ΟΒΑ: Γενικές Πληροφορίες
Το αγορι της ειμαι φιλε. Προσφατα απολυμενος απο αλεξιπτωτα. Παιδια αυτο δεν ειναι οβα ακριβως γιατι λεει 13 χρονια υπηρεσια οχι 3 χρονια. Επισης το λεει επαγκελματιες οπλιτες βραχεια ανακαταταξης.
ΙΩΑΝΝΑ Κ έγραψε:Το αγορι της ειμαι φιλε. Προσφατα απολυμενος απο αλεξιπτωτα. Παιδια αυτο δεν ειναι οβα ακριβως γιατι λεει 13 χρονια υπηρεσια οχι 3 χρονια. Επισης το λεει επαγκελματιες οπλιτες βραχεια ανακαταταξης.
Άσχετα από την υπηρεσία απλώς αναφέρω το ότι δέχεται μόνο στρατεύσιμους ή πρόσφατα απολυθέντες (έως και 3 χρόνια από την στιγμή που απολύθηκες) για να μπορείς να καταθέσεις τα χαρτιά σου και φυσικά να έχεις απολυθεί από τις ΕΔ!
Εάν τα κριτήρια πρόσληψης λοιπόν είναι όπως των ΟΒΑ τότε ισχύουν τα παραπάνω που σου γράφω! Βέβαια μένει να βγει η προκήρυξη για να δούμε τι ζητάει ακριβώς. Τώρα ότι και να λέμε, άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε είναι.
Μακαρι να ισχυει αυτο με τα 3 χρονια. Που μπορουμε να βρουμε την προκηρυξη των οβα την τελευταια;
Παντως απο οτι ειδα σε θεματα δεν υπαρχουν κριτιρια μοριοδοτησης.
Δεν δημοσιευόταν ποτέ προκήρυξη για τους ΟΒΑ φίλε μου. Σου δίνανε απλώς ένα ενημερωτικό φυλλάδιο λίγο πριν απολυθείς και όποιος ενδιαφερόταν απλώς συμπλήρωνε μία αίτηση στο 1ο γραφείο της μονάδος του αλλιώς όσοι είχαν απολυθεί θα έπρεπε να απευθυνθούν στο αρμόδιο Στρατολογικό γραφείο στο οποίο ανήκαν ώστε να λάβουν εκεί πληροφορίες και να συμπληρώσουν την αντίστοιχη αίτηση.
Ποσο εμπηστη ειναι αυτη η σελιδα;http://www.dikaiologitika.gr/2014011623304/theseis-ergasias/prokiruxh-gia-50-proslipseis-oba-stis-eidikes-dunameis/menu-id-232.html
Παιδια σημερα πηρα στο ΓΕΣ μηπως ξερουν ποτε θα βγει η προκηρυξη. Φυσικα και δεν ηξεραν...
- antonioknight
- Λοχίας
- Posts in topic: 1
Εγω που εχω απολυθει το 2010 εχω δικαιωμα στην προκ. ευχαριστω
Στις παλιες δεν επιτρεποταν.
Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η υπ'αριθμόν 155/Τεύχος Β με ημερομηνία 29 Ιανουαρίου 2014 σχετική υπουργική απόφαση για Κατάταξη (25) εικοσιπέντε Ο. Β. Α. Στις Ειδικές Δυνάμεις του Στρατού Ξηράς.
- expedition
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 2
Οι άλλοι 25 που λέγανε για το ΠΝ (ΟΥΚ) που είναι;
Οι ΟΒΑ μένουν μέσα στον στρατό; Εκτός από της μέρες που είναι σε υπηρεσία.
Οπλίτης έγραψε:Οι ΟΒΑ μένουν μέσα στον στρατό; Εκτός από της μέρες που είναι σε υπηρεσία.
Όχι.
Πως πέρνω την βεβαίωση του διοικητη της μονάδας μου για ΟΒΑ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες