Διακοπή αναβολής

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
panos2171
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 6

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από panos2171 »

ToΝ βρήκα το νόμο (3036/2002) και ισχύουν αυτά.
Άλλη απορία που μου ρθε, επειδή θα δώσω πανελλήνιες για αστυνομία, αν περάσω θα χω τίποτα προβλήματα με το θέμα της στράτευσης ή απλά κόβω την αναβολή τον επόμενο Σεπτέμβριο απλά και μπαίνω στην ΕΛ. ΑΣ;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 97

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Greek_Army »

Αν περάσεις στην αστυνομία δεν θα σε ξανά ενοχλήσει ο στρατός είναι πολύ απλό κατάλαβες;
nikos

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από nikos »

Καλησπέρα π΄ηγα σημερα στην στρατολογία για να κόψω την αναβολή μου
και στην αίτηση που συμπλήρωσα έκανα ένα λαθος. Ξέρει κανεις αν μπορώ να το διορθώσω και με ποιον τρόπο.
θα πάω βεβαια αυριο πρωί πρωι στην στρατολογια απλα ρωτάω γιατί έχω αγχωθει.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Διακοπή αναβολής

Τι λάθος είναι που αγχώνεσαι κιόλας;
porkos
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από porkos »

Καλημέρα σε όλους! Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Στα 18 δήλωσα για Ε. Δ. Και τώρα που τελείωσα με πτυχίο και μεταπτυχιακό (πάνε 8 χρόνια) έκοψα την αναβολή στο ΚΕΠ για να μπω με την ΕΣΣΟ Νοεμβρίου. Δεν έχω πλέον την δύναμη να πάω ειδικές δυνάμεις και η ερώτηση μου είναι η εξής:
Α) Υπάρχει πιθανότητα να με πάρουν Ε. Δ. Και αν ναι, μπορώ να κάνω κάτι εγώ για αυτό τώρα που δεν μου έχει έρθει ακόμη το χαρτί;(πχ να πάω από την στρατολογία να δηλώσω πως δεν επιθυμώ ή καποιο τηλέφωνο;) Στα ΚΕΠ δεν ανέφερα στα χαρτιά κάτι μόνο ότι επιθυμω να μπώ τον Νοέμβρη.

Β) Επίσης πότε να περιμένω περίπου να ενημερωθεί το stratologia.gr για να δω που κατατασσόμαι;
Το μόνο που ενημερώθηκε είναι πως δεν έχω πλέον αναβολή.

Ευχαριστώ για όποια απάντηση!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Διακοπή αναβολής

1) όχι δεν μπορείς και να παρουσιαστείς στις Ειδικές Δυνάμεις έχεις το δικαίωμα να φύγεις. Δεν θέλω να μπω στις Ειδικές Δυνάμεις

2) ένα μήνα περίπου πριν την κατάταξη τις ΕΣΣΟ, όταν βγούνε και οι ημερομηνίες δηλαδή, περισσότερες πληροφορίες θα βρεις εδώ

3) όπως βλέπεις στο φόρουμ υπάρχουνε αυτά που ζητάς, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να ψάχνεις και όχι να δημιουργείς νέα θέματα η να γράφεις το ίδιο μήνυμα δύο φορές.
VANJA8
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από VANJA8 »

Παιδια επειδη δεν εχω βγαλει ακρη, αν μπορει καποιος να με βοηθησει. Εχω αναβολη μεχρι το 2016, και θελω να την κοψω σημερα. Χρειαζεται ταυτοτητα, τα χαρτια της αναβολης, και ενα πιστοποιητικο απο τη σχολη. Αυτο ειναι μια απλη βεβαιωση σπουδων ή κατι αλλο πιο εξειδικευμενο; Επειδη κανενας δεν ξερει να Μου πει, και στη στρατολογια δεν με βοηθησαν καθολου, αν μπορει καποιος ας με βοηθησει.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Διακοπή αναβολής

Διάβασε το άρθρο
Θάνος
Πολίτης
Πολίτης

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Θάνος »

Καλησπέρα. Χρειάζομαι κάποια διευκρίνιση. Έχω διακόψει την αναβολή μου εδώ και 3 μήνες και κατατάσσομαι στις 11/9. Όταν έκοψα την αναβολή δεν είχα πάρει το πτυχίο ακόμα. Το πήρα αφού είχε περάσει η προθεσμία για διακοπή αναβολής προκειμένου να καταταγώ τον Σεπτέμβριο. Πρέπει να το καταθέσω στη στρατολογία μέχρι την ημέρα κατάταξης; Ή δεν είναι αναγκαίο;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Διακοπή αναβολής

Από την στιγμή που ο στρατολόγος δεν σου ανάφερε κάτι δεν τίθεται πρόβλημα
Δημήτρης

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Δημήτρης »

Καλησπέρα και απο εμένα παιδιά. Έχω ένα πρόβλημα και ίσως κάποιος να μπορούσε να βοηθήσει. Ήμουν υπόχρεος για κατάταξη με την ΕΣΣΟ του Μαϊου (2012) αλλά δέν είχα τελειώσει το Λύκειο ακόμα και γι΄αυτο πήρα αναβολή. Σήμερα πήγα να την διακόψω ώστε να προλάβω να καταταχτώ με την ΕΣΣΟ του Νοεμβρίου. Μου ζήτησαν ένα αντίγραφο της ταυτότητας και ένα χαρτι πιστοποιήσης που θα πάρω απο το Λύκειο. Το πρόβλημα είναι πως το σχολείο είναι ακόμα κλειστό και έχω δύο μέρες περιθώριο αλλιώς θα χάσω την ΕΣΣΟ. Τί μπορώ να κάνω στην συγκεκριμένη περίπτωση ;

Να επισημάνω επίσης πως έχω ένα χαρτί απο το σχολείο που μου χρειάστηκε στην αρχή για την αναβολή και δείχνει πως ήμουν μαθητής το έτος 2012. Τους το είπα σήμερα αλλά μου είπαν πως δεν χρειάζονται αυτό Εικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Διακοπή αναβολής

Θα πας να κόψεις την αναβολή χωρίς το χαρτί, θα σου πούνε ότι κάνεις κακή χρήση αναβολής και όταν θα έχεις το χαρτί στα χέρια σου θα πας να το καταθέσεις και όλα κομπλέ

Δημήτρης

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Δημήτρης »

Ευχάριστω πολύ για την γρήγορη βοηθειά σας. Τελικά ημουν τυχερός και το σχολείο άνοιξε απο σήμερα πάλι! Πήγα το πρωϊ, πηρα το χαρτί το πηγα στο ΚΕΠ και όλα εντάξει! Εικόνα
mitsos

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από mitsos »

Καλησπερα θελω να κοψω την αναβολη και θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις:

1: Θα ηθελα να μαθω ποιοα δικαιολογητικα χρειαζονται; Διοτι ειχα παρει αναβολη γιατι ημουν σε μια σχολη αλλα θελω να την σταματησω χρειαζεται να παρω καποια διακοπη απο την σχολη;

2: Αμα την κοψω τωρα την αναβολη θα μπω το νοεμβρη εστω και με βοηθεια;

3: Επισης θελω να παω στο Γυθειο στην σχολη μαγειρων αμα το δηλωσω και εχω ενα χαρτι πως εχω δουλεψει σε εστιατοριο θα με παρουν η θελει σπρωξιμο;

Ευχαριστω πολυ.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Διακοπή αναβολής

1. Διάβασε το άρθρο
2. Πότε να κόψω την αναβολή;
3. Μάγειρας στο στρατό

Όπως βλέπεις στο φόρουμ υπάρχουν οι πληροφορίες που θέλεις, το μόνο που πρέπει είναι να ψάξεις γιατί σίγουρα την επόμενη φορά δεν θα είμαστε και τόσο φιλόξενοι
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες