Εμπορικό Ναυτικό: Γενικές πληροφορίες

Απάντηση
Στρατός και θητεία
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από D.Y.K »

ΜΕΛΛΟΔΟΚΙΜΟΣ έγραψε:Παιδια μια απορια αν ειναι ευκολοαν ειμαι αριστος μαθητης στην σχολη (8-9-10) θα εχω περισςοτερες πιθανοητητες να επιλεχθω απο μια εταιρια εναντι καποιου αλλου μετριου;

επισης μπορω να παω σε ποσταλια στο πρωτο ταξιδι χωρις βυσμα, μονο με αριστους βαθμους;

1. Φυσικά και οι άριστοι μαθητές έχουν και είχαν πάντα περισσότερες πιθανότητες για να βρουν να μπαρκάρουν έναντι των άλλων (μιλάμε πάντα χωρίς βύσμα). Οι εταιρείες το λαμβάνουν σοβαρότατα υπόψην αυτό Εικόνα

2. Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω οι πιθανότητες του να μπαρκάρεις σαν Δόκιμος σε ποστάλι (και δη όταν μιλάμε για το πρώτο μπάρκο) χωρίς βύσμα είναι ελάχιστες, αλλά αν θες να ακούσεις την συμβουλή μου καλύτερα τώρα να πας σε ποντοπόρα. Τους λόγους θα τους καταλάβεις όταν με το καλό μπεις στην Σχολή Εικόνα

ΚΩΣΤΑΣ

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ »

Για σας, παρακαλώ θα ήθελα κάποιες συμβουλές για τον αδερφό μου. Κατέθεσε τα χαρτιά του φέτος αφού και τελείωσε το λύκειο με σκοπό να περάσει μηχανικός... Συμπλήρωσε τα χαρτιά του με την μέθοδο του απολυτηρίου και όχι των πανελληνίων... Είχε 16,8 +
2000 το πτυχίο των αγγλικών σύνολο 18,8 αλλά έκανε το λάθος να δηλώσει μόνο Ασπρόπυργο και Κρήτη με αποτέλεσμα να μην περάσει πουθενά.(Μακεδονία ας πούμε περνούσε). Του χρόνου το ποσοστό επιτυχόντων για αυτούς που καταθέτουν για δεύτερη φορά είναι μικρότερο από ότι έχω καταλάβει; Κάποιοι λένε για ναυτική υπηρεσία κτλ... Μπορεί κάποιος να μου πει τι θα ήταν καλύτερο για να μπορέσει του χρόνου να περάσει έστω και στι
Dina

Δημοσίευση από Dina »

Τα ζωα στην σχολη επιτρεπονται;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Dina έγραψε:Τα ζωα στην σχολη επιτρεπονται;

Όχι, δεν επιτρέπονται.

civilian

Δημοσίευση από civilian »

Αλλοι καιγονται που δεν περασαν και αλλοι...

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 59
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

ΚΩΣΤΑΣ έγραψε:Του χρόνου το ποσοστό επιτυχόντων για αυτούς που καταθέτουν για δεύτερη φορά είναι μικρότερο από ότι έχω καταλάβει; Κάποιοι λένε για ναυτική υπηρεσία κτλ... Μπορεί κάποιος να μου πει τι θα ήταν καλύτερο για να μπορέσει του χρόνου να περάσει έστω και στι
Με αναδρομή στην στατιστική, ναι είναι μικρότερο. Στην προκύρηξη αναφέρονται οι προϋποθέσεις μοριοδότησης, αφου έχεις ίντερνετ να μας στέλνεις, μπες κ σύγκρινε τα αποτελέσματα των περασμένων ετών, κ θα διαπιστώσεις την ανοδική πορεία των βάσεων με απολυτήριο, δεν απαιτεί ειδικές γνώσεις για να ανατρέξεις σε αυτή την απλή μέθοδολογία, κ να βγάλεις το συμπερασμά σου,οπότε ότι κ να σου πούμε εμεις, υπάρχει εύκολος τρόπος να το βρείς μόνος σου, συμβουλευτικά όλα αυτά. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σου στο φόρουμ.

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 59
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

ΜΕΛΛΟΔΟΚΙΜΟΣ έγραψε:Παιδια μια απορια αν ειναι ευκολοαν ειμαι αριστος μαθητης στην σχολη (8-9-10) θα εχω περισςοτερες πιθανοητητες να επιλεχθω απο μια εταιρια εναντι καποιου αλλου μετριου;

επισης μπορω να παω σε ποσταλια στο πρωτο ταξιδι χωρις βυσμα, μονο με αριστους βαθμους;

1) Στην πρώτη σου ερώτηση, έχω όλη τη καλή πρόθεση να σου απαντήσω, αλλά θα το κάνω μόλις γίνεις κι εσυ πιο συγκεκριμένος σε ποιά σχολή αναφέρεσαι (ΠΛ-ΜΗΧ), βοηθησε μας να σε βοηθήσουμε, γιατί ρωτάς αόριστα, κ δεν μπορούμε να απαντάμε αόριστα.

2) Όχι γενικά, δεν παίζει ρόλο αυτό, κ όπου το ακούσεις θα θέλουν να σε αποφύγουν (βισματική εταιρεία). Παιζει ρόλο μόνο απλά να τα περάσεις όλα.(Στο τονίζω κ με bolt, για να μην υπάρχει περιθόριο διευκρινήσεων). Ευχαριστούμε που μας εμπιστεύθηκες.

Άβαταρ μέλους
DaMon
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από DaMon »

Γνωριζει κανεις τι ειναι οι σχολες Ραδιοτηλεγραφητων υπερδιετους φοιτησης; Καπου επεσα πανω και τις αναφερει και ως μεταγυμνασιακες, αλλα γενικα δε μπορω να βρω καμια πληροφορια η αν υπαρχουν καν πια.

Edit: Βρηκα τελικα οτι ειναι μια ειδικοτητα που εχει καταργηθει απο το 98-99, αρα λογικα και οι οποιες σχολες η τμηματα των αεν υπηρχαν πηραν ποδι τοτε.

Στεφανος

Δημοσίευση από Στεφανος »

Καλησπερα σας. Εχω τελειωσει την αεν εχω κανει 4 ταξιδια αλλα στο διαστημα αυτο εκανα και οικογενεια. Ειμαι τριτος καπετανιος. Θα ηθελα να μαθω απο σας ποια αλλη προοπτικη μπορω να εχω εκτος το επαγγελμα του ναυτικου. Ειναι πολυ δυσκολο για μενα να λειπω απο τον γιο μου :)
Άβαταρ μέλους
DaMon
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από DaMon »

Γιατι δε χτυπας ενα μεταπτυχιακο πανω στα ναυτιλιακα μπας και βρεις κατι τετοιο σε πιο σταθερο ποστο; Τωρα βεβαια δεν ειμαι του επαγγελματος και δε γνωριζω με σιγουρια αλλα φανταζομαι οτι οι μηχανολογιες και τα πολυτεχνια ειναι κυριως για τους συναδελφους σου μηχανικους.
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Στεφανος έγραψε:Καλησπερα σας. Εχω τελειωσει την αεν εχω κανει 4 ταξιδια αλλα στο διαστημα αυτο εκανα και οικογενεια. Ειμαι τριτος καπετανιος. Θα ηθελα να μαθω απο σας ποια αλλη προοπτικη μπορω να εχω εκτος το επαγγελμα του ναυτικου. Ειναι πολυ δυσκολο για μενα να λειπω απο τον γιο μου :)

Για να δουλέψεις στην στεριά σαν απόφοιτος του Ε. Ν θα πρέπει να έχεις δουλέψει αρκετά χρόνια στην θάλασσα και όταν γίνεις α' πλοίαρχος θα έχεις το δικαίωμα να εργαστείς στην στεριά, άρα θα πρέπει να ασχοληθείς με κάτι άλλο επαγγελματικά.
alex1996
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από alex1996 »

Καλησπερα και χρονια πολλα, γνωριζει καποιος εαν υπαρχουν ιδιωτικες σχολες σωστικων μεσων και αν εχουν διαρκεια λιγοτερο απο τις αντιστοιχες δημοσιες οι οποιες εχουν διαρκεια 10 εργασιμες μερες εαν δεν απατωμαι.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

alex1996 έγραψε:Καλησπερα και χρονια πολλα, γνωριζει καποιος εαν υπαρχουν ιδιωτικες σχολες σωστικων μεσων και αν εχουν διαρκεια λιγοτερο απο τις αντιστοιχες δημοσιες οι οποιες εχουν διαρκεια 10 εργασιμες μερες εαν δεν απατωμαι.

Όχι φίλε μου δεν υπάρχουν.

Μόνο σε Ασπρόπυργο και Μηχανιώνα μέχρι στιγμής μπορείς να παρακολουθήσεις τα μαθήματα για την έκδοση του Ναυτικού Φυλλαδίου.

edouard1997

Δημοσίευση από edouard1997 »

Χρειάζεται ελληνική ιθαγένεια για σχολή πλοιαρχώ ν ;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

edouard1997 έγραψε:Χρειάζεται ελληνική ιθαγένεια για σχολή πλοιαρχώ ν ;

Ναι θα πρέπει να έχεις ελληνική ιθαγένεια.

Σου παραθέτω και το σχετικό απόσπασμα από την προκήρυξη του 2014.

1.2. Να έχει την Ελληνική Ιθαγένεια και να είναι γραμμένος/η στα μητρώα αρρένων ή Δημοτολόγια Δήμου ή Κοινότητας.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης