Διακοπή αναβολής

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
panos2171
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 6

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από panos2171 »

Όχι δεν υπάρχει πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
polydoros
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3
Ενδιαφέροντα: μηχανάκια, αυτοκίνητα, υπολογιστές
Επάγγελμα: Μηχανικός Αυτοκινήτων - Computer Service
Επικοινωνία:

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από polydoros »

Φίλε προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις για να μπεις τον Νοέμβριο πάνε άμεσα στην στρατολογία που ανήκεις και πες τους ότι άργησες για το χ. Ψ λόγο και θέλεις άμεσα να καταταγείς με την εσσό που έρχεται είσαι κοντά προλαβαίνεις ελπίζω βασικά να το έχεις κάνει ήδη

ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΥΛΑΕΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΖΗΤΑΕΙ...
Άβαταρ μέλους
BabisStinson
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από BabisStinson »

polydoros έγραψε:Φίλε προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις για να μπεις τον Νοέμβριο πάνε άμεσα στην στρατολογία που ανήκεις και πες τους ότι άργησες για το χ. Ψ λόγο και θέλεις άμεσα να καταταγείς με την εσσό που έρχεται είσαι κοντά προλαβαίνεις ελπίζω βασικά να το έχεις κάνει ήδη

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της στρατολογίας (http://www.stratologia.gr/ervthseis) για να παρουσιαστεί κανείς με την ΣΤ' ΕΣΣΟ του Νοεμβρίου πρέπει να κόψει την αναβολή του μεταξύ 1ης Ιουλίου και 31 Αυγούστου, οπότε προλαβαίνει άνετα νομίζω ο φίλος.

Άβαταρ μέλους
polydoros
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Επικοινωνία:

Διακοπή αναβολής

Ααα ωραία εγώ νόμιζα ήταν 1 Αυγούστου οπότε οκ ευχαριστώ για την πρόσθετη απάντηση σου Μπάμπη.
Νικος

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Νικος »

Καλησπέρα παιδιά, σπουδάζω σε ΙΕΚ και λόγω οικονομικών προβλημάτων δεν θα μπορέσω να συνεχίσω και τον 2ο χρόνο. Το πρόβλημα είναι πως χρωστάω λεφτά την σχολή τα οποία δεν μπορώ να δώσω τώρα και έτσι αυτοί δεν μου δίνουν το δικαιολογητικό για να κόψω την αναβολή. Τι μπορώ να κάνω; Είναι άδικο ενώ πηγαίνα κανόνικα στην σχολή να Φαινεται πως δεν πήγαινα επειδή χρωστάω καποια λεφτά.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 97

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Greek_Army »

anon

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από anon »

Καλησπερα παιδια. Πηγε ενας φιλος σημερα να κοψει αναβολη στο ΚΕΠ και του ειπαν οτι δεν μπορει να την κοψει εκει και πρεπει να παει στρατολογια. Εχει αλλαξει ο νομος και ισχυει κατι τετοιο ή απλα βαριοταν ο υπαλληλος;
Άβαταρ μέλους
polydoros
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Επικοινωνία:

Διακοπή αναβολής

Μάλλον κάτι άλλαξε δεν νομίζω σε τέτοια θέματα ο υπάλληλος να βαριέται.δεν τους δικαιολογώ αλλά τα συγκεκριμένα θέματα τα προσέχουν.

και καλύτερα γιατί μέχρι να πάει από το κεπ στην στρατολογία αργούσαν πολλά εγώ πήγα

κατευθείαν και μπαίνω Νοέμβριο στρατό ξηράς ακόμα δεν ξέρω που και τι θα μάθω

σύντομα όμως.

φοιτητής

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από φοιτητής »

Καλησπέρα,

Θέλω να διακόψω την αναβολή που είχα πάρει λόγω σπουδών μέχρι 31/10 για να μπω τον Γενάρη.

Από το ΚΕΠ μου ζητήσανε βεβαίωση σπουδών πρόσφατη. Το πρόβλημα είναι ότι η σχολή μου δεν λειτουργεί λόγω απεργίας των υπαλλήλων εδώ και 40 μέρες και είναι άγνωστο αν και πότε θα ανοίξει.

Τους είπα να τους δώσω μια περσινή βεβαίωση (εγγραφή στο έτος 2012-2013) που μου είχε ξεμείνει σπίτι αλλά δεν τους κάνει και μου είπαν να επικοινωνήσω με στρατολογία να τους ρωτήσω.

Ξέρει κανείς τι μπορεί να γίνει σε αυτή την περίπτωση και αν μπορούν να με δεχτούν χωρίς την βεβαίωση και να τους την προσκομίσω αργότερα (ακόμα και όταν έχω καταταγεί) ;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Διακοπή αναβολής

Την αναβολή μπορείς να την διακόψεις και χωρίς χαρτί και το δίνεις μετά, δεν ξέρω τι γίνεται στα ΚΕΠ, καλύτερα να πας στην στρατολογία.
Billy

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Billy »

Καλησπέρα παιδιά! Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την καταταγεί μου στον ελληνικό στρατό και θα ήθελα τα φώτα σας!Λοιπόν είχα πάρει αναβολή από το ΤΕΙ μου εν έτει 2008 ! Μου έχουν στείλει ένα έγγραφο από το στρατολογικό γραφείο Αττικής το οποίο

αναγράφει "Σας έχει χορηγηθεί αναβολή σπουδών μέχρι 27 Δεκεμβρίου του 2017" Όλα καλά μέχρι εδώ! Τηλεφώνησα στο Ρουφ

και ρώτησα ποια δικαιολογητικα πρέπει να προσκομίσω για την διακοπή της αναβολής! Με ενημέρωσαν ότι χρειάζονται το πτυχίο η

μια βεβαίωση σπουδών αν δεν έχω τελειώσει τις σπουδές μου! Εγώ δυστυχώς δεν έχω κάνει ανανέωση σπουδών το 2013 γιατί

σταμάτησα να πηγαίνω και το θεώρησα ανούσιο! Έχω τελειώσει όμως ΙΕΚ και έχω το πτυχίο από εκεί!

Το ΤΕΙ βεβαίωση δεν μου δίνει γιατί δεν έχω παρακολουθησει το 2013!

Υπάρχει κάποια δικλείδα να γλιτώσω την ποινή η αν όχι ποια είναι η ποινή;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Διακοπή αναβολής

billgrm
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από billgrm »

Καλησπέρα παιδια... Παρουσιαζομουν 20 μαιου 2013 στο ΚΕΜΧ στο ναυπλιο... Πηρα αναβολη μεχρι 31/12/2017 λογω σπουδων, η σχολη μου τελειωνει τον ιουνιο και θελω να κοψω αναβολη για να μπω σεπτεμβρη μου ειπαν οτι αν ειναι να μπω τοτε πρεπει να κοψω την αναβολη 10 μερες πριν την σειρα του ιουλιου αληθευει η ακουμε οτι να ναι; (συγγνωμη αν το εγραψα σε λαθος μερος το μηνυμα)
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Διακοπή αναβολής

Η απάντηση υπάρχει στο σωστό θέμα.

Πότε να κόψω την αναβολή;
Άβαταρ μέλους
billypapathanasioy
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από billypapathanasioy »

Καλησπερα θελω να ρωτησω κατι εχω παρει αναβολη πως μπορω να διακοψω την αναβολη μου και να καταταγω αμεσα;
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες