Αναβολή για ψυχολογικούς λόγους

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Στρατός και θητεία
laed
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από laed »

Και μια αλλή πληροφορια οταν ξαναμπω θα κάνω κανονικά κεντρο θα ξανά ορκιστώ;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 100

Δημοσίευση από Greek_Army »

Στα παρακάτω θέματα θα βρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις.

Αναβολή κατά την διάρκεια της θητείας
Εξ' αναβολής κατάταξη
Άβαταρ μέλους
nickbar
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από nickbar »

Καλησπέρα. Ειχα παρει μια αναβολη για λογους ψυχολογικους τον Μαρτιο μεσω φρουραρχειου η οποια εληξε πριν λιγες μερες.

Τωρα τι πρεπει να κανω για να μπω στην ερχομενη ΕΣΣΟ (νοεμβριου) στην οποία μου ειχαν πει οτι θα εμπαινα μολις εληγε; Οι κινησεις μου εννοω ποιες πρεπει να ειναι...
Απλα περιμενω χαρτι για την καταταξη μου ή στο φρουραρχείο για επανεξεταση;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 100

Δημοσίευση από Greek_Army »

Οι απαντήσεις που ψάχνεις βρίσκονται στο θέμα εξ'αναβολής κατάταξη.
Άβαταρ μέλους
nickbar
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από nickbar »

Σε ευχαριστώ. Το είχα υπόψιν μου το θέμα εκείνο αλλά νόμιζα ότι ήταν για εκείνους που υπηρέτησαν κάποιες μέρες και πήραν αναβολή μετά.
Βρήκα όμως και 1-2 μυνήματα που ήταν όπως εγώ δλδ αναβολή μεσω του φρουραρχείου χωρίς να υπηρετήσουν.
Άρα περιμένω απλά το χαρτί για νοέμβριο και όταν παρουσιαστώ θα περάσω από γιατρούς πάλι για ελεγχο. Αυτό κατάλαβα...
Andreas

Δημοσίευση από Andreas »

Καλησπέρα παιδιά.
Έχω ένα θέμα με τη σχολή μου και την θητεία μου. Η αναβολή μου λήγει στις 31/12/2014. Σπουδάζω στην Ιταλία και χρωστάω ακόμα μαθήματα. Ο μόνος τρόπος να πάρω επιπλέον αναβολή είναι για ψυχολογικούς λόγους; Η αλήθεια είναι ότι αν με πάρουν καταστρέφομαι οικονομικά αλλά και επαγγελματικά.
Ευχαριστώ!
leonidas

Δημοσίευση από leonidas »

Πάρε χαρτί από ιδιώτη ψυχίατρο η δημόσιο ότι έχεις αγχώδεις διαταραχές και έχεις αναβολή στο τσεπακι. Για αυτό το λόγο πήρα απαλλαγή πριν 1 μήνα...

Εσύ θα αποφασίσεις αν θα κάνεις στρατό ποτέ η όχι. Ήδη μέσα στα στρατολογικά γραφεία λένε την διαδικασία για να απαλλαγεί κάποιος.

ntenis28
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από ntenis28 »

Καλησπερα. Θα ηθελα να παρω αναβολη διαρκειας ενος ετους για ψυχολογικους λογους, για να ολοκληρωσω τις σπουδες μου. Χρειαζεται καποιο χαρτι απο ιδιωτη γιατρο η απλα μπορω να παω και να τους πω τους ακριβεις λογους που θελω την αναβολη;(σπουδες). Περαν των σπουδων μου δεν υπαρχει καποιο αλλο θεμα. Επισης αν μου δωσουν την αναβολη που θελω, μπορω να την κοψω οποιαδηποτε στιγμη και να καταταγω η υπαρχει καποιος περιορισμος;
ziaba
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Επάγγελμα: Βοηθός χειριστή πριονοκορδέλας

Δημοσίευση από ziaba »

Πάρε αναβολή λόγο σπουδών γιατί να πάρεις για άσχετο λόγο; Αν την δικαιούσαι θα σ την δώσουν αλλιώς μπες κ τελείωσε μετά τις σπουδές...
Πολίτης !!!336 !!!
ntenis28
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από ntenis28 »

Δεν δικαιουμαι αλλη αναβολη λογω σπουδων. Ειμαι προπτυχιακος φοιτητης. οποτε οσοι θελουν να τελειωσουν τις σπουδες τους, παιρνουν για ψυχολογικους λογους (και καλα), τελειωνουν και πανε μετα
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 15
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Απαγορεύονται τα Greeklish
Αντρέας

Δημοσίευση από Αντρέας »

Καλησπέρα παιδιά. Λόγω του ότι βρίσκομαι στο εξωτερικό για σπουδές, και αδυνατώ να πάρω κάποι χαρτί από ψυχολόγο, αν πάω φρουραρχείο χωρίς χαρτί από ιατρό, για να ζητήσω αναβολή, υπάρχει περίπτωση να μου δημιουργήσουν πρόβλημα; Ξέρω ότι θα ήταν πιο εύκολο αν είχα χαρτί.
Ευχαριστώ
NikStam
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από NikStam »

Καλησπερα. Εδω και δυο χρονια ακολουθω αγωγη με αντικαθλιπτικα και ηρεμιστικα για ψυχολογικο προβλημα (ΙΨΔ) για το οποιο προβλεπεται Ι5. Το προβλημα ειναι οτι εχω χασει (λογω μετακομισης) τα αρχικα χαρτια διαγνωσης του ψυχιατρου απο το Αττικο νοσοκομειο και εχω φωτοτυπιες τις οποιες τις δεχονται στο φαρμακειο της γειτονιας απ' οπου παιρνω τα φαρμακα. Δεν εχω μπορεσει να παω σε αλλον γιατρο και λογω χρονου απο το πανεπιστημιο, αλλα και οικονομικοι λογοι (συν οτι ειμαι ανασφαλιστος ολα αυτα τα χρονια). Οι φωτοτυπιες της διαγνωσης (αν κρατω και τα φαρμακα μου) θα ειναι αρκετες οταν παρουσιαστω για να παρω την οποια αναβολη. Ευχαριστω.
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Αναβολή παίρνεις και χωρίς χαρτιά, για Ι5 όμως το θεωρώ πάρα πολύ δύσκολο, τότε θα πρέπει να έχεις προετοιμαστεί αρκετά, με χαρτιά από γιατρούς, συνταγές για φάρμακα, παρακολούθηση.
Guest

Δημοσίευση από Guest »

NikStam αυτα που διαβαζεις στο ιντερνετ ειναι ολα στον αερα, πηγαινε σε ψυχιατρο στα εξωτερικα ιατρεια νοσοκομειου. Δεν παιζει να σε διωξουν επειδη εισαι ανασφαλιστος.
Το οτι παιρνεις φαρμακα με φωτοτυπιες (;) μπορει να ειναι απο αστειο για το συστημα υγειας εως επικινδυνο για σενα.
Οσο απλο και να λενε οτι ειναι να παρεις αναβολη θελει προετοιμασια. Βεβαιωση οχι περσινη, συνταγες, ιστορικο. Οσο καραμπινατο Ι5 να εισαι και να φαινεσαι, αν δεν εχεις αποδειξεις και να παιρνει καποιος την ευθυνη οτι εισαι αρρωστος, θα ταλαιπωρηθεις πολυ. Με αποδειξεις το σιγουρο ειναι οτι γινονται τα πραγματα πιο ευκολα.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης