Σχολή Ικάρων - Ιπτάμενοι

Πληροφορίες για όλες τις στρατιωτικές σχολές (ΣΣΕ, ΣΜΥ, ΣΣΑΣ, ΣΜΑ, ΣΜΥΝ, ΣΥΔ, ΣΤΥΑ, Ικάρων κλπ), την παρεχόμενη εκπαίδευση και τη ζωή μέσα σε αυτές
Απάντηση
Στρατός και θητεία
(I)

Σχολή Ικάρων - Ιπτάμενοι

Δημοσίευση από (I) »

Γνωριζει κανενας τις συνθηκες που επικρατουν μεσα στη σχολη;
F-16 blk 52+

Σχολή Ικάρων - Ιπτάμενοι

Δημοσίευση από F-16 blk 52+ »

Καλησπερα σας... εχω καποιες αποριες για την Σχολη Ικαρων, τμημα ιπταμενων:

1)Στα υγειονομικα εκτος απο τις εξετασεις που σου κανουν εκει σε ρωτανε αν ειχες προβληματα υγειας και στο παρελθον;

2)Το υψος 1,70 ισχυει μονο για την ικαρων η για ολες τις στρατιωτικες σχολες; Δηλαδη αμα με κοψουν απο εκει δεν μπορω να μπω σε καμια αλλη σχολη λογω υψους;

3)Τα μορια απ'οσο βλεπω κυμαινονται απο 16.100-17800 και αυξανονται καθε χρονο. Εσεις μεχρι που βλεπετε να φτανουν τα επομενα χρονια και ειναι δυσκολο να τα βγαλει κανεις;

Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ
Posts in topic: 13

Σχολή Ικάρων - Ιπτάμενοι

Δημοσίευση από Terminator »

F-16 blk 52+ έγραψε:Καλησπερα σας... Εχω καποιες αποριες για την Σχολη Ικαρων, τμημα ιπταμενων:

1) Στα υγειονομικα εκτος απο τις εξετασεις που σου κανουν εκει σε ρωτανε αν ειχες προβληματα υγειας και στο παρελθον;

2) Το υψος 1,70 ισχυει μονο για την ικαρων η για ολες τις στρατιωτικες σχολες; Δηλαδη αμα με κοψουν απο εκει δεν μπορω να μπω σε καμια αλλη σχολη λογω υψους;

3) Τα μορια απ'οσο βλεπω κυμαινονται απο 16.100-17800 και αυξανονται καθε χρονο. Εσεις μεχρι που βλεπετε να φτανουν τα επομενα χρονια και ειναι δυσκολο να τα βγαλει κανεις;

1) Ναι σε ρωτάνε για το ιατρικο ιστορικό σου και αν είχες κάποιο πρόβλημα υγείας που σύμφωνα με την εγκύκλιο για τα νοσήματα δεν πρέπει να έχεις σε κόβουν

2) Το 1.70 ισχύει για όλες τις σχολες βέβαια στην Ικάρων υπάρχει περιορισμός να μην ξεπερνάς το 1.90. Αποκλείεσε απο όλες τις στρατιωτικες σχολές αν κοπεις

3) Αυτό δεν μπορούμε να το κρίνουμε αν μπούν εύκολα θέματα πανελλήνιες υπάρχει περίπτωση να φτάσει και 18500+ αν πέσουν δύσκολα θέματα θα μειώθεί
F-16 blk 52+

Σχολή Ικάρων - Ιπτάμενοι

Οκ... ευχαριστω για την απαντηση... παντως για το 1) σε ρωτανε και αν τους πεις εσυ πως ειχες παλια καποιο νοσημα/ασθενεια/προβλημα που δεν εχεις τωρα... παλι σε κοβουν;
cuervo

Σχολή Ικάρων - Ιπτάμενοι

Δημοσίευση από cuervo »

F-16 blk 52+ έγραψε:Οκ... Ευχαριστω για την απαντηση... Παντως για το 1) σε ρωτανε και αν τους πεις εσυ πως ειχες παλια καποιο νοσημα/ασθενεια/προβλημα που δεν εχεις τωρα... Παλι σε κοβουν;

Όχι δεν θα σε κόψουν, αλλά από την στιγμή που δεν το έχεις για πιο λόγο να το πεις;

F-16 blk 52+

Σχολή Ικάρων - Ιπτάμενοι

Απλως μου αναφερατε πως θα πρεπει να πω το ιατρικο ιστορικο μου εχω/δεν εχω καποιο προβλημα. Αρα απο την στιγμη που δεν εχω τωρα καποιο προβλημα αλλα ειχα παλια δεν κοβομαι.
cuervo

Σχολή Ικάρων - Ιπτάμενοι

Δημοσίευση από cuervo »

Το ιατρικό ιστορικό το αναφέρεις αν έχεις κάποιο πρόβλημα που δεν φαίνεται στις απλές εξετάσεις και σε καθιστά ακατάλληλο για να εισαχθείς στην σχολή Ικάρων.
F-16 blk 52+

Σχολή Ικάρων - Ιπτάμενοι

Οκ.. ευχαριστω για την απαντηση.
Hellas

Σχολή Ικάρων - Ιπτάμενοι

Δημοσίευση από Hellas »

Καλησπερα σας... στη σχολη ικαρων, τμημα ιπταμενων δεχονται ατομα με σφραγισματα; προσπαθω δω αν υπαρχουν στον πινακα νοσηματων αλλα δεν τα βρισκω και δεν ξερω αν ειναι στα απαγορευμενα νοσηματα.
cuervo

Σχολή Ικάρων - Ιπτάμενοι

Δημοσίευση από cuervo »

Hellas έγραψε:Καλησπερα σας... Στη σχολη ικαρων, τμημα ιπταμενων δεχονται ατομα με σφραγισματα; Προσπαθω δω αν υπαρχουν στον πινακα νοσηματων αλλα δεν τα βρισκω και δεν ξερω αν ειναι στα απαγορευμενα νοσηματα.

Δε γίνονται δεκτά άτομα που έχουνε σφραγίσματα στα δόντια ή άλλες χειρουργικές επεμβάσεις, για περισσότερες πληροφορίες επικοινώνησε με τη σχολή.

Hellas

Σχολή Ικάρων - Ιπτάμενοι

Δημοσίευση από Hellas »

Εισαι σιγουρος; μολις εκανα σφραγισματα... δεν μπορω να μπω;
Ελλην καταδρομεας
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 3

Σχολή Ικάρων - Ιπτάμενοι

Δημοσίευση από Ελλην καταδρομεας »

cuervo έγραψε:
Hellas έγραψε:Καλησπερα σας... Στη σχολη ικαρων, τμημα ιπταμενων δεχονται ατομα με σφραγισματα; Προσπαθω δω αν υπαρχουν στον πινακα νοσηματων αλλα δεν τα βρισκω και δεν ξερω αν ειναι στα απαγορευμενα νοσηματα.

Δε γίνονται δεκτά άτομα που έχουνε σφραγίσματα στα δόντια ή άλλες χειρουργικές επεμβάσεις, για περισσότερες πληροφορίες επικοινώνησε με τη σχολή.

Δεν το εχω ξανακουσει αυτο. Παντως αν ισχυει θα ειναι πολυ κουλοΕικόνα

Jerk goes cloud -----> Η ***** παει συννεφο
Hellas

Σχολή Ικάρων - Ιπτάμενοι

Δημοσίευση από Hellas »

Τελικα πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν πως δεν ισχυει...
Ελλην καταδρομεας
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 3

Σχολή Ικάρων - Ιπτάμενοι

Δημοσίευση από Ελλην καταδρομεας »

Ισχυει ή δεν ισχυει τελικα ρε παιδια;
Jerk goes cloud -----> Η ***** παει συννεφο
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες