησω κατι. Σε πιο σωμα μπορεις να μπεις μολις τελειωσεις την εκπαιδευση ως ειδικος φρουρος?
Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
FILIPPAS έγραψε:Θελω να ρωτησω κατι. Σε πιο σωμα μπορεις να μπεις μολις τελειωσεις την εκπαιδευση ως ειδικος φρουρος;
Με τον ν.2734/2000 οι Ειδικοί Φρουροί ασκούν αποκλειστικά καθήκοντα φύλαξης ευπαθών στόχων αστυνομικού ενδιαφέροντος και ιδίως κτιρίων αστυνομικού ενδιαφέροντος και ιδίως κτιρίων και εγκαταστάσεων δημοσίων υπηρεσιών, δικαστικών αρχών, οργανισμών κοινής ωφελείας, διπλωματικών αντιπροσωπειών, κατοικιών κυβερνητικών αξιωματούχων. Κατά την άσκηση των ανατιθέμενων σε αυτούς καθηκόντων έχουν τις ίδιες εξουσίες, καθήκοντα και υποχρεώσεις με το αστυνομικό προσωπικό.
Ο ν.2838/2000 προσθέτει ότι οι Ειδικοί Φρουροί «εκτελούν .. Και υπηρεσίες περιπολιών. Επίσης, δύναται να διατίθενται για στελέχωση Ειδικών Αστυνομικών Υπηρεσιών ή τη συγκρότηση ειδικών μονάδων και μεταβατικών αποσπασμάτων προς αντιμετώπιση ιδιαίτερων μορφών εγκληματικότητας και αναζήτησης διωκομένων ή εξαφανισθέντων προσώπων. »
ΠΗΓΗ
-
- Στρατηγός
Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
FILIPPAS έγραψε:Θελω να ρωτησω κατι. Σε πιο σωμα μπορεις να μπεις μολις τελειωσεις την εκπαιδευση ως ειδικος φρουρος;
Να έψαχνες και λίγο τι καλά θα ήτανε.
Τμήμα, τροχαία, ΔΙ. Ας, Δελτα, μεταγωγών, ΕΚΑΜ και πλέον ΟΠΚΕ, όταν γίνεις αστυφύλακας θα μπορείς να πας και στις υπόλοιπες.
Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
Greek_Army έγραψε:FILIPPAS έγραψε:Θελω να ρωτησω κατι. Σε πιο σωμα μπορεις να μπεις μολις τελειωσεις την εκπαιδευση ως ειδικος φρουρος;
Να έψαχνες και λίγο τι καλά θα ήτανε.
Τμήμα, τροχαία, ΔΙ. Ας, Δελτα, μεταγωγών, ΕΚΑΜ και πλέον ΟΠΚΕ, όταν γίνεις αστυφύλακας θα μπορείς να πας και στις υπόλοιπες.
ΕΚΑΜ δεν μπορείς κατευθείαν από Ειδικός Φρουρός. Πρέπει να γίνεις αστυφύλακας.
Amat victoria curam
-
- Στρατηγός
Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
Το λινκ που παραθέτεις είναι νεκρό
D.Y.K έγραψε:Οχι αρχικα ειναι καθαρα ειδικοι φρουροι.Μονο οταν συμπληρωσεις Καποια χρονια υπηρεσιας και γινεις αστυφυλακας μπορεις να επιλεξεις τα ΕΚΑΜ κανοντας φυσικα και την αναλογη εκπαιδευση!ελλας έγραψε:Ρε παιδια να ρωτησω κατι οι ειδικοι φρουροι μπορουν να πανε εκαμ; Αν ξερει καποιος σιγουρα να μ πει...
Amat victoria curam
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης