Εθελοντική κατάταξη στο Στρατό (πρότακτος)
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 8
Οχι ουτε εμενα και αλλα 4 ατομα που γνωριζω εθελοντες τους γραφει οτι δεν εχουν προγραμματιστει με την εσσο που ακολουθει κτλπ... Αλλα ακουσα οτι θα γινει ανανεωση συστηματος και θα μαθουμε μην ανυσηχης δεν νομιζω να μην μας παρουνε... Ενας αλλος εδω μεσα ελεγε οτι η σειρα νοεμβριου θα ειναι πολυ μεγαλη και θα παρουνε πολλους... Αλλα υπαρχει μεγαλυτερο ραδιο αρβυλα απ τον στρατο;
Γι'αυτο περιμενε ενα 10ημερο το πολυ ακομα και αμα δεν σε βαλουνε τοτε να ξες οτι βρωμαει η δουλεια... Αλλα δεν το κοβο γιατι αποτι ειδα δηλωσες τελη αυγουστου κ εσυ οπως και εγω... Δεν νομιζω να υπαρχει πιθανοτητα να μην μας παρουν.
Γι'αυτο περιμενε ενα 10ημερο το πολυ ακομα και αμα δεν σε βαλουνε τοτε να ξες οτι βρωμαει η δουλεια... Αλλα δεν το κοβο γιατι αποτι ειδα δηλωσες τελη αυγουστου κ εσυ οπως και εγω... Δεν νομιζω να υπαρχει πιθανοτητα να μην μας παρουν.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 18
GreekSoldier έγραψε:Οχι ουτε εμενα και αλλα 4 ατομα που γνωριζω εθελοντες τους γραφει οτι δεν εχουν προγραμματιστει με την εσσο που ακολουθει κτλπ... Αλλα ακουσα οτι θα γινει ανανεωση συστηματος και θα μαθουμε μην ανυσηχης δεν νομιζω να μην μας παρουνε... Ενας αλλος εδω μεσα ελεγε οτι η σειρα νοεμβριου θα ειναι πολυ μεγαλη και θα παρουνε πολλους... Αλλα υπαρχει μεγαλυτερο ραδιο αρβυλα απ τον στρατο;
δεν ξερω θα δουμε μακαρι να γινει ετσι και να μας παρουν γιατι ειναι κουλο να μην παρουν ουτε εναν εθελοντη
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
- Επάγγελμα: Μηχανικός Οχημάτων
Εγώ με την Στρατολογία Κεντρικής Μακεδονίας που επικοινώνησα πριν από 2 ώρες περίπου μου είπαν πως στην ΕΣΣΟ Νοεμβρίου δεν παίρνουν εθελοντές αν και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται αυτό...
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Α... Τοσο καλα... Πφφφ... Σιγα σιγα χανουμε και τις τελευταιες ελπιδες μας.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Να ρωτησω κατι αν ξανα κανεις αιτηση για εθελοντης... Αν σε παρουν. Θα μπεις ιανουαριο η φεβρουαριο;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 53
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Ευχαρηστω πολυ greek army...
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 8
Παιδια κανατε κοπο να διαβασετε την εγκυκλιο που εβγαλαν; Αναφερει κανονικοτατα μεσα για προτακτους οπλιτες.
Αμα ειχαν σκοπο να μην παρουν κανεναν εθελοντη δν θα εγραφαν για προτακτους οπλιτες... Μην πανικοβαλεστε και περιμενετε...
Και εγω εθελοντης δηλωσα και εγω εχω ανχος και εμενα δεν μου το σηκωνουν στην στρατολογια αλλα μην τα δραματοποιουμε ολα.
Cool :)
Αμα ειχαν σκοπο να μην παρουν κανεναν εθελοντη δν θα εγραφαν για προτακτους οπλιτες... Μην πανικοβαλεστε και περιμενετε...
Και εγω εθελοντης δηλωσα και εγω εχω ανχος και εμενα δεν μου το σηκωνουν στην στρατολογια αλλα μην τα δραματοποιουμε ολα.
Cool :)
Παιδια καλημερα ειμαι 18 και θελω να μπω εθελοντης τι πρεπει να κανω γτιατι παιρνω τηλεφωνο και δεν απανταει κανεις
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Η εγκυκλιος λεει οτι λεει παντα οτι θα παρουν εθελοντες αν κριθουν οτι χρειαζονται... Δεν λεει κατι αυτο
Καλημέρα παιδιά. Έκανα χαρτιά ως εθελοντής στα μέσα σεπτεμβρίου, υπάρχει περίπτωση να με πάρουν με την εσσο του νοεμβρίου?
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεν θα μπεις Με την εσσο νοεμβριου
Εδώ δεν μπήκαμε εμείς που κανονικά παρουσιαζόμασταν τον Νοέμβριο... Άρα και συ μαζί μας τον Ιανουάριο...
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Παντελής Δ. έγραψε:Εδώ δεν μπήκαμε εμείς που κανονικά παρουσιαζόμασταν τον Νοέμβριο... Άρα και συ μαζί μας τον Ιανουάριο...
και εσυ εθελοντης εισαι;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες