Εθελοντική κατάταξη στο Στρατό (πρότακτος)
- thanosLOK
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 5
Γιωργο κ εμενα αυτο μου εκανε γιατι στο ονομα εβαζα θανασης ενω επρεπε να βαλω αθανασιος για δες αν το βαζεις κ εσυ γιωργος μπορει νθελει γεωργιοσ
- thanosLOK
- Στρατιώτης
μητσο εσενα σου στειλαν το χαρτι η σε ενημερωσαν για το που παρουσιαζεσε; Γιατι εμενα ετσι μου το κανανε κ σημερα θα ξαναπαω στο τμημα να δω αν το εχουν παρει για ν μουτο δωσουνΜΗΤΣΟΣ22 έγραψε:Να σαι καλα τιποτα σε κατατεταξαν τελικα;
- ΜΗΤΣΟΣ22
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 8
Εχεις δικιο Θανο παιζει ρολο ας πουμε εγω λεγομαι Δημτρης κ επρπε στη σελιδα να γραψω Δημητριος κοιτα εγω το ειδα στη σελιδα του γες και στη σελιδα της στρατολογιας εδω και δεκα μερες χοντρικα. Τωρα χαρτι δεν μ εχει ερθει σημερα πειρα μου ειπαν απο μερα σε μερα αλλα ακομα δεν εχει ερθει και σ αυτους που ειναι κανονικα να πανε εχω ενα παιδι απο τη περιοχη μου που παρουσιαζεται ιδια μερα στο πευκο και ειναι η σειρα του αλλα ακομα δεν εχει ερθει κ σε αυτον
- thanosLOK
- Στρατιώτης
οπως κ να εχει 7 ιουλιου θα ειμαστε κεεδ θα τα πουμεε εκειΜΗΤΣΟΣ22 έγραψε:Εχεις δικιο Θανο παιζει ρολο ας πουμε εγω λεγομαι Δημτρης κ επρπε στη σελιδα να γραψω Δημητριος κοιτα εγω το ειδα στη σελιδα του γες και στη σελιδα της στρατολογιας εδω και δεκα μερες χοντρικα. Τωρα χαρτι δεν μ εχει ερθει σημερα πειρα μου ειπαν απο μερα σε μερα αλλα ακομα δεν εχει ερθει και σ αυτους που ειναι κανονικα να πανε εχω ενα παιδι απο τη περιοχη μου που παρουσιαζεται ιδια μερα στο πευκο και ειναι η σειρα του αλλα ακομα δεν εχει ερθει κ σε αυτον

- ΜΗΤΣΟΣ22
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Τωρα με πειραν τηλεφωνο για το χαρτι αυριο θα το παρω εγω ναι οπως κ να χει εκει στις 7 του μηνα αντε καλη θητεια να εχουμε σε 18 μερες μπαινουμε δυνατα ! Εγω ειμαι αναμεσα σε αλεξιπτοτα και ορεινους εσυ αλεξιπτοτα?
- thanosLOK
- Στρατιώτης
Αν
Σε 18 μερες που λες παμεεε δυνατααααααααααα
Πες μου το φβ σου αν εχεισ
ναιι μητσοο ΑλεξιπτοτααααααααΜΗΤΣΟΣ22 έγραψε:Τωρα με πειραν τηλεφωνο για το χαρτι αυριο θα το παρω εγω ναι οπως κ να χει εκει στις 7 του μηνα αντε καλη θητεια να εχουμε σε 18 μερες μπαινουμε δυνατα ! Εγω ειμαι αναμεσα σε αλεξιπτοτα και ορεινους εσυ αλεξιπτοτα;

- ΜΗΤΣΟΣ22
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Ωραιος Θανο ναι εχω πες μου πως σε λενε να σε κανω αντ στο φβ
θανος καφριτσας πατα και θα το βρεις ;)ΜΗΤΣΟΣ22 έγραψε:Ωραιος Θανο ναι εχω πες μου πως σε λενε να σε κανω αντ στο φβ
Μητσο κανεμε να μου πεις αν σου στηλαν και το χαρτι γιατι εμενα δεν μου το εχουν στηλει :/
Καλησπέρα ! Δευτέρα θα πάω να κάνω τα χαρτιά μου ως πρότακτος για να μπω με την ΣΤ' ΕΣΣΟ (Νοέμβριο) !Έχω δηλώσει Πολεμικό Ναυτικό ! Τα δικαιολογητικά που χρειάζομαι είναι μόνο φωτοτυπία την ταυτότητα και το δελτίο απογραφής; Ευχαριστώ εκ των προτέρων !
Θα δεχθει προτακτους η στ εσσο; Γνωριζει καποιος?
- giorgos1926
- Στρατιώτης
Αδερφε εχω κανει αιτηση για 2 εσσο αυτη ειναι η 3η και εγω περιμενω και ακουσα οτι θα παρουν πολυ κοσμο. Αν καποιος γνωριζει κατι παραπανω ας μας ενημερωσει
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 4
Φιλε οι καταταξεις για ΣΤ ΕΣΣΟ βγηκαν σημερα το μεσημερι... Ειχα κανει αιτηση για εθελοντης για να μπω σεπτεμβρη και δεν με πηραν. Ξαναεκανα για νοεμβρη και παλι δν με βγαζει στην στρατολογια. Κατα 99% δεν πηραν προτακτους για ΣΤ ΕΣΣΟ... Οταν ειχα παει στρατολογια μου ειπαν για ΣΤ ΕΣΣΟ μαλλον δεν θα παρουν εθελοντες... Ξανακανε για ιανουαριο. Ελπιζω να μας παρουν
- giorgos1926
- Στρατιώτης
Μακαρι να παρουν τι να πω. Αυτο μου το ειπε φιλος με ατομο στο γες αν και στρατολογια και σε μενα αυτο ειπαν
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης