MetaL_ έγραψε:Γεια σας αγορινες! Μου ηρθε χαρτι επιτέλους για να παω στρατο! Σε 12 μερες παρουσιαζομαι! Θα ηθελα να ρωτησω κατι! Απο οτι ειδα στο χαρτι ζηταει να πας και ακτινογραφεια στον Θωρακα! Εγω παλιοτερα ειχα παει για Snowboard και εσπασα την Κλειδα μου, τιποτα σοβαρο, ουτε ενχειρηση εκανα ουτε τιποτα! Απλα περιμενα να δεσει... Θα υπαρξει προβλημα τωρα που θα παρουσιαστω; Το λεω γιατι στο χαρτι με την ακτινογραφεια του Θωρακα θα φαινετε αυτο το μικρο σπασιμο!
θα πας κανονικά με την ακτινογραφία αν σε ρωτήσουν μόνο τότε θα αναφέρεις το περιστατικό, δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα
EΓώ θέλω να ρωτήσω αν θα με κόψουν επειδή εχω κάνει εγχειρηση για κιρσούς στο ένα μου ποδι. Έχω μία ουλή στον αστράγαλο που δεν πολυφαίνεται... Αν δεν είναι πολύ σχολάστικοι δεν θα την δούνε. Ευχαριστώ
Καλησπέρα σε όλους, παρουσιάζομαι στις 14 Μαΐου στις ειδικές δυνάμεις και έχω 2 ερωτήσεις μιας και έψαξα στο forum και δεν βρήκα απαντήσεις.
1) Αντιμετωπίζω πρόβλημα με το έντερο μου και για αυτό παίρνω ένα χάπι την μέρα έτσι ώστε να μην έχω πρόβλημα, όταν παρουσιαστώ θα μπορέσω να περάσω τα χάπια μου στο στρατόπεδο ή δεν θα μου επιτρέψουν να τα περάσω στο στρατόπεδο (μιας και δεν έχω χαρτί ότι πάσχω από κάποια ασθένεια διότι είναι σύνδρομο και δεν μπορεί να διαγνωσθεί); Για τα συγκεκριμένα χάπια δεν χρειάζεται συνταγή από τον γιατρό οποτε και δεν έχω.
2) Επίσης έχω δηλώσει για αλεξίπτωτα, υπάρχει πιθανότητα να μην με δεχτούν επειδή έχω αυτό το πρόβλημα στο έντερο;(το οποιο λύνεται αν παίρνω απλά 1 χάπι την μέρα)
Καλησπερα παιδια... Εχω κανει αρθροσκοπηση στο μηνισκο πριν απο 2 χρονια. Σημερα δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα με το γονατο μου. Υπαρχει περιπτωση να με κοψουν; Να το δηλωσω ή οχι?
Καλησπερα παιδια! Πριν απο 2 χρονια ειχα κανει αρθροσκοπιση μηνισκου ωστοσο σημερα δεν αντομετωπιζω κανενα απολυτως προβλημα με το γονατο μου. Υπαρχει περιπτωση να με κοψουν; Να το δηλωσω ή οχι; Επιπλεον αντιμετωπιζω ελαφρας μορφης φιμωση. Μπορει να αποτελεσει αιτια να με αποριψουν απο τις ειδικες δυναμεις;
dagreek έγραψε:Καλησπερα παιδια! Πριν απο 2 χρονια ειχα κανει αρθροσκοπιση μηνισκου ωστοσο σημερα δεν αντομετωπιζω κανενα απολυτως προβλημα με το γονατο μου. Υπαρχει περιπτωση να με κοψουν; Να το δηλωσω ή οχι; Επιπλεον αντιμετωπιζω ελαφρας μορφης φιμωση. Μπορει να αποτελεσει αιτια να με αποριψουν απο τις ειδικες δυναμεις;
1. Δεν νομίζω να σε κόψουν, αλλά πρέπει να το δηλώσεις γιατί αν χτύπα ξύλο γίνει κάτι και ανακαλύψουν ότι είχες πρόβλημα θα έχεις ιστορίες για απόκρυψη ιατρικού γεγονότος 2. Στο ΦΕΚ αναφέρονται οι παθήσεις που σε βγάζουν Ι2, Ι3, Ι4, Ι5
Είχα ένα τροχαίο ατύχημα πριν δυο χρόνια και είχα σπάσει το ζυγωματκό μου και μου έβαλαν μια μικρή λάμα πάνω από το μάτι, δεν έχω κανένα πρόβλημα υγείας και όρασης και ειμαι αθλητικός τύπος, γυμνάζομαι καθημερινά, και ο γιατρός μου μου είπε οτι δεν έχω πρόβλημα να υπηρετήσω ειδικές δυνάμεις. Θέλω τρελλά να υπηρετησω στις ειδικές δυνάμεις και τώρα που θα κόψω την αναβολή μου θέλω να το δηλώσω. Γνωρίζει κανένας εάν θα έχω πρόβλημα να με κόψουν γι αυτό;
Καλησπερα, ειχα κανει χειρουργιο για σκωληκοειδιτιδα πριν 3 εβδομαδες περιπου αλλα τωρα μπορω να αθληθω κανονικα πλεον! Θα εχω καποιο προβλημα με τις ειδικες δυναμεις που θελω να παω αν παρουσιαστω το νοεμβρη;
Καλησπερα! Θελω σαν τρελος να υπηρετησω στις ειδικες δυναμεις. Κ με προβληματιζει το εξης. παλαιοτερα ειχα περασει μια σοβαρη ασθενεια... Τον ιο Epstein Barr Μετα απο 5 χρονια πλεον προς 6... ειμαι μια χαρα στην υγεια μου χωρις κανενα προβλημα! Θα εχω σοβαρο θεμα για να μπω στις ειδικες δυναμεις; τι μπορω να κανω... ; Ευχαριστω πολυ!
Λοιμωδη μονοπυρηνωση Περασα 2 φορες μεσα σε 1-1μιση μηνα μετα η εξελιξη του ιου epstein barr ειναι καρκινος στους λεμφαδενες εξελισετε στην νοσο Hodgkin... Ευτυχως ημουν τυχερος κ το προλαβα πολυ αρχη πριν προλαβει να εξελιχθει... Εκανα 1 χρονο θεραπεια μια φορα την βδομαδα με ενδοφλεβια φαρμακα κ μεχρι Φετος εκανα 1 φορα το χρονο εξετασεις pet scan για περιπου 5 χρονια ωστε να ειμαστε σιγουροι οτι δεν θα υποτροπιασει ξανα, στις αρχες δεν με αφηναν ουτε να περπαταω ουτε να πηγαινω στο σχολειο τοτε που πηγαινα... Αυτη την στιγμη ειμαι μια χαρα στην υγεια μου, δεν εχω κανενα απολυτος προβλημα, γυμναζομαι κανονικα κ γενικα ειμαι σαν ενας φυσιολογικος ανθρωπος με τις δραστηριοτητες μου... Ομως γνωριζει καποιος εαν αυτο που περασα τοτε θα μου δημιουργησει προβλημα στο να μπω ειδικες δυναμεις; Τι μπορω να κανω; Ευχαριστω!
Δεν οδηγούν όλες οι περιπτώσεις λοιμώδους μονοπυρήνωσης στη συνέχεια σε λέμφωνα. Ο ιός Ebstein-Barr μπορεί να προκαλέσει λέμφωμα, αλλά αυτό γίνεται λίγες φορές. Ο Νόμος λέει για το λέμφωμα: "Λεμφώματα και νόσος του Hodgkin σε ενεργεία ή σε πρόσφατη ύφεση" --> Διετής αναβολή/Ι5. Ιστορικό των παραπάνω νόσων κρίνεται ανάλογα με το χρόνο πλήρους ύφεσης. " Εσύ ανήκεις στην περίπτωση της πλήρους ύφεσης και από ό, τι λες έχεις αρκετά χρόνια. Θα δεις αιματολόγο στο στρατιωτικό νοσοκομείο, ο οποίος θα αποφασίσει για το Ι και τους περιορισμούς. Προσωπικά πιστεύω ότι δύσκολα θα υπηρετήσεις ως Ι1 και Ειδικές Δυνάμεις. Η μάχη πάντως που έδωσες ήταν πολύ πιο μεγάλη και σημαντική από οποιονδήποτε στίβο μάχης.
Μία ερώτηση και από εμένα και θα ήθελα απάνηση από κάποιον που πραγματικά γνωρίζει τι είναι η ψωρίαση... 'εχω αυτό το πρόβλημα εδώ και 5 χρόνια αλλά παραμένει στάσιμο και δεν μπορώ να πω καν ότι είναι σε αρχικό στάδιο καθώς έχω 3-4 μικρά σπυράκια στον καθένα από τους Δυο μου αγκώνες... Δεν είναι μεταδιδόμενο όπως ξέρετε νόσημα αλλά πέζει να κοπώ στο μεγάλο πεύκο;(δεν ενδιαφέρομαι για αλεξίπτωτα)