Στρατός και σχέση

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
mar77
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από mar77 »

Το απόλυτο μηδενικό ; Εικόνα Όντως έχετε διαφορετική αντίληψη περί της αρπαχτής.
stam88
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από stam88 »

Ακριβώς, και για αυτό λέμε ότι όταν η γυναίκα αποφασίσει να ψαχτεί αλλού, το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό... Στον άντρα αυτό απλά δεν υφίσταται!

ΘΑ ΠΗΞΟΥΜΕ!!!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 42

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από D.Y.K »

mar77 έγραψε:Το απόλυτο μηδενικό ;Εικόνα

Μην μας πεις ότι έπαθες και πολιτισμικό σοκ τώρα.

NIKOΛ

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από NIKOΛ »

Παιδια καλησπερα το αγορι μου που ειμαστε μαζι σχεδον 1 χρονο μπηκε σημερα στο κεν μεγαλου πευκου εκει θα κατσει περιπου 25 μερες... Εχουμε μια σχεση φυσιολογικη απο την οποια ομως δε λειπουν και οι καυγαδες που και που κυριως για θεματα ζηλοτυπιας και απο τν πλευρα μου και απο την πλευρα του... Το θεμα ειναι οτι δε ξερω πως να του συμπεριφερθω τωρα που μας χωριζουν 550 χιλιομετρα καθως αυτος ειναι αθηνα και εγω θεσσαλονικη! Μετα απο αυτες τις 25 μερες θα ειναι η ρεντινα η ναουσσα η δραμα καπως πιο κοντα καθως ειναι στις ειδικες δυναμεις... Θελω να με πειτε πως πρεπει να του συμπεριφερομαι εγω τωρα ωστε να μη φτασουμε σε σημειο να μαλωσουμε ενω ειναι μεσα. Να ανησυχησω πχ αν δε μ στειλει μηνυμα ολη την μερα και μ στειλει το βραδυ πριν κοιμηθει...
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 3
Επικοινωνία:

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Nassos »

Καλό θα ήταν να περιοριστεί η επικοινωνία για αυτές τις πρώτες ημέρες γιατί θα είναι σε νέο περιβάλλον και θα πρέπει να προσαρμοστεί χωρίς το άγχος του "έξω". Ένα μήνυμα το βράδυ είναι υπεραρκετό και καλό θα ήταν να μην είναι SMS "εντάσεων".

Υπομονή μέχρι να μετατεθεί κάπου κοντά στο τόπο συμφερόντων του για να έχει πιο συχνή επαφή.
Silmariel

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Silmariel »

Καλησπέρα σε όλους,

Βλέπω πως είναι ακόμα ενεργή η συζήτηση. Σήμερα το πρωί μπήκε στην Αυλώνα ο αρραβωνιαστικός μου... Η αλήθεια είναι πως είμαι πολύ φοβισμένη και λυπημένη. Είμαστε 3 χρόνια μαζί και είναι πρώτη φορά που είμαστε μακρυά ο ένας από τον άλλο :(Δεν ξέρω τι να κάνω και ευχαριστώ για όλες τις συμβουλές/απόψεις που παραθέσατε πιο πάνω... Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να το ξεπεράσουμε γρήγορα και εύκολα όπως όλες τις δυσκολίες... Δεν υπάρχει πετυχημένη σχέση χωρίς κόπο.

Στις κοπέλες προτείνω να Μείνουν ήρεμες και γεμάτες αγάπη και να μην έχουν ως επίκεντρο τον εαυτό τους αλλά τον άνθρωπο τους. Είναι πολύ σημαντικό στο τέλος μιας πολύ δύσκολης μέρας για εκείνους να μας νιώθουν ως λιμανάκι τους... Εγώ προσπαθώ να τον κάνω να χαμογελάει όσο μπορώ και θα το κάνω για όλη την θητεία του η οποία θα είναι μάλλον 14 μήνες γιατί θα πάει για ΥΕΑ.

Τώρα για τα αγόρια που είναι φαντάροι ή θα μπουν φαντάροι ξέρω πως δεν μπορώ να καταλάβω απόλυτα τι περνάτε ως στρατιώτες αλλά η συμβουλή μου είναι να μην ξεχάσετε ποιος είστε σαν άνθρωπος να προσπαθήσετε να μην το πάρετε πολύ σοβαρά το στρατιωτικό όσο δύσκολο και αν είναι και να κάνετε φιλίες και χαβαλέ μέσα στο στρατόπεδο για να περάσει πιο εύκολα... Και δείξτε και λίγη τρυφερότητα με την πρώτη ευκαιρία στις κοπέλες σας, θα καταφέρετε έτσι να βγείτε από φαντάροι με μια δέκα φορές πιο δυνατή και ουσιαστική σχέση από όταν μπήκατε νομίζω :)

Εμείς έχουμε τα όνειρα μας να μας κρατάνε πιστεύω... Τι είναι μερικοί μήνες μπροστά στην αιωνιότητα ε;:)

Νίκη

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Νίκη »

Θα μιλήσω πρώτα με τα αγαπητά κορίτσια. Κορίτσια: Στρατό πάει το καμάρι σας, όχι στον πόλεμο και το λέω ως παθούσα που έχανε τον ύπνο της, της έστριβε το στομάχι κ περίμενε με το κινητό στο χέρι. Γιατί όλα αυτά; Για να ακούσω στο τέλος της ημέρας ότι ο γλυκούλης μου είναι μιαααα χαρά πασας, κάθεται με 10 μαντραχαλάκια, λιώνουν και ξύνονται ομαδικώς. Προφανώς και μεις ξεχνάμε που και που ότι έχουν πάει στρατό και δεν μπορούν να μας μιλάνε 2-3 ώρες τη μέρα. Αλλά νομίζω ότι έτσι όπως κάνουμε υποφέρουμε περιοσσότερο εμείς παρά αυτοί και χωρίς λόγο. Αν καλά μου κορίτσια το αγόρι σας, το οποίο εσείς επιλέξατε, είναι κλαρινογαμπρός και ψάχνεται πρωί βράδυ για να πνίξει τις ανασφάλειες του ή κάνει σχέση απλά για να κάνει εμ... Τότε επιλέξατε λάθος γιατί το ίδιο βιολί θα ακολουθήσει και στο στρατό, είτε είναι δίπλα στο σπίτι σας είτε 15 νομούς μακριά.

Αν έχει τόσο ισχυρή προσωπικότητα ώστε να τον παρασύρουν οι υπόλοιποι κλαρινογαμπροι, ε τι να σας πω. Ψάξτε για άντρα με Α κεφαλαίο. Αν απ'την άλλη έχετε άντρα με Α κεφαλαίο τότε μπορείτε να ηρεμήσετε. Δώστε του όσα αποθέματα αγάπης έχετε, στολίστε τον με κοσμητικά, φορέστε το ψεύτικο χαμόγελο γιατί είμαι σίγουρη πως ότι κ να λέω η έλειψη του σας σκοτώνει αλλά ΌΧΙ, μην κάνετε δράματα. Πρώτον γιατί δε δείχνετε καμία υποστήριξη ή κατανόηση, δεύτερον μπορεί να σκεφτεί ότι και σε αυτή τη βάναυση περίοδο της ζωής του θέλετε ΠΑΛΙ να τραβήξετε τα φώτα πάνω σας. Δεν μπορεί να σκεφτεί ότι εσείς ζείτε το δράμα της Πηνελόπης. Σπάστε κανα ποτήρι, βρίστε με καμιά φίλη αλλά στο αγόρι σας επίπεδο, κρατηθείτε για μετά το στρατό. Αγοριαααααα... : Όπως εσείς θεωρείτε τόσο απλά τα οικοκυρικά καθήκοντα έτσι και μεις δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί στο καλό κάνετε έτσι για το φανταριλίκι ειδικά τη στιγμή που η πλειοψηφεία τα βάφει μαύρα στο τέλος της θητείας, αναπολεί, μιλάει για γέλια δακρύων στο ΚΨΜ, αραλίκι και φυσικά... Είναι και οι περιβόητες έξοδοι που περνάγατε ουάου με τα παιδιά κτλ κτλ. Ένα πράγμα θέλουν τα κορίτσια σας νομίζω. Να τους λέτε καθε μερα, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑΑΑΑ, πόσο σας λείπουν και πως μετράτε τις μέρες για να αντικρύσετε τα προσωπάκια τους.

Δε μας ενδιαφέρει τι κάνετε με τα "παιδιά" Τα οποία συνήθως δεν έχουν σχέση και θα θελαν πολύ να μην έχετε και σεις για συμπαράσταση, δε μας ενδιαφέρει πόσα κρασάκια ήπιατε στην έξοδο, δε μπορούμε να κατανοήσουμε η μάλλον μας φαίνεται αδιανόητο πώς είναι δυνατόν αντί να ασχολείστε μαζί μας και με το δράμα της απόστασης, να προτιμάτε να ασχολείστε με 5-6 τυχάρπαστους που γνωρίζετε εκεί μέσα ή να αρααααααζετε αντι να κλειδωθείτε στο θάλαμο κ να μας μιλήσετε κανα μισάωρο. Ειδικά τη στιγμή που πριν μπείτε εκεί μέσα σιχτιρίζετε, αφού μας έχετε κάνει τα νεύρα κρόσια, αφού έχουμε προετοιμαστεί να κάνουμε τον ψυχολόγο, αφού έχουμε πειστεί ότι θα μαστε το μόνο φως στη ζωή σας αυτούς τους μήνες και ξαφνουυυυυυ "Πήζω λίγο αγάπη μου αλλά έχει πολύ χαβαλε χα χα χα χα" Κ τέλοσπάντων αυτή είναι η νοοτροπία της γυναίκας. ΣΑΣ ΛΕΙΠΟΥΜΕ ΑΦΟΡΗΤΑ, τόσο απλό! Τώρα, αν ανησυχείτε για το αν σας χωράει το κράνος... Σοβαρά τώρα; Ότι ισχύει για τους άντρες ισχύει κ για τις γυναίκες, αν τα κανει όσο λείπετε σημαίνει ότι τα έκανε κ πριν, αν δε το χετε καταλάβει τι να πω. Υπάρχουν κ κρυφες.

Απ'την άλλη, αν η καλή σας είναι εκ γεννετής υστερική και δεν μπορεί να καταλάβει ότι το πότε θα σας δει δεν είναι επιλογή σας αλλά το επιλέγουν οι πρήξες του στρατου ε υπάρχουν και ώριμα κορίτσια εκεί έξω, ψάξτε. Κ επιβληθείτε λίγο, η υστερία, ακόμα και εκ γενετής, γιατρεύεται, αν όχι είστε ελεύθεροι να μείνετε μόνοι κ να κάνετε οτι θέλετε στις εξόδους σας! Η αγάπη είναι σπουδαίο πράγμα και την εχουμε γελοιοποιήσει, δεν την καθορίζουν μερικοί μήνες ούτε οι σωματικές ανάγκες ούτε η 24ωρη επαφή. Πρέπει ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ πλευρές να κατανοούν η μία την άλλη αν μιλάμε για τον άνθρωπό μας και όχι για πλακίτσες. Περνάει ο καθένας το δράμα του. Οτι κ αν γίνει είναι για καλό, το καλό μένει, τα άχρηστα φεύγουν μέχρι που να πεις "απολύομαι".
ΕΥΑ

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από ΕΥΑ »

Εμενα το αγορι μου μολις μπηκε φανταροσ... μου λειπει, αισθανομαι μονη μου και χαλια πολλες φορες αλλα κανω υπομονη, η αγαπη ετσι θελει... κ οταν βγει για εκδικηση που με αφησε τοσο καιρο μονη μου. θα τον παντρευτω. Εικόνα
Ζωή

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Ζωή »

Γεια σας , εμένα ο δικός μου μπήκε πριν δυο μήνες , τώρα είναι Λήμνο &περιμένουμε το Πάσχα : Ρ δε βγαίνω πάνω απο τρεις φοράς την εβδομάδα , ποτε χωρίς να του το έχω πει , μόνο με γυναίκες , στο φβ έχω μόνο γυναίκες φίλες , το κινητο είναι στο δυνατό για να μη χάνω κληση. Αλλα είναι παράλογος πολλές φορές &δ μ δείχνει εμπιστοσύνη &αυτο με κάνει να νιώθω ανασφάλεια , τι να κάνω ; Παράδειγμα : το σ/κ ήθελα Να πάω στη ξαδερφη μ να μείνω εκει &εκείνος παραλογιστηκε , επειδη τον καταλαβαίνω ότι είναι πιεσμενος τ είπα ότι θα πάω απλα για επίσκεψη , μου έστειλε ένα οκ &εγω δεν απάντησα γιατι πνιγομουν στη δουλεια... &εκείνος νευριασε. Είναι απο την πίεση ; Η με εχει βαρεθεί ;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ζωή έγραψε:Γεια σας, εμένα ο δικός μου μπήκε πριν δυο μήνες, τώρα είναι Λήμνο &Περιμένουμε το Πάσχα : Ρ δε βγαίνω πάνω απο τρεις φοράς την εβδομάδα, ποτε χωρίς να του το έχω πει, μόνο με γυναίκες, στο φβ έχω μόνο γυναίκες φίλες, το κινητο είναι στο δυνατό για να μη χάνω κληση. Αλλα είναι παράλογος πολλές φορές &Δ μ δείχνει εμπιστοσύνη &Αυτο με κάνει να νιώθω ανασφάλεια, τι να κάνω ; Παράδειγμα : Το σ/κ ήθελα Να πάω στη ξαδερφη μ να μείνω εκει &Εκείνος παραλογιστηκε, επειδη τον καταλαβαίνω ότι είναι πιεσμενος τ είπα ότι θα πάω απλα για επίσκεψη, μου έστειλε ένα οκ &Εγω δεν απάντησα γιατι πνιγομουν στη δουλεια... &Εκείνος νευριασε. Είναι απο την πίεση ; Η με εχει βαρεθεί ;

Ότι να ναι. Καταρχήν από τον τρόπο γραφής σου αντιλαμβάνομαι ότι πρέπει να είσαι πιτσιρίκα. Σκεφτείτε και συμπεριφερθείτε σαν να είστε μεγάλα παιδιά και όχι λες και είστε τίποτα ανώριμα και μετά τα ξαναλέμε.

Η εμπιστοσύνη κερδίζεται, δεν απαιτείται.

Το αν σε θέλει ή όχι επίσης δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε εμείς από το φόρουμ. Σε αντίθετη περίπτωση τα φράγκα δεν θα τα έβγαζε ο Χορταρέας, αλλά εγώ.

Ζωή

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Ζωή »

Δεν είμαι πιτσιρίκα. Ήμουν στη δουλειά, οπότε έπρεπε να γράψω γρήγορα και περιεκτικά.

Ήμαστε μαζί τέσσερα χρόνια, άρα μην κρίνεις για να μη κριθείς.

Οσο για τις ερωτήσεις μου, όχι δε περιμένω συμβουλή απο μέντιουμ, συμβουλή ψάχνω ίσως απο κάποια κοπέλα που το έχει περάσει ήδη αυτο.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ζωή έγραψε:Δεν είμαι πιτσιρίκα. Ήμουν στη δουλειά, οπότε έπρεπε να γράψω γρήγορα και περιεκτικά.

Ήμαστε μαζί τέσσερα χρόνια, άρα μην κρίνεις για να μη κριθείς.

Οσο για τις ερωτήσεις μου, όχι δε περιμένω συμβουλή απο μέντιουμ, συμβουλή ψάχνω ίσως απο κάποια κοπέλα που το έχει περάσει ήδη αυτο.

4 χρόνια είναι ήδη πολλά οπότε η σχέση σας είναι αυτονόητο ότι θα περάσει κάποιες κρίσεις πόσο μάλλον τώρα που είναι και φαντάρος.

Δώστου χρόνο και χώρο να βρει τα πατήματα του, να είσαι δίπλα του, να τον στηρίζεις, να του επισημαίνεις πόσο τον σκέφτεσαι, πόσο σου λείπει και πόσο τον αγαπάς και ΚΥΡΙΩΣ να μην τον πρήζεις και να μην τον πιέζεις. Να είσαι σίγουρη πως θα το εκτιμήσει πολύ περισσότερο.

Κίνγκα

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Κίνγκα »

Γειά σας!! Εμένα ο δικός μου σήμερα μπήκε. Είμαστε μαζί πάνω από 1.5 χρόνο. Θεωρητικά θα έπρεπε να είναι παιχνίδι για μας, αφού όλη η σχέση βασίζεται στην απόσταση. Δεν είναι όμως. Το τελευταίο διάστημα ήταν πολύ αγχωμενος και έγιναν και άλλα οπότε δεν είμαστε στα καλύτερα μας. Είπαμε να προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε αλλά πως όταν αυτός θα τρέχει με το στρατό; Δεν θέλω να του είμαι παραπάνω βάρος. Παρολαυτα κάπου έχω έναν φόβο πως θα με χωρίσει. Θέλω να είμαι το άτομο που θα το στηρίζει, με το οποίο θα θέλει να μιλάει. Τι μπορώ να κάνω για να είναι καλά?;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από D.Y.K »

Το έγραψες και μόνη σου. Θέλει στήριξη σε αυτό του το νέο ξεκίνημα ειδικά τον πρώτο καιρό.

Να είσαι σίγουρη πως με την στήριξη σε όλα τα επίπεδα σίγουρα θα το εκτιμήσει και η σχέση σας μέσα από αυτή την δοκιμασία θα γίνει σίγουρα πιο δυνατή.

Η συμβουλή μου είναι απλή : Προσπάθησε να μην τον φορτίζεις με άσχετα πράγματα και του δημιουργήσεις ψυχολογικό βάρος και όλα θα πάνε καλά Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Bourne
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 1

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Bourne »

Εγω παντως στρατο μια χαρα ημουν σε σχεση τα ειχα με κοπελα εξω αλλα και με στρατιωτικινα μεσα ζωαρααααΕικόναΕικόνα
Θνητός γεγονώς άνθρωπε, μη φρόνει μέγα.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες