Ειδικά άμα πας σε καμιά μονάδα αργότερα και μπανίσουν τη μηχανή τίποτα ''καλόπαιδα'' χαιρέτα την τη μηχανή. Μη παίρνετε ακριβές συσκευές και γενικά ακριβά πράγματα στο στρατό. Πάει η κλοπή σύννεφο.
Ω, δεν ήξερα ότι έχει κλοπές. Καλά που μου το είπες και αυτό για να πάρω αρκετά λουκέτα. Γενικά, ακριβά πράγματα δε θα έχω. Κινητό δε θα πάρω, είμαι κομπλέ πιστεύω.
Καλησπερα σ όλους επιτρέπεται να ναι Τ μαλλιά στ πλάι κουρεμενα 2 πόντους κ τ πάνω ποιο μεγάλα κουρεμενα με ψαλίδι αφού δεν θα φαίνονται κ θα καλύπτονται απ τ κρανος
s7p έγραψε:Καλησπερα σ όλους επιτρέπεται να ναι Τ μαλλιά στ πλάι κουρεμενα 2 πόντους κ τ πάνω ποιο μεγάλα κουρεμενα με ψαλίδι αφού δεν θα φαίνονται κ θα καλύπτονται απ τ κρανος
Από ότι ξέρω ναι. Αλλά εξαρτάται πως το σκέφτεσαι. Άμα μιλάς για μια πολύ μικρή διαφορά, τότε δε νομίζω πως θα υπάρχει πρόβλημα.
Ειμαι στο κεεδ και οσοι ειχαν αμερικανικο κουρεμα τους τα πηραν ολα.. ο λοχαγος στο λοχο μου ζητουσε 0,5 λεπτα για τη συντηρηση της μηχανης.. ελαχιστα ατομα ειχαν ξυρισμενο κεφαλι και δεν τους ειπαν κατι.. αλλα γενικα αυτο που θελουν ειναι τερμα κοντο μαλλι ολο το κεφαλι.. να φαινεται δερμα.
Περσυ στην θηβα δεν ειχα θέμα με το κουρεμα 2 μερες πριν την ορκωμοσια εκαναν ελεγχο κεφαλια εγω ημουν οκ... Μετα στην μοναδα κουρευομουν οταν επερνα αδεια... !
Μάγκες, παρουσιάζομαι Δευτέρα 9/11 στην Καλαμάτα... Τζελ για τα μαλλιά επιτρέπεται να έχουμε μέχρι την ορκωμοσία, για να φτιάχνω λίγο τη μικρή φράντζα; Το μαλλί μου "παίζει" να είναι το διπλάσιο από τους 4 πόντους που επιτρέπεται, αλλά το χτενίζω (δεν κάνω καρφιά κλπ) και πιστεύω πως αν το κρατήσω λίγο ακόμα, δε θα μου πουν τίποτα... Μετά τις 2 πρώτες εβδομάδες δικαιούμαστε 24ωρη άδεια; Αν είναι θα πάω να κουρευτώ τότε... Υπάρχει περίπτωση να με στείλουν για κούρεμα την πρώτη μέρα; Δε θέλω να φάω τσάμπα τιμωρία για το μαλλί... Επίσης, το μουστάκι επιτρέπεται μόνο πάνω από το στόμα και πουθενά αλλού (π. Χ. Σαγόνι); Ευχαριστώ.