Γεια σας. Πηγα χθες στην στρατολογια που ανηκω... Τους ειπα οτι ειχα παρει αναβολη λογω σπουδων (ληγει σε δυο χρονια... Στρατος ξηρας ελεγε ως κλαδος κατανομης) ... Οτι πηρα το πτυχιο μου... Και θελω να κανω τα χαρτια μου για στρατο για να φυγω απο Νοεμβρη... Μου ειπαν να ερθω με την αστυνομικη ταυτοτητα και το πιστοποιητικο αποφοιτησης (αντιγραφο του πτυχιου) ... Οταν ρωτησα εαν θα υπηρετησω 9 ή 12 μηνες... Με ειπαν 9 αλλα οχι και με πολλη σιγουρια! Τελικα ποσο θα υπηρετησω ρε παιδες; Συγγνωμη εαν η ερωτηση μου ειναι εκτος θεματος :)
lazos έγραψε:Γεια σας. Πηγα χθες στην στρατολογια που ανηκω... Τους ειπα οτι ειχα παρει αναβολη λογω σπουδων (ληγει σε δυο χρονια... Στρατος ξηρας ελεγε ως κλαδος κατανομης) ... Οτι πηρα το πτυχιο μου... Και θελω να κανω τα χαρτια μου για στρατο για να φυγω απο Νοεμβρη... Μου ειπαν να ερθω με την αστυνομικη ταυτοτητα και το πιστοποιητικο αποφοιτησης (αντιγραφο του πτυχιου) απο αρχές Ιουλίου... Οταν ρωτησα εαν θα υπηρετησω 9 ή 12 μηνες με ειπαν 9 αλλα οχι και με πολλη σιγουρια! Τελικα ποσο θα υπηρετησω ρε παιδες; Συγγνωμη εαν η ερωτηση μου ειναι εκτος θεματος :)
Εδω και χρονια ακουγεται οτι θα γινει 12μηνη η θητεια αλλα δε νομιζω οτι καποια κυβερνηση θα το τολμησει αυτο... Νομιζω το βγαζουν για να ψαρονουν τους υποψηφιους για να μπαινουν πιο γρηγορα μεσα... Γενικα στο στρατο παιζει πολυ ψαρωμα μην δινεις πολυ σημασια
To 12 απο που και ως που; Δε ξερω λογο αναβολης μην παιζουν αλλαγες και απο στρατο ξηρας μπορει να σε πανε αεροπορια η ναυτικο. Τοτε θα ειναι 12. Αλλα αν δε σου ερθει το χαρτι επισημα ολα ειναι λογια του αερα.
Γειά χαρά μάγκες. Έκοψα αναβολή και μπαίνω Σεπτέμβρη.Σύμφωνα με προηγούμενα έτη, στο περίπου ποσο του Σεπτέμβρη καλείται η ΕΣΣΟ ;(φοιτητής γαρ, ρωτάω για να δω αν προλαβαίνω να δώσω κανα μάθημα στην εξεταστική του Σεπτέμβρη). Ευχαριστώ