Εμπορικό Ναυτικό: Γενικές πληροφορίες

Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
AEN
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από AEN »

Και εσύ πρωτοετής, αν επιτρέπεται...
Νικολέτα
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Νικολέτα »

Εγω; Οχι 2ετης...
Διψάς χρυσάφι. Πάρε, ψάξε, μέτρα. Εδώ κοντά σου χρόνια αθάνατος να μένω, ως να μου γίνεις Μοίρα, Θάνατος και Πέτρα
Άβαταρ μέλους
AEN
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από AEN »

Περίεργο γιατί άλλα παιδιά έχουν βγάλει πάσο, για το ασπρόπυργο μιλάω πάντα... Ευχαριστώ πάντως
Dokimos

Δημοσίευση από Dokimos »

Κανεις δεν εχει βγαλει φοιτιτικο πασο απλως καποια ΜΜΜ δεχονται την σπουδαστικη ταυτοτητα Η δεχοταν την βεβαιωση της σχολης μεχρι της 31 περυσι Οπου το Υπουργειο Παιδειας ειχε δωσει διορια μεχρι να βγουν οι φοιτικες ταυτοτητες (πασο)
φωτης

Δημοσίευση από φωτης »

Παιδια καλησπερα καταρχας ειμαι στην β λυκειου και σκεφτομαι τις σχολες ΑΕΝ λογω των χρηματων αλλα και επειδη γενικα μου αρεσουν τα ταξιδια και η θαλασσα απλα με χαλαει αρκετα το γεγονος οτι ειμαι μεσα 8 μηνες τι λετε να παω για ΑΕΝ;
johnjohn88

Δημοσίευση από johnjohn88 »

Θα ήθελα να μάθω σχετικά με τις συνθήκες πού επικρατούν μέσα στο πλοίο θα είμαι γρήγορος -κοινωνικές σχέσεις, τυπικές, φιλικές (υγειης; )

-συνθήκες υγειηνεις, πόσο καθαρό είναι το πλοίο, το φαγητό, τα δωμάτια κάθε πότε κάνεις ντουζ και τα σχετικά.

-πως είναι το μέρος διαμονής το επιλέγω εγώ, μένουν και άλλα άτομα στο ίδιο δωματιάκιo (υπάρχει επιλογή η γίνεται αυτόματα; )

-στο ελεύθερο χρόνο εφόσον υπάρχει τι μπορεί να κάνει κάνεις; Επιτρέπεται ένας φορητός υπολογιστής;

- ποιες ειναι οι σχέσεις με τον έξω κόσμο (ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΘΕΊ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΕΜΑΙ) Ευχαριστώ εκ των προτέρων :D

Άβαταρ μέλους
Giannis123
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Giannis123 »

Καλησπερα και απο εμενα,4 μηνες εμειναν μεχρι τις πανελληνιες και οι αεν βρισκονται στις επιλογες μου και μαλιστα στις πρωτες. Θα ηθελα λοιπον να με ενημερωσετε για το ποτε διεξαγονται οι προκαταρκτικες εξετασεις (πριν η μετα τη δηλωση τις σχολης στο μηχανογραφικο) καθως και να απαντησετε στις ερωτησεις του προηγουμενου παιδιου καθως με ενδιαφερουν εξισου. Ειναι πιθανο να εχουν ηδη απαντηθει παρολα αυτα λογω ελλειψης χρονου δεν μπορω να ανατρεξω σε προηγουμενες σελιδες και αλλα τοπικ. Σας ευχαριστω για το χρονο σας!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από D.Y.K »

Giannis123 έγραψε:Καλησπερα και απο εμενα,4 μηνες εμειναν μεχρι τις πανελληνιες και οι αεν βρισκονται στις επιλογες μου και μαλιστα στις πρωτες. Θα ηθελα λοιπον να με ενημερωσετε για το ποτε διεξαγονται οι προκαταρκτικες εξετασεις (πριν η μετα τη δηλωση τις σχολης στο μηχανογραφικο) καθως και να απαντησετε στις ερωτησεις του προηγουμενου παιδιου καθως με ενδιαφερουν εξισου. Ειναι πιθανο να εχουν ηδη απαντηθει παρολα αυτα λογω ελλειψης χρονου δεν μπορω να ανατρεξω σε προηγουμενες σελιδες και αλλα τοπικ. Σας ευχαριστω για το χρονο σας!

Μπορείς να ανατρεξεις στην φετινή Προκήρυξη για εισαγωγή στις ΑΕΝ (2013) ώστε να λυθούν οι απορίες σου σχετικά με τις εξετάσεις, δικαιολογητικά και λοιπές πληροφορίες.

Όσο για τα ερωτήματα του φίλου πιο πάνω αλλά και τα δικά σου όλα είναι σχετικά, από τον τύπο του πλοίου, το πλήρωμα που εργάζεται, τα ταξίδια κλπ.

Σχετικά με το λάπτοπ ναι μπορεί να χρησιμοποιηθεί φυσικά στον ελεύθερο σου χρόνο στην καμπίνα σου.

Άβαταρ μέλους
Giannis123
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Giannis123 »

Ευχαριστω
Πανος

Δημοσίευση από Πανος »

Σε ποια πολη τελικα θα περασω θα ανακοινωθει απο το υπουργειο παιδειας στα τελη αυγουστου η θα περιμενω απο το yen.gr?
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Οι πόλεις στις οποίες τελικά επιλέγονται να φοιτήσουν οι υποψήφιοι ανακοινώνονται στο τέλος από το Υπουργείο και αφού έχουν ολοκληρωθεί όλες οι προηγούμενες διαδικασίες.
προςντυκ

Δημοσίευση από προςντυκ »

DYK οταν εννοεις ''στο τελος ανακοινωνονμται που θα περασει καθε υποψηφιος'' για ποτε περιπου μιλαμε; Για παραδειγμα περσι ποτε ανακοινωθηκαν;2) αν δεν μπορεσω να περασω στην πρωτη πολη προτιμησης μου μπορω να παρω σιγουρα μεταγραφη;

Άβαταρ μέλους
giorgosmc
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από giorgosmc »

Θα ηθελα παρακαλω πολυ να μου πειτε αν εχουν βγει τα αποτελεσματα για τους υποψηφιους μηχανικους-πλοιαρχους για φοιτηση σε ΑΕΝ που εδιναν προθεσμια μεχρι τις 14 Αυγουστου, σε πια ακριβως ενοτητα του yen.gr θα βρω τον πινακα επιτυχοντων και γνωριζετε αν εχουν βγει ηδη τα αποτελεσματα για τους υποψηφιους που εκαναν αιτηση με βαθμο απολυτηριου;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

προςντυκ έγραψε:DYK οταν εννοεις ''στο τελος ανακοινωνονμται που θα περασει καθε υποψηφιος'' για ποτε περιπου μιλαμε; Για παραδειγμα περσι ποτε ανακοινωθηκαν;2) αν δεν μπορεσω να περασω στην πρωτη πολη προτιμησης μου μπορω να παρω σιγουρα μεταγραφη;

1) Αν είσαι υποψήφιος στην δεύτερη γενική κατηγορία (δηλαδή μέσω απολυτηρίου) τότε αρχές σεπτέμβρη βγαίνουν τα δικά σας.

Πέρυσι αν θυμάμαι καλά τα ανακοίνωσαν γύρω στις 6 Σεπτέμβρη.

Αν είσαι υποψήφιος μέσω πανελληνίων τότε θα γνωρίζεις όταν με το καλό ανακοινωθούν οι βάσεις των Σχολών για το φετινό σχολικό έτος.

2) Μεταγραφή παίρνεις σχετικά εύκολα οπότε ναι είναι πολύ πιθανό να μπορέσεις να την πάρεις αν την αιτηθείς Εικόνα

giorgosmc έγραψε:Θα ηθελα παρακαλω πολυ να μου πειτε αν εχουν βγει τα αποτελεσματα για τους υποψηφιους μηχανικους-πλοιαρχους για φοιτηση σε ΑΕΝ που εδιναν προθεσμια μεχρι τις 14 Αυγουστου, σε πια ακριβως ενοτητα του yen.gr θα βρω τον πινακα επιτυχοντων και γνωριζετε αν εχουν βγει ηδη τα αποτελεσματα για τους υποψηφιους που εκαναν αιτηση με βαθμο απολυτηριου;

Τα αποτελέσματα για τους υποψήφιους της Δεύτερης γενικής κατηγορίας (μέσω απολυτηρίου) βγαίνουν συνήθως αρχές Σεπτέμβρη οπότε όχι δεν έχουν βγει ακόμη!

Μπορείς να ελέγχεις σε καθημερινή βάση την Αρχική σελίδα του ΥΕΝ ή αντίστοιχα να παρακολουθείς τις ενότητες του φόρουμ που αφορούν το Εμπορικό Ναυτικό και θα ενημερωθείς άμεσα όταν με το καλό βγουν τα αποτελέσματα Εικόνα

ΜΕΛΛΟΔΟΚΙΜΟΣ

Δημοσίευση από ΜΕΛΛΟΔΟΚΙΜΟΣ »

Παιδια μια απορια αν ειναι ευκολοαν ειμαι αριστος μαθητης στην σχολη (8-9-10) θα εχω περισςοτερες πιθανοητητες να επιλεχθω απο μια εταιρια εναντι καποιου αλλου μετριου;

επισης μπορω να παω σε ποσταλια στο πρωτο ταξιδι χωρις βυσμα, μονο με αριστους βαθμους;

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης