Κύριοι υπάρχει ένας ωραίος πίνακας Χ*Ψ που ειχαμε ως συνεργειο υποδοχής, όπου είχε κλιμακωτά τα κιλά και το ύψος και ανάλογα την περιοχή, αντιστοιχούσε το Ι.
προσωπικα, είδα μια περίπτωση με πάρα πολλά κιλα για το ύψος του, και του είπα οτι πάει γραμμή για Ι4.
αν θυμάμαι καλά, πάνω από κάποιο όριο είχε μέχρι και αναβολή για κάποιο διάστημα.
δυστυχως δεν κράτησα τον πίνακα αυτο.
Παραπάνω κιλά στο στρατό
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Παραπάνω κιλά στο στρατό
Καλησπερα σας θελω να κανω μια ερωτηση εχω βαρος 145 κιλα και 1,86 υψος τι σωματικη ικανοτητα μπορω να βγω; Ευχαριστω χρειαζομαι απαντηση αν ξερετε βεβαια επειδη μπαινω με την β εσσο 2012
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 1
Παραπάνω κιλά στο στρατό
bradname έγραψε:Καλησπερα σας θελω να κανω μια ερωτηση εχω βαρος 145 κιλα και 1,86 υψος τι σωματικη ικανοτητα μπορω να βγω; Ευχαριστω χρειαζομαι απαντηση αν ξερετε βεβαια επειδη μπαινω με την β εσσο 2012
Την απάντηση που ψάχνεις θα την βρεις στο παρακάτω θέμα, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να κάτσεις και να το διαβάσεις
Σωματική ικανότητα ανάλογα με το βάρος
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Παραπάνω κιλά στο στρατό
Να σαι καλα σε ευχαριστω ασκετο θελω να ρωτησω κατι οταν επιστρεφεις απο το κεν μετα την αδεια ορκομοσιας ερχονται Κάποιοι και κανουν ενημερωση ετσι δεν ειναι ποιοι ειναι αυτοι;
- sminitis13
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Παραπάνω κιλά στο στρατό
Καλησπέρα παιδιά... Πρόκειται να μπω αεροπορία τον Μάρτιο. Είμαι 1,90 ύψος και 104-105 κιλά. Τα κιλά είναι εμφανή μόνο στην κοιλιά... Τα πόδια τα χερια είναι αδύνατα και δεν έχω κάποιο πρόβλημα υγείας... Θα υπάρξει τίποτε πρόβλημα με την θητεία; Να αναφέρω πως είχα δώσει και αθλήματα για στρατιωτικές σχολές χωρίς κάποιο πρόβλημα
Παραπάνω κιλά στο στρατό
Δεν θα έχεις πρόβλημα. Σύμφωνα με το ΦΕΚ περί σωματικής ικανότητας θα σε βγάλουν Ι1.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες