Απαλλαγή με Ι5 Παθολογικό

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Leonidas

Δημοσίευση από Leonidas »

Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει και τέτοιο... Έχεις ιδέα για ποια άτομα μιλάμε ; Κοντά 40.000 . Απαλλάξου εσύ και μην σε απασχολούν τέτοια ζητήματα.
Νίκος

Δημοσίευση από Νίκος »

Μμμ μαλιστα. Θα ερθει το χαρτι δευτερη φορα για ιανουαριο μπορω να παω να κανω καποια διαδικασια στο φρουραρχειο. Εχω ηδη παρει αναβολη ετησια για λογους υγειας. Ευχαριστω.
Leonidas

Νίκος έγραψε:Μμμ μαλιστα. Θα ερθει το χαρτι δευτερη φορα για ιανουαριο μπορω να παω να κανω καποια διαδικασια στο φρουραρχειο. Εχω ηδη παρει αναβολη ετησια για λογους υγειας. Ευχαριστω.
θα πας εντός 5 ημερών από την ημερομηνία που θα αναγράφει το χαρτί να παρουσιαστείς στο φρουραρχειο και θα ακολουθήσεις τη γνωστή διαδικασία.
Νίκος

Δημοσίευση από Νίκος »

Ευχαριστώ πολύ. Εκεί τι θα ζητήσω, θα πω πως θέλω παραπεμπτικό για το 424;
Leonidas

Νίκος έγραψε:Ευχαριστώ πολύ. Εκεί τι θα ζητήσω, θα πω πως θέλω παραπεμπτικό για το 424;
Το καλύτερο θα ήταν να έχεις γνωμάτευση ήδη του προβλήματος που θα επικαλεστείς για να λάβεις αναβολή. Έτσι δείχνοντας το θα σε στείλουν εκεί που πρέπει και θα λύσεις και τα χχέρια. των γιατρών.
Νίκος

Δημοσίευση από Νίκος »

Το προβλημα μου ειναι το βαρος. Γαυτο πηρα αναβολη ενα χρονο. Δεν εχω χασει σημαντικα το βαρος μου. Θα πρεπει ο γιατρος που με εβλεπε ενα διαστημα σε αυτο το χρονο να μου γραψει οτι εχω παραπανω κιλα; Ευχαριστω.
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Οτι και να γραψει ο γιατρος μεσα θα σε ξαναζυγιζουν, βασικα ολα αυτα ειναι απαντημενα μην τα θελεις ολα στο χερι.
Νίκος

Δημοσίευση από Νίκος »

Άρα και χαρτι να μην εχω απο το γιατρο μου δε θα μετρησει; Η θα μετρησει στο φρουραρχειο;
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Διαβασε το νημα που αναφερει την διαδικαδια μεσω φρουραρχειου.
Μάνος

Δημοσίευση από Μάνος »

Έχω κώφωση δεξιού αυτιού και νευροαισθητηριακή βαρηκοία υψηλών συχνοτήτων στο αριστερό αυτί... Πέρνω απαλλαγή; ... ευχαριστώ.

Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Γεια χαρα παιδια! Περσι πηρα ετησια αναβολη λογω κιλων! Φετος θα ξαναπαρουσιαστω και θελω να παρω απαλλαγη. Μπορω να παρω αναβολη ενα ακομη χρονο απο το φρουραρχειο εμαθα. Πρεπει να πω κατι ιδιαιτερο εκει; Εχω χαρτι απο γιατρο και θα παρουσιαστω πεντε μερες πριν τη καταταξη. Ευχαριστω

Στράτος

Δημοσίευση από Στράτος »

Παιδιά έχω περάσει λευχαιμία.. και έχω πάρει μια αναβολή λόγω σπουδών.. όμως θελω να ξέρω τι χρειάζομαι απο χαρτιά για να τα παρουσιάσω για απαλλαγή! μπορειτε να με βοηθήσετε;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από D.Y.K »

Στράτος έγραψε:Παιδιά έχω περάσει λευχαιμία. Και έχω πάρει μια αναβολή λόγω σπουδών. Όμως θελω να ξέρω τι χρειάζομαι απο χαρτιά για να τα παρουσιάσω για απαλλαγή! Μπορειτε να με βοηθήσετε;

Θα πρέπει να έχεις περάσει Οξεία Λευχαιμία βαριάς μορφής για να σου δοθεί Απαλλαγή από το Στράτευμα.

Διάβασε το ΦΕΚ περί Σωματικής Ικανότητας των Στρατευσίμων αλλά και του Στρατιωτικού Προσωπικού γενικότερα για να καταλάβεις.

Επίσης γνώμη μου είναι να πάρεις μία γνώμη και από έναν Στρατιωτικό Γιατρό για να σε ενημερώσει σχετικώς.

basilis

Δημοσίευση από basilis »

Περασα απο το φρουρχειο και εκανα ολη τη διαδικασια για να παρω δευτερο χρονο αναβολη. Ο γιατρος ομως στο νοσοκομειο που με εξετασε μου ειπε θα σε βγαλω ι5 ακαταλληλος. Θελω να ρωτησω αν αυτο ειναι οριστικη απαλλαγη που θαεπικυρωσει η επιτροπη Ή στη ουσια ειναι δευτερος χρονος αναβολης; Ευχαριστω
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από D.Y.K »

Είναι οριστική η Απαλλαγή εάν σου δοθεί το Ι5.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης