Απαλλαγή με Ι5 Παθολογικό

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Στρατός και θητεία
mbs1179
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από mbs1179 »

cuervo έγραψε:Φίλε η επιτροπή απλά θα επικυρώσει την γνωμάτευση του γιατρού, αν ο γιατρός σε κρίνει για Ι5 θα πάρεις Ι5, το κομμάτι της επιτροπής είναι καθαρά τυπικόΕικόνα

Δεν υπάρχει περίπτωση η επιτροπή να διαφωνήσει και/ή να αλλάξει την ένδειξη της κατ΄ευθείαν απαλλαγής με διετή ή μονοετή αναβολή; Γιατί έχω ακούσει πολλά περίεργα...
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Όχι δεν υπάρχει και φιλικά μην ακούς τίποτα.
mbs1179
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από mbs1179 »

cuervo έγραψε:Όχι δεν υπάρχει και φιλικά μην ακούς τίποτα.

Ευχαριστώ, μόλις έχω νεότερα θα σας ενημερώσω.
mbs1179
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από mbs1179 »

Σήμερα βγήκε η τελική ένδειξη απ' τον επίατρο για ΣΙ5-Ι5 ως ανίατη πάθηση, με διαβεβαίωσε γι' άλλη μια φορά οτι η απαλλαγή θα είναι μόνιμη. Αύριο θα κάνω τις τελευταίες διαδικασίες με τη μονάδα και θα περάσω απο την επιτροπή απαλλαγών του 401. Για να δούμε...
stefa191
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από stefa191 »

mbs1179 έγραψε:
cuervo έγραψε:Όχι δεν υπάρχει και φιλικά μην ακούς τίποτα.

Και γω ειμαι για επιτροπη για πρωτη 6μηνη αναβολη και με εχει καταστρεψει το αγχος μεχρι να παω εκει και να παρω την αποφαση στα χερια μου. Μην τυχον διαφωνησουν με την αποφαση του επιατρου και με βγαλουν κανα Ι4 και τρεχω και δε σωνω.
ziaba
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 2
Επάγγελμα: Βοηθός χειριστή πριονοκορδέλας

Δημοσίευση από ziaba »

Αν θέλεις αναβολή σ την δίνουν άνετα για ψυχολογικούς ή οικονομικούς λόγους για 2 χρόνια μπορείς κάλλιστα να διακόψεις την θητεία όποτε γουστάρεις και να συνεχίσεις όποτε γουστάρεις + οι μήνες και τλπ που έκανες μετράνε.
Πολίτης !!!336 !!!
mbs1179
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από mbs1179 »

Σήμερα επικυρώθηκε η οριστική απαλλαγή. Αύριο πέρνω ταυτότητα και απολύομαι. Σε πιθανό διορισμό στο δημόσιο τι θα ισχύει απο εδώ και πέρα;
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

mbs1179 έγραψε:Σήμερα επικυρώθηκε η οριστική απαλλαγή. Αύριο πέρνω ταυτότητα και απολύομαι. Σε πιθανό διορισμό στο δημόσιο τι θα ισχύει απο εδώ και πέρα;
Αν εννοείς δημόσιο τα σώματα ασφαλείας και τις ένοπλες δυνάμεις ξέχασε το, αν εννοείς τίποτα ΕΛΤΑ κτλπ δεν υπάρχει κόλλημα.
mbs1179
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από mbs1179 »

Δεν με αφορούν σώματα ασφαλείας/ΕΔ. Έτσι κι αλλιώς Ι4 ήμουν και πρίν, οπότε ήδη το είχα ξεχάσει. Μιλώ για τον ευρύτερο δημόσιο τομέα.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από D.Y.K »

Για τον ευρύτερο δημόσιο τομέα όπως αναφέρθηκε και παραπάνω δεν θα έχεις πρόβλημα όχι.
mbs1179
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από mbs1179 »

Ευχαριστώ πολύ, τέλος καλό όλα καλά λοιπόν :)
nikolas_____

Δημοσίευση από nikolas_____ »

Την Παρασκευή που μας πέρασε πήγα στο Ρούφ και παρέλαβα το παραπεμπτικό για την επιτροπή απαλλαγών στο 401. Μου είπανε να περιμένω ένα 10ημερο μέχρι να αποστείλουν ταχυδρομικά τα χαρτιά μου στην επιτροπή και μετά να πάω. Το παραπεμπτικό γράφει επάνω και τρεις τηλεφωνικούς αριθμούς για καλύτερη συνεννόηση την ημέρα που θα πάω, σε ένα forum μου είπαν βέβαια να μην πάρω τηλέφωνο γιατί δεν τα σηκώνουν ποτέ...
mbs1179
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από mbs1179 »

Κάτι άλλο, εκτός ταυτότητας το μόνο που μου έδωσαν απο τη μονάδα είναι ένα "προσωρινό" απολυτήριο τυχόντων αναβολής-απαλλαγής με σβησμένα τα ΔΑ-ΕΑ-Αναβολή και ανέπαφο μόνο το Ακατάλληλος. Αυτοί δεν θα πρέπει να ενημερώσουν τα κεντρικά της στρατολογίας έτσι ώστε εγώ να παραλάβω όποτε θελήσω το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης; Ή πρέπει να κάνω εγώ κάτι;
mbs1179
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από mbs1179 »

Διάβαζα πρόσφατα στο omhroi.gr για το κύμα επανεξετάσεων Ι5 πρίν καμιά δεκαετία. Η αλήθεια είναι οτι έχω προβληματιστεί λιγάκι. Η διαφορά πιστεύω έγγυται στο αν έχεις Ι5Ψ ή Π, και το τι γράφει η τελική γνωμάτευση για την εξέλιξη της νόσου.

Π. Χ εμένα που γράφει: "Μη-ιάσιμος. Δεν υπάρχει πιθανότητα βελτίωσης", λογικά έχω ξεμπερδέψει οριστικά απο θέμα επανεξετάσεων. Αλλά με το ελληνικό δημόσιο βέβαια ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.
Άβαταρ μέλους
Kourtembeu
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Kourtembeu »

Από τη στιγμή που γράφει μη-ιάσιμος μην αγχώνεσαι. Πρέπει να είναι παλαβοί αυτοί για να σε καλέσουν!Εικόνα
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες