ΟΒΑ: Γενικές Πληροφορίες
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 19
Παιδια οποιος ενδοιαεφεται φτιαχνουμε ομαδα στο facebook για να στειλουμε επιστολη στον υπουργο η σε καποιον αλλο αρμοδιο για να αλλαξουν τα κριτηρια των προσληψεων των οβα. Καλο θα ηταν να μαζευτουμε οσο πιο πολλοι γινεται. Οποιος ενδοιαφερεται να μου στειλει προσωπικο μηνυμα για παραπανω πληροφοριες.
Γιατι δεν επιτρπειε σε ολους να συμμετουχουνε και δεχεται μονον οσους υπηρετουν;
τι ρατσισμος και αποκλεισμος ειναι αυτος; Να δειτε που οσοι μπουνε τωρα ως οβα 3ετιας θα ανανεωθουν αλλη μια 3 ετια και μετα μονιμοι.
τι ρατσισμος και αποκλεισμος ειναι αυτος; Να δειτε που οσοι μπουνε τωρα ως οβα 3ετιας θα ανανεωθουν αλλη μια 3 ετια και μετα μονιμοι.
dimitris mak έγραψε:Παιδια οποιος ενδοιαεφεται φτιαχνουμε ομαδα στο facebook για να στειλουμε επιστολη στον υπουργο η σε καποιον αλλο αρμοδιο για να αλλαξουν τα κριτηρια των προσληψεων των οβα. Καλο θα ηταν να μαζευτουμε οσο πιο πολλοι γινεται. Οποιος ενδοιαφερεται να μου στειλει προσωπικο μηνυμα για παραπανω πληροφοριες.
Δεν πάτε καλά αλήθεια τώρα, είστε μερικοί που ζείτε σε άλλο πλανήτη, θα κάτσει τώρα ένας υπουργός να λάβει σοβαρά την γνώμη την δικιά σου πχ και των άλλων για να αλλάξει τα κριτήρια και να ικανοποιηθεί ο πισινός σας!

- commando316
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Καλησπερα παιδια θα ηθελα να σας πω για οποιον ενδιαφερεται να μου στειλει ποσωπικο μηνυμα για να κανουμε καποιες ενεργειες να μαζευτουμε πολλα ατομα... Λοιπον πριν λιγο μιλησα με μια δικηγορο η οποια μου ειπε πως μπορουμε να κανουμε πολλα πραγματα και να δικαιωθουμε κιολας γτ ολο αυτο θεωρειται διακριση. Μου ειπε πως αν μαζευτουμε πολλα ατομα θα κανονισουμε ενα σημειο συναντησης να μιλησουμε να μας πει τι χειαζεται ποσο θα κοστισει ποιες ενεγειες κ χαρτια πρεπει να ετοιμασουμε και να το κυνηγησουμε... Αν δν το προσπαθησουμε δν ειναι τπτ χαμενο ακομα αλλα πρεπει να γινουν γρηγορα ολα παιδια... Μου ειπε πως μπορει να καταφερουμε να βγαλει μια καινουργια κατηγορια η με πιεση κ τρεξιμο ακομα κ να βγει καποια νεα προκηρυξη βαση ομως αυτης εδω... Λοιπον οποιος θελει μου στελνει μιλαμε και κανονιζουμε μεχρι κ την δευτερα να εχουμε ξεκινησει παιδια... Αυτο ηθλα να σας πω δεν προκειται να το αφησω γιατι ειναι κατι που παντα ηθελα να κανω
commando316 έγραψε:Καλησπερα παιδια θα ηθελα να σας πω για οποιον ενδιαφερεται να μου στειλει ποσωπικο μηνυμα για να κανουμε καποιες ενεργειες να μαζευτουμε πολλα ατομα... Λοιπον πριν λιγο μιλησα με μια δικηγορο η οποια μου ειπε πως μπορουμε να κανουμε πολλα πραγματα και να δικαιωθουμε κιολας γτ ολο αυτο θεωρειται διακριση. Μου ειπε πως αν μαζευτουμε πολλα ατομα θα κανονισουμε ενα σημειο συναντησης να μιλησουμε να μας πει τι χειαζεται ποσο θα κοστισει ποιες ενεγειες κ χαρτια πρεπει να ετοιμασουμε και να το κυνηγησουμε... Αν δν το προσπαθησουμε δν ειναι τπτ χαμενο ακομα αλλα πρεπει να γινουν γρηγορα ολα παιδια... Μου ειπε πως μπορει να καταφερουμε να βγαλει μια καινουργια κατηγορια η με πιεση κ τρεξιμο ακομα κ να βγει καποια νεα προκηρυξη βαση ομως αυτης εδω... Λοιπον οποιος θελει μου στελνει μιλαμε και κανονιζουμε μεχρι κ την δευτερα να εχουμε ξεκινησει παιδια... Αυτο ηθλα να σας πω δεν προκειται να το αφησω γιατι ειναι κατι που παντα ηθελα να κανω
Είσαι αγαθός και αδαής και μπαίνεις εδώ μέσα για να πάρεις και άλλους στον λαιμό σου; Η διάκριση ποια είναι ας πούμε; Εδώ μερικές γυναίκες είχαν κινηθεί νομικά και καλά για ένστολες διακρίσεις επειδή παίρνουν μόρια οι άνδρες από την στρατιωτική θητεία, είδες να αλλάζει κάτι; Δώσε τα λεφτά σου και σε λίγο καιρό θα μπαίνεις εδώ μέσα και θα νιώθεις αδικημένος και πως το σύστημα σου πήρε τα λεφτά...
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Εγω εστειλα μηνυμα στο φμπ του ησυχου και μου ειπαν οτι θα διαβηβαστει η προταση μου στο γραφειο του ανυεθα. Μονο αν το παμε με δικηγορο θα γινει δουλεια.
Να οργανωθούμε να αλλάξουν τα κριτήρια και να παρει και εφέδρους γιατι ειναι άδικο να μπουν μονο όσοι κάνουν την θητεία τους τώρα... Να φτιάξουμε σελίδα στο φβ
- commando316
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
παιδια ετσι οπως τα λεει ο δημητρης ειναι πρεπει να κινηθουμε οσοι ενδιαφερομαστε πριν χασουμε την ευκαιρια.. ξαφνικα ολοι ακουσαμε για τρεξιμο κ ξεχασαμε εκεινσ που λεγαμε οτι το αγαπαμε ειναι ονειρο ζωης κ οτι νιωθουμε περηφανοι το να υπηρετουμε τν πατριδα...
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Κουερβο κανεις λαθος γιατι υπαρχει το πατημα των παλαιοτερων προκηρυξεων οβα και το οτι δεν βγαινει για εποπ.
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
https://www.facebook.com/CostasIsychos?fref=ts Το φμπ του Κ. Κωστα Ησυχουκαι το mail του γραφειου του Κ. Πανου Καμμενου gram_yetha@mod.mil.gr. Οσοι θελουν να προσπαθησουμε να αλλαξουν τα κριτηρια στειλτε τους μηπως και γινει τιποτα και για τα αλλα οργανονομαστε...
dimitris mak έγραψε:Κουερβο κανεις λαθος γιατι υπαρχει το πατημα των παλαιοτερων προκηρυξεων οβα και το οτι δεν βγαινει για εποπ.
Τι πάτημα βρε άνθρωπε; Επειδή κάποτε υπήρχαν άλλα κριτήρια σημαίνει πως μια ζωή θα ισχύουν τα ίδια; Αυτό είναι το πάτημα και το δυνατό σας σημείο; ΕΠΟΠ δεν βγαίνει προκήρυξη όπως δεν βγαίνει και για Ειδικούς Φρουρούς, δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς προσπαθείτε να πετύχετε εκτός από τον τσάμπα χρόνο που θα σπαταλήσετε και τα λεφτά που θα πετάξετε.
- sotirisg7
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 3
Γεια σας και απο μενα... Μακαρι να γινοταν και για εφεδρους αλλα πολυ δυσκολο η αποφαση εχει ειδη βγει και δεν αλλαζει τπτ!http://www.mod.mil.gr/mod/el/content/show/36/A78150
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Απο την στιγμη που δεν σε ενδοιαφερει το θεμα, δεν μπορω να καταλαβω γιατι καθεσαι και γραφεις...
- sotirisg7
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 3
Ρε συ δημητρη συγνωμη κιολας αλλα εσυ απο που καταλαβες πως δεν με ενδιαφερει το θεμα. Επειδη οντως ισχυει αυτο που λεω;
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Για τον κουερβο λεω φιλε μου.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης