Διακοπή αναβολής

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Στρατός και θητεία
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 8

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από D.Y.K »

billypapathanasioy έγραψε:Καλησπερα θελω να ρωτησω κατι εχω παρει αναβολη πως μπορω να διακοψω την αναβολη μου και να καταταγω αμεσα;

Άμεση κατάταξη με την επόμενη ΕΣΣΟ

apomak
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από apomak »

31 Ιανουαρίου 2012 πήρα αναβολή για 2 χρόνια μέχρι 31 Ιανουαρίου 2014. Δεν διέκοψα την αναβολή οπότε λογικά μπαίνω με την Γ ΕΣΣΟ. Ήρθε σήμερα το χάρτη κατάταξης μου για κατάταξη με την Β ΕΣΣΟ. Δηλαδή σε λιγότερο από μήνα! Έκαναν λάθος?
Mike
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 4

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Mike »

Η αναβολη σου εληξε 31 ιανουαριου και σε καλεσαν για Μαρτιο. Που ειναι το περιεργο; Συνηθως ειναι στην επομενη ΕΣΣΟ, αλλα δεν ειναι και εξωπραγματικο να σε καλεσουν στην πρωτη ΕΣΣΟ μετα την αναβολη.

Μαλλον εσυ εκανες λαθος που περιμενες με βεβαιοτητα κατι αλλο.

koukourou
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από koukourou »

Γινεται απο το κεπ, αλλα σημερα που πηρα τηλ θεσσαλονικη, μου ειπαν καλυτερα ελα απο κοντα!

μεχρι την τερατη ειναι, για να μπεις ιουλιο.
Bns7
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Bns7 »

Καλησπερα! Κληθηκα πριν ενα χρονο να εκπληρωσω την θητεια μου αλλα πηρα αναβολη λογω φοιτησης σε ανωτατη σχολη (ΙΕΚ). Τελη Ιουνιου τελειωνω την σχολη και εμαθα απο εναν φιλο μου οτι αν κοψω την αναβολη μου μεχρι 30 ιουνιου θα μπω Σεπτεμβρη. Ειναι σιγουρο αυτο; Η υπαρχει περιπτωση να φυγω νωριτερα?
Michalis4
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Michalis4 »

Καλησπέρα και ευχαριστώ για την αποδοχή.:) Είμαι από Ηράκλειο, έχω σπουδάσει 4,5 χρόνια στο Οικονομικό στο Ρέθυμνο και πλέον λέω να κόψω την αναβολή μου τον Ιούνιο για να μπω Σεπτέμβρη.1) Υπάρχει πιθανότητα να παρουσιαστώ Ρέθυμνο επειδή έχω σπουδάσει και εκεί; Παίζει γι αυτούς ρόλο κάτι τέτοιο; Γνωρίζετε, ποιά είναι τα κριτήρια με τα οποία σε επιλέγουν για κάποιο σώμα; Τι παίζει ρόλο τελικά;

2) Είχα δηλώσει αεροπορία ως περιοδεύων αλλά δε μου ήρθε ποτέ χαρτί γιατί πρόλαβα και πήρα αναβολή. Αν βρω κάποιο μέσο για να βάλω να μπω αεροπορία, προτείνετε να το κάνω πριν κόψω την αναβολή ή μετά; Ή δεν παίζει σημασία;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 97

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Greek_Army »

Michalis4 έγραψε:Καλησπέρα και ευχαριστώ για την αποδοχή.:) Είμαι από Ηράκλειο, έχω σπουδάσει 4,5 χρόνια στο Οικονομικό στο Ρέθυμνο και πλέον λέω να κόψω την αναβολή μου τον Ιούνιο για να μπω Σεπτέμβρη.1) Υπάρχει πιθανότητα να παρουσιαστώ Ρέθυμνο επειδή έχω σπουδάσει και εκεί; Παίζει γι αυτούς ρόλο κάτι τέτοιο; Γνωρίζετε, ποιά είναι τα κριτήρια με τα οποία σε επιλέγουν για κάποιο σώμα; Τι παίζει ρόλο τελικά;

Το ρέθυμνο έχει κλέισει και εννοείται πως δεν παίζει ρόλο, τα κριτήρια που υπάρχουν είναι α) τύχη και β) βύσμα.
Michalis4 έγραψε:

2) Είχα δηλώσει αεροπορία ως περιοδεύων αλλά δε μου ήρθε ποτέ χαρτί γιατί πρόλαβα και πήρα αναβολή. Αν βρω κάποιο μέσο για να βάλω να μπω αεροπορία, προτείνετε να το κάνω πριν κόψω την αναβολή ή μετά; Ή δεν παίζει σημασία;

Αν δεν έχεις κατανεμηθεί στην πολεμική αεοπορία και σε έχουνε βάλει στο στρατό ξηράς εκεί θα υπηρετήσεις, οι μετατάξεις έχουνε κοπεί.
Michalis4
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Διακοπή αναβολής

Ενημερωτικά, τo Ρέθυμνο ως κέντρο νεοσυλλέκτων πέρα από μονάδα, είχε κλείσει αλλά έχει ξανανοίξει από το 2012... (ένας ξάδερφος μου ήταν μέσα και μου το είπε, απολύθηκε το 2013) ... Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
Michalis4
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Διακοπή αναβολής

Από το 2013 έχει ξανανοίξει, με συγχωρείτε.*
Michalis4
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Διακοπή αναβολής

Ερώτηση 3 και τελευταία: Όταν πάω στη στρατολογία να κόψω την αναβολή, αν ρωτήσω που έχω κατανεμηθεί π. Χ στρατό ξηράς ή αεροπορία ή ναυτικό... Μπορούν να μου πούνε;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Διακοπή αναβολής

Michalis4 έγραψε:Ερώτηση 3 και τελευταία: Όταν πάω στη στρατολογία να κόψω την αναβολή, αν ρωτήσω που έχω κατανεμηθεί π. Χ στρατό ξηράς ή αεροπορία ή ναυτικό... Μπορούν να μου πούνε;

Αν έχουνε όρεξη, αλλιώς δοκίμασε εδώ .
Τάσος

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Τάσος »

Για σας παιδιά,θέλω να κάνω μια ερώτηση. Για να κόψω την αναβολή μου πρέπει οπωσδήποτε να απευθυνθώ στην στρατολογία που ανήκω ή μπορώ και στην πλησιέστερη του τόπου διαμονής μου;

billgrm
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από billgrm »

Παιδια καλησπέρα και πάλι Ξερω το χρονικο διάστημα για να μπω σεπτεμβριο ειναι μεχρι 30 ιουνιου Αλλα μου λενε διαφορα και δεν ξερω ποιον να πρωτοακουσω μηπως πρεπει να παρω τηλεφωνο στην στρατολογια?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Διακοπή αναβολής

Η απάντηση υπάρχει εδώ και είναι αυτό που ισχύει, μην μας πρήζεις Εικόνα
Γρηγορης Δα
Πολίτης
Πολίτης

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Γρηγορης Δα »

Εε θελω και εγω την βοηθεια σας παιδια! Αυτην την στιγμη ειμαι φοιτητης στο ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ και θα παρω αναβολη στρατου! Θελω ομως να διακοψω τις σπουδες μου τελειως μετα τον Σεπτεμβρη! Ο λογος ομως που θελω ακομα την αναβολη ειναι λογω υποχρεωσεων! Πρεπει οπωσδηποτε να ειμαι στην πολη μου το καλοκαιρι λογω δουλειας! Υπαρχει καποια ποινη για διακοπη αναβολης χωρις πτυχιο η κατι τετοιο?
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες