Θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 14
Είναι 20 ημέρες μέσα και 10 ημέρες φεύγεις με άδεια.
Επίσης για να πας σε παραμεθώριο θέλεις οπωσδήποτε βύσμα. Εΐδικά αν δεν είσαι νησιώτης πχ.
-
- Στρατηγός
Θα διαφωνήσω με τον κύριο από πάνω, αν δηλώσεις παραμεθόριο είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα πας, τώρα σε ποιο νησί θα καταλήξεις αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Καλησπέρα. Ισχύει ότι σε κάποιες μονάδες του Ναυτικού δεν κάνουν τη θητεία τους μόνο ναύτες αλλά και -κατ' εξαίρεση- κάποιοι στρατιώτες;(σε τι πόστα δεν ξέρω αλλά έτσι έχω ακούσει)
-
- Στρατηγός
Ναι σε μερικές μονάδες είναι οπλίτες και από τα 3 σώματα.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Σε ευχαριστώ πολύ. Μήπως ξέρεις αν κάποιο από τα: Ναυτικό Νοσοκ. Πειραιά, Σχολή Ναυτ. Δοκίμων, Ναυτικό Μουσείο, Ναυτοδικείο Πειραιά είναι μέσα σε αυτές τις μονάδες;(αν μπορεί να κάνει τη θητεία του κάποιος από στρατό ξηράς σε κάποιο πόστο).
-
- Στρατηγός
Δεν ξέρω αν το είδες, αλλά το θέμα αφορά όσους υπηρετούν η θα υπηρετήσουν στο πολεμικό ναυτικό, δεν θα γράφουμε άκυρα πράγματα.
Για την ιστορία η απάντηση είναι όχι και φρόντισε την επόμενη φορά να γράφεις στα σωστά θέματα.
Για την ιστορία η απάντηση είναι όχι και φρόντισε την επόμενη φορά να γράφεις στα σωστά θέματα.
Είμαι απόφοιτος από ΙΕΚ και έχω λάβει την πιστοποιήση ως "Τεχνικός Εσωτερικών Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων". Θα μπορέσω να υπηρετήσω στο ΠΝ στην ειδικότητα Ηλεκτρολόγος. Ευχαριστώ εκ των Προτέρων.
-
- Στρατηγός
Και να πάρεις την συγκεκριμένη ειδικότητα δεν θα κάνεις κάτι σχετικό στην θητεία σου, οι ειδικότητες στο Π/Ν δίνονται για τα μάτια του κόσμου.
Καλησπέρα. Μπαίνω Μάρτιο για θητεία και σκέφτομαι να δηλώσω κάποιο νησί για 9ʹ μηνο.
Έχεις κανείς πρόσφατη εμπειρία από κάποιο;
Προτιμώ παρατηρητήριο καθότι έχω ακούσι ότι είναι πιο χαλαρά από ναύσταθμο. Ισχύει αυτό;
Έχεις κανείς πρόσφατη εμπειρία από κάποιο;
Προτιμώ παρατηρητήριο καθότι έχω ακούσι ότι είναι πιο χαλαρά από ναύσταθμο. Ισχύει αυτό;
Στρατεύσιμοι ναύτες θα συμμετάσχουν στην ευρωπαϊκή επιχείρηση ATALANTA ανοιχτά της Σομαλίας. Μπορεί σε μελλοντική επιχείρηση στο εξωτερικό να συμμετάσχει εθελοντικά ένας ΣΕΑ;Εδώ η πηγή:http://www.onalert.gr/stories/tesseris-naytes-stin-apostoli-tis-fregatas-psara
Καλησπερα, υπαρχει καποιος που να εχει μπει ναυτικο με καποια απο τις τελευταιες εσσο και να μας πει τι παιζει εκει (κεντρο καταταξης, υπηρεσιες, ταξιδια, αδειες κτλ) ;
Γεια σας, στα καράβια γενικά πώς είναι; Τα ταξίδια είναι πολυήμερα;
Καλησπέρα, ξέρετε τι παίζει με Ναυτοδικείο και Μετοχικό Ταμείο Στόλου?
Τελικά η προπαίδευση των επόμενων σειρών θα γίνει στον Κανελλόπουλο μόνο ή θα μεταφερθούν και στον Πόρο;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες