Εθελοντική κατάταξη στο Στρατό (πρότακτος)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 53
Α. Κανονική θητεία θα κάνεις εκτός και αν δικαιούσαι μειωμένη
Β. Σου δίνουν κανονικά όπλο, γενικά δεν έχεις κάποιο μειονέκτημα-πλεονέκτημα
Β. Σου δίνουν κανονικά όπλο, γενικά δεν έχεις κάποιο μειονέκτημα-πλεονέκτημα
- elias17
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 1
Τι διαφορα εχει ο εθελοντης απο τον ΕΠ. ΟΠ; Μπορεις να δουλευεις καπου και να εισαι εθελοντης;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 53
1. Τα έχεις μπερδέψει
2. Ο εθελοντής απλά μπαίνει νωρίτερα από την προγραμματισμένη για αυτόν κατάταξη
3. Ο Εποπ είναι επαγγελματίας οπλίτης, έχει κανονικό μισθό κλπ, όλα θα τα βρεις εδώ
2. Ο εθελοντής απλά μπαίνει νωρίτερα από την προγραμματισμένη για αυτόν κατάταξη
3. Ο Εποπ είναι επαγγελματίας οπλίτης, έχει κανονικό μισθό κλπ, όλα θα τα βρεις εδώ
Γεια σας εκανα τα χαρτια μου για προτακτος 5 σεπτεμβριου θα με παρουνε με την ΕΣΣΟ του νοεμβριου;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 2
Φλεβαρη πας, αν ειχες κανει τα χαρτια σου λιγες μερες νωριτερα (το πολυ τελη Αυγουστου) θα προλαβαινες
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 18
Ενα γεια και απο εμενα παιδια.
εγω θα ηθελα να ρωτησω κατι που ανησυχει τρελλαααααα.
λοιπον...20 αυγουστου εγινα 18... Στις 28 αυγουστου πηρα τηλεφωνο την στρατολογια και ρωτησα που και τι πρεπει να κανω για μπω στο στρατο εθελοντικα. Και μου ειπαν να παω σε ενα ΚΕΠ και να κανω μια γενικη αιτηση για να μπω ως προτακτος οπλιτης τον νοεμβριο.
ως εδω καλα... Ομως πηρα πριν 2 με 3 μερες τηλεφωνο την στρατολογια για να ρωτησω αν ξερουν ποτε θα βγουν τα χαρτια για την καταταξη και μου ειπαν πως δεν ξερουν και πως μπορει να μην με δεχτουν την αιτηση μου... Την αιτηση την εκανα στις 28-8
παιδια υπαρχει τετοια περιπτωση; Παρακαλω απαντηστε μου... Ευχαρηστω πολυ...
εγω θα ηθελα να ρωτησω κατι που ανησυχει τρελλαααααα.
λοιπον...20 αυγουστου εγινα 18... Στις 28 αυγουστου πηρα τηλεφωνο την στρατολογια και ρωτησα που και τι πρεπει να κανω για μπω στο στρατο εθελοντικα. Και μου ειπαν να παω σε ενα ΚΕΠ και να κανω μια γενικη αιτηση για να μπω ως προτακτος οπλιτης τον νοεμβριο.
ως εδω καλα... Ομως πηρα πριν 2 με 3 μερες τηλεφωνο την στρατολογια για να ρωτησω αν ξερουν ποτε θα βγουν τα χαρτια για την καταταξη και μου ειπαν πως δεν ξερουν και πως μπορει να μην με δεχτουν την αιτηση μου... Την αιτηση την εκανα στις 28-8
παιδια υπαρχει τετοια περιπτωση; Παρακαλω απαντηστε μου... Ευχαρηστω πολυ...
Αν εννοείς για να σε πάρουν Σεπτέμβριο προφανώς και υπάρχει περίπτωση να μην σε πάρουν.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Καλημερα σας...
οχι εννοω για τον νοεμβριο... Αυτο ρωταω... Και λεω πως εκανα την αιτηση στις 28-8 σε ΚΕΠ...
οχι εννοω για τον νοεμβριο... Αυτο ρωταω... Και λεω πως εκανα την αιτηση στις 28-8 σε ΚΕΠ...
Για τον νοεμβρη λογικα θα σε παρουν, δεν βλεπω το λογο να μην, υπομονη μεχρι εκεινες τις μερες...
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Ευχαρηστω πολυ για τον χρονο σου και την απαντηση σου
και εγω αυτο πιστευω απλα ακουω πολλα απο ολους και με ανησυχει πολυ... Για αυτο ρωταω...
επισης θελω να ρωτησω και κατι ακομα... Υπαρχει καποιο προβλημα που εκανα την αιτηση για μπω εθελοντικα στο στρατο σε ΚΕΠ; Γιατι ακουω πολλα και για αυτο...
και εγω αυτο πιστευω απλα ακουω πολλα απο ολους και με ανησυχει πολυ... Για αυτο ρωταω...
επισης θελω να ρωτησω και κατι ακομα... Υπαρχει καποιο προβλημα που εκανα την αιτηση για μπω εθελοντικα στο στρατο σε ΚΕΠ; Γιατι ακουω πολλα και για αυτο...
Οχι δεν υπαρχει προβλημα, ετσι κι αλλιως με τοσες στρατολογιες που εκλεισαν επιβαλλεται.
Καλημερα σας
10 Νοεμβριου κλεινω τα 18 αν κανω τα χαρτια μου περιπου εκεινες τις μερες θα μπορεσω να μπω με την σειρα του Ιανουαριου;
Ευχαριστω πολυ
10 Νοεμβριου κλεινω τα 18 αν κανω τα χαρτια μου περιπου εκεινες τις μερες θα μπορεσω να μπω με την σειρα του Ιανουαριου;
Ευχαριστω πολυ
Ορεστης έγραψε:Καλημερα σας
Ευχαριστω πολυ
Ναι φίλε μου. Κατά πάσα πιθανότητα προλαβαίνεις

Καλησπερα! μια ερωτηση θα θελα να κανω.1 νοεμβρη κλεινω τα 18. θα θελα να δηλωσω εθελοντης. το θεμα ειναι οτι ΕΣΣΟ εχει νοεμβριο και φλεβαρη... αν κανω 1 νοεμβρη αιτηση προφανως δεν προλαβαινω του νοεμβριου ετσι;
Οχι, αλλα για φλεβαρη λογικα θα εισαι μεσα...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης