Σατιρικά βίντεο
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 11
- Ενδιαφέροντα: ΚΑΡΑΤΕ,ΣΤΑΔΙΟ.
- Επάγγελμα: τιποτα ακομη.
Σατιρικά βίντεο
Λοιπον, κατω απο τ βιντεο π θελεις ν στειλεις γραφει αποστολη. Θα πατησεις με το αριστερο κλικ την αποστολη καο απο κατω θα εμφανιστουν κατι γρμματα μαρκαρισμενα με μια μπλε γραμμη. Θα πατησεις επανω στ μπλε χρωμα συγκεκριμενα με το βελακι δεξι κλικ και θ κανεις αντιγραφη με το αριστερο. Μετα θα το αφησεις τ youtube ανοιχτο σε παραθυρακι, θα ερθεις εδω κ θα πατησεις το δεξι κλικ κ θ επιλεξεις την επικολληση μ τ αριστερο κλικ. Τελος πατας απαντηση κ οκ.
-
- Επιλοχίας
Σατιρικά βίντεο
γεια ς ρε λαιε! Πωωωω τελειο βιντεακι!laios έγραψε:

-
- Επιλοχίας
Σατιρικά βίντεο
μην νομιζεισ, ουτε κ εγω ξερω πολλα απο υπολ εως τπτ μν ς πω. Πριν λιγες μερες μια φιλη μ μου εμαθε ν το κανω αυτο, δν ειναι δυσκολο. Ααα μπορει ομως ν χρειαζεται ν εισαι μελοσ, τ ν πω, δν ξερω.andreas έγραψε:Δεν μου βγαζει αποστολη πουθενα και για να δω το βιντεο απο το youtube το βλεπω. Μαλλον πρεπει να εισαι μελος του φορουμ για να μπορεις να στελνεις βιντεο. Εγω δεν σκαμπαζω και πολυ σε τετοια θεματα απλα θυμαμαι παλια που ηθελα να βαλω ενα βιντεο καπου οπουδηποτε απο το youtube εκανα αντιγραφη το λινκ embed ακριβως κατω απο το βιντεο ετσι οπως το βλεπεις στο youtube.

-
- Επιλοχίας
Σατιρικά βίντεο
γιατι δν κανεις κ εσυ εγγραφη λοιπον ωστε ν μπορεις ν ανεβαζεις βιντεο?andreas έγραψε:Δεν μου βγαζει αποστολη πουθενα και για να δω το βιντεο απο το youtube το βλεπω. Μαλλον πρεπει να εισαι μελος του φορουμ για να μπορεις να στελνεις βιντεο. Εγω δεν σκαμπαζω και πολυ σε τετοια θεματα απλα θυμαμαι παλια που ηθελα να βαλω ενα βιντεο καπου οπουδηποτε απο το youtube εκανα αντιγραφη το λινκ embed ακριβως κατω απο το βιντεο ετσι οπως το βλεπεις στο youtube.
-
- Επιλοχίας
Σατιρικά βίντεο
Τρομερό!
Σατιρικά βίντεο
Εποπική μακρια γαιδουρα
Σατιρικά βίντεο
Alek έγραψε:Εποπική μακρια γαιδουρα
ατιμο!