Jonny10 έγραψε:Καλησπέρα σας! Θα ήθελα να με βοήθησετε σας παρακαλώ στα εξής:
1. Θέλω να μπω τον σεπτέμβριο, επικοινώνησα με το στρατολογικό γραφείο στο οποίο ανήκω και μου είπαν πως πρέπει να κόψω την αναβόλη μου
απο 1 μαίου εως τελη ιουνίου για να μπω τον σεπτέμβριο. Επειδή δεν ήταν και πολυ σίγουρος, θα ήθελα να ρωτήσω εαν θα κόψω την αναβολή μου μάιο-ιούνιο θα με καλέσουν σίγουρα τον σεπτέμβριο η υπάρχει περίπτωση να με καλέσουν τον αύγουστο η πιο νωρίς;
2. Επίσης εδώ και 2 χρόνια έχω τελειώσει ΑΕΙ, χρειάζεται καποιο αποδεικτικο για την διακοπη της αναβολης μου, η χρειαζεται μονο η ταυτοτητα
μου για να διακοψω την αναβολη;
Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!
Άμα την κόψεις μέχρι 30 Ιουνίου θα μπεις σίγουρα τον Σεπτέμβριο.
Φυσικά και χρειάζεται να προσκομίσεις αντίγραφο σπουδών αλλιώς θα θεωρηθεί πως έκανες κακή χρήση αναβολής.
2) Αν κατάλαβα καλά όταν κόψω την αναβολή μπαίνω την μεθεπόμενη εσο;
3) Ο πατέρας μου έχει αναπηρία 67% έχω κάποια διευκόλυνση;(Αν ναι τι πρέπει να κάνω;)
4) Πρέπει να φέρω το απολυτήριο του ΤΕΙ που σπούδαζα;(Αν ναι μέχρι πότε μπορώ; Θέλει και κάποιο άλλο χαρτί από το ΤΕΙ;)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Γειά σου Γιώργο.1) Ναι
2) Εξαρτάται πότε θα την κόψεις. Ρίξε μία ματιά εδώ:/stratologia/anavoli_6.asp
3) Πιστεύω πως πρέπει να το δηλώσεις μόλις μπεις. Περίμενε να σου απαντήσει κάποιος που γνωρίζει καλύτερα.
4) Εδώ σε έχασα λίγο. Τί εννοείς "μέχρι πότε μπορώ"; Όταν μπεις μέσα την πρώτη μέρα, θα πρέπει να το έχεις μαζί σου. Δεν ξέρω αν χρειάζεσαι και άλλο χαρτί, αλλά αμφιβάλω.
2) Αν κατάλαβα καλά όταν κόψω την αναβολή μπαίνω την μεθεπόμενη εσο;
3) Ο πατέρας μου έχει αναπηρία 67% έχω κάποια διευκόλυνση;(Αν ναι τι πρέπει να κάνω;)
4) Πρέπει να φέρω το απολυτήριο του ΤΕΙ που σπούδαζα;(Αν ναι μέχρι πότε μπορώ; Θέλει και κάποιο άλλο χαρτί από το ΤΕΙ;)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Γειά σου Γιώργο.1) Ναι
2) Εξαρτάται πότε θα την κόψεις. Ρίξε μία ματιά εδώ:/stratologia/anavoli_6.asp
3) Πιστεύω πως πρέπει να το δηλώσεις μόλις μπεις. Περίμενε να σου απαντήσει κάποιος που γνωρίζει καλύτερα.
4) Εδώ σε έχασα λίγο. Τί εννοείς "μέχρι πότε μπορώ"; Όταν μπεις μέσα την πρώτη μέρα, θα πρέπει να το έχεις μαζί σου. Δεν ξέρω αν χρειάζεσαι και άλλο χαρτί, αλλά αμφιβάλω.
1) Ευχαριστώ
2) Το έχω δει αυτό αλλά νομίζω ότι κάτι είναι λάθος με τους μήνες.(οι εσσο είναι κάθε περιττό μήνα έτσι; ΙΑΝΟΥΆΡΙΟ, ΜΆΡΤΙΟ, ΜΆΙΟ, ΙΟΎΛΙΟ, ΣΕΠΤΈΜΒΡΙΟ ΚΛΠ στο site που μου λες μιλάει για άλλους μήνες)
Εγώ στην ουσία θέλω να μπω ΣΕΠΤΈΜΒΡΙΟ από ότι βλέπω πιο πάνω πρέπει να την κόψω έως 30 ΙΟΥΝΊΟΥ ισχύει;
4) Για να κόψω την αναβολή πρέπει να φέρω και ένα χαρτί που να λέει ότι δεν έκανα κακή χρήση της αναβολής... Έτσι δεν είναι; Αυτό το χαρτί δεν είναι το αντίγραφο σπουδών; Έχω ακούσει ότι πρέπει να το παραδώσω πριν μπω στο στρατό.
Μην δώσεις τίποτα αφού είχες αναβολή μέχρι τάδε ημερομηνία δεν τους αφοραει τι έκανες στο κάτω κάτω δεν μπορούν να σ κάνουν απολύτως τίποτα μην αγχώνεσαι
ziaba έγραψε:Μην δώσεις τίποτα αφού είχες αναβολή μέχρι τάδε ημερομηνία δεν τους αφοραει τι έκανες στο κάτω κάτω δεν μπορούν να σ κάνουν απολύτως τίποτα μην αγχώνεσαι
Αποκλείεται να ισχύει αυτό!
Σου ζητούν πιστοποιητικό σπουδών και αν δεν έχεις τότε κάνεις ένα μήνα παραπάνω θητεία.
Καλησπέρα σας, έχω να κάνω μια ερώτηση,Επιθυμώ να καταταγώ με την ΕΣΣΟ του Σεπτεμβρίου, οπότε θα πρέπει να διακόψω την αναβολή μου τις επόμενες μέρες.
Είμαι φοιτητής και αναμένεται να πάρω το πτυχίο πολυτεχνείου γύρω στα τέλη Ιουλίου. Με τον τρόπο αυτό όμως δεν θα το προσκομίσω κατά την διακοπή της αναβολής. Γίνεται να το δώσω αφού το πάρω στα χέρια μου ώστε να μπορώ να μπω σε άλλη θέση (τεχνικό - μηχανικό); Η από τη στιγμή που δηλώνω μη πτυχιούχος δεν θα μπορέσει να γίνει κάτι;
ziaba έγραψε:Μην δώσεις τίποτα αφού είχες αναβολή μέχρι τάδε ημερομηνία δεν τους αφοραει τι έκανες στο κάτω κάτω δεν μπορούν να σ κάνουν απολύτως τίποτα μην αγχώνεσαι
Αποκλείεται να ισχύει αυτό!
Σου ζητούν πιστοποιητικό σπουδών και αν δεν έχεις τότε κάνεις ένα μήνα παραπάνω θητεία.
που το λεει αυτο και αν δεν μπορεσες να παρεις πτυχιο επεδει πχ δεν ειχες μυαλο θα κανεις παραπανω μηνες στρατο φυσικα δεν ισχυει
Ssss έγραψε:Καλησπέρα σας, έχω να κάνω μια ερώτηση,Επιθυμώ να καταταγώ με την ΕΣΣΟ του Σεπτεμβρίου, οπότε θα πρέπει να διακόψω την αναβολή μου τις επόμενες μέρες.
Είμαι φοιτητής και αναμένεται να πάρω το πτυχίο πολυτεχνείου γύρω στα τέλη Ιουλίου. Με τον τρόπο αυτό όμως δεν θα το προσκομίσω κατά την διακοπή της αναβολής. Γίνεται να το δώσω αφού το πάρω στα χέρια μου ώστε να μπορώ να μπω σε άλλη θέση (τεχνικό - μηχανικό) ; Η από τη στιγμή που δηλώνω μη πτυχιούχος δεν θα μπορέσει να γίνει κάτι;
δηλωσε το μολις το παρεις στα χερια σου απλα πρεπει να περασεις απο την στρατολογια της περιοχης σου
για να μπεις με την σειρα σεπτεμβρη πρεπει να διακοψεις την αναβολη απο 1 μαιου μεχρι 30 ιουνιου
p.s. Μ αρεσει που τελειωνεις πολυτεχνειο και δεν μπορεις να κανεις μια απλη αναζητηση απορω τι σας μαθαινουν εκει... Φιλικα παντα