ΕΛΔΥΚ - Ελληνική Δύναμη Κύπρου

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από D.Y.K »

tp έγραψε:Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις που μου έχετε δώσει για την ώρα.
Στο forum στο θέμα ΕΛΔΥΚ: Προϋποθέσεις για κατάταξη λέτε ότι για να πάς ΕΛΔΥΚ το δηλώνεις απλά με μια υπεύθυνη δήλωση όταν θα ερωτηθούμε για το που επιθυμούμε να κάνουμε παραμεθώρα, δηλαδή αυτό γίνεται απο την πρώτη μέρα και είναι τόσο απλό; Επίσης η θητεία είναι 8 μήνες και κάτι απο ότι διάβασα;
Ευχαριστώ και πάλι

Δεν γνωρίζω αν πλέον γίνεται από την πρώτη κιόλας μέρα αν και δεν το νομίζω. Ωστόσο πράγματι με μία απλή υπεύθυνη δήλωση δηλώνεις ότι επιθυμείς να υπηρετήσεις στην ΕΛΔΥΚ. Να σημειώσω ότι κάποιοι θα έχουν ένδειξη για την ΕΛΔΥΚ όταν θα βγουν οι μεταθέσεις και χωρίς να το δηλώσουν.

Όσον αφορά το δεύτερο ερώτημα σου η απάντηση είναι ναι.

tp
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από tp »

Ευχαριστώ και πάλι.
Επίσης η θητεία στη Κύπρο είπατε οτι είναι 8 μήνες συν τις πρώτες και της τελευταίες μέρες Που θα είναι η καταταξή μας στην Ελλαδα οπότε η συνολική θητεία θα είναι 9 μήνες. Σωστά; Δηλαδή δεν θα είναι κάτι παραπάνω;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Όχι φίλε μου.9μηνη είναι η θητεία.
Άβαταρ μέλους
nikosten96
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από nikosten96 »

Πιαιδια και εγω Εχω αυτη την απορια

με το που παρουσιαστω στο κεντρο θα μας πουν να δηλωσουμε για ελδυκ ή οταν θα περασουν τα κλιμακια απο ελδυκ και εδ τοτε θα δηλωσουμε εαν επιθυμουμε να παμε στο νησι;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Παιδιά μην μπερδεύεστε, για την ΕΛΔΥΚ δεν περνάει κλιμάκιο για την προεπιλογή όπως γίνεται με τις ΕΔ.Όταν θα σας δώσουν το χαρτί για να δηλώσετε φρουρές προτίμησης για την μετάθεση σας πολύ απλά θα συμπληρώσετε μία υπεύθυνη δήλωση ότι επιθυμείτε ή δεν επιθυμείτε (αν έχετε ένδειξη ΕΛΔΥΚ) να υπηρετήσετε στην Κύπρο.

Για την 35 Μοίρα Καταδρομών στην Κύπρο οι ενδιαφερόμενοι την επιλέγουν αφού περάσει το κλιμάκιο των ΕΔ, δώσετε τα αθλήματα και σας ζητηθεί να δηλώσετε το που θέλετε να πάτε.

Άβαταρ μέλους
nikosten96
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

D.Y.K έγραψε:Παιδιά μην μπερδεύεστε, για την ΕΛΔΥΚ δεν περνάει κλιμάκιο για την προεπιλογή όπως γίνεται με τις ΕΔ.Όταν θα σας δώσουν το χαρτί για να δηλώσετε φρουρές προτίμησης για την μετάθεση σας πολύ απλά θα συμπληρώσετε μία υπεύθυνη δήλωση ότι επιθυμείτε ή δεν επιθυμείτε (αν έχετε ένδειξη ΕΛΔΥΚ) να υπηρετήσετε στην Κύπρο.

Για την 35 Μοίρα Καταδρομών στην Κύπρο οι ενδιαφερόμενοι την επιλέγουν αφού περάσει το κλιμάκιο των ΕΔ, δώσετε τα αθλήματα και σας ζητηθεί να δηλώσετε το που θέλετε να πάτε.

ευχαριστω πολυ ΔΥΚ για την βοηθεια

κατι τελυταιο την υπευθυνη δηλωση την φτιαχνουμε μονοι μας ή μπορουμε να ζητησουμε μια απο εκει και να την συμπληρωσουμε και να την υπογραψουμε;(λιγο βλακ**** η ερωτηση μου αλλα τι να κανω νεος ειμαι εχω καποιες αποριες)

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Θα σας δώσουν αυτοί μία υπεύθυνη δήλωση πάνω στην οποία θα συμπληρώσετε 2-3 στοιχειώδη πραγματάκια και είστε έτοιμοι. Όσοι δηλώσετε για την ΕΛΔΥΚ θα πάτε σίγουρα κάτω. Θέλουν κόσμο στο νησί.
tp
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από tp »

Και αφού υπογράφουμε την αίτηση μετά απο πόσες μέρες φεύγουμε για το νησί ή φεύγουμαι απευθεία;
Ευχαριστώ
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

tp έγραψε:Και αφού υπογράφουμε την αίτηση μετά απο πόσες μέρες φεύγουμε για το νησί ή φεύγουμαι απευθεία;
Ευχαριστώ

Προηγούμενα μηνύματα δεν μπορείς να διαβάσεις; Θέλεις ξεχωριστή απάντηση Τι κακό είναι αυτό εδώ μέσα.

Άβαταρ μέλους
nikosten96
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

tp έγραψε:Και αφού υπογράφουμε την αίτηση μετά απο πόσες μέρες φεύγουμε για το νησί ή φεύγουμαι απευθεία;
Ευχαριστώ

Λογικα μολις ορκιστουμε και βγουν οι μεταθεσεις φευγουμε και εμεις αν εχω διαβασει καλα στα θεματα του φορουμ

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

nikosten96 έγραψε:
Ευχαριστώ

Λογικα μολις ορκιστουμε και βγουν οι μεταθεσεις φευγουμε και εμεις αν εχω διαβασει καλα στα θεματα του φορουμ

Έτσι είναι, απλά στο ενδιάμεσο και αφού βγουν οι μεταθέσεις από το Κέντρο θα πάτε πρώτα στον Αυλώνα, θα πάρετε μία μίνι άδεια για να προετοιμαστείτε και αφού γυρίσετε από την άδεια θα πετάξετε για Κύπρο. Τα υπόλοιπα παιδιά θα τα δείτε στην πορεία. Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά πράγματα με πάσα λεπτομέρεια.

Άβαταρ μέλους
nikosten96
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

D.Y.K έγραψε:
nikosten96 έγραψε:
Ευχαριστώ

Έτσι είναι, απλά στο ενδιάμεσο και αφού βγουν οι μεταθέσεις από το Κέντρο θα πάτε πρώτα στον Αυλώνα, θα πάρετε μία μίνι άδεια για να προετοιμαστείτε και αφού γυρίσετε από την άδεια θα πετάξετε για Κύπρο. Τα υπόλοιπα παιδιά θα τα δείτε στην πορεία. Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά πράγματα με πάσα λεπτομέρεια.

Καλησπερα και καλο μηνα παιδια

δυκ για ποιο λογο θα μας στιελουν στον αυλωνα; Και ποσες μερες θα παραμεινουμε εκει;

επισης εχω καποιες ερωτησεις που θα εκτιμουσα να μου λυνατε τις αποριες πανω στο θεμα της ελδυκ και γενικα της ζωης στην Κυπρο

α) απο εκπιαδευση τι λεει ;(οχι οτι εχω κανα ιδιαιτερο προβλημα απλως να ξερουμε λιγο τι παιζει πανω κατω)

β) η ζωη ειναι ακριβη στην κυπρο γιατι εχω διαβασει και εχω ακουσει πολλα και τελικα δνε ξερω τι ισχυει

βεβαια με γνωμονα οτι δεν θα ειμαστε και πολυ σπαταλη μας φτανουν τα λεφτα που θα παιρνουμε;

γ) απο αδειες πως παει το συσημα εκει;

δ) οταν θα παρουμε την μεταθεση στα χερια μας και αφου παρουμε την αδεια για να ετοιμαστουμε τα αεροπορικα εμεις τα πληρωνουμε απο την τσεπη μας ή ο στρατος

ευχαριστω για την υπομονη σας Εικόνα

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Στα ερωτήματα σου καλό θα ήταν να σου απαντήσουν παιδιά που υπηρέτησαν πρόσφατα στην ΕΛΔΥΚ.
tp
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από tp »

Καλησπέρα σας,
απευθύνομαι κυρίως σε παιδιά που υπηρετούν ή υπηρέτησαν πρόσφατα στην ΕΛΔΥΚ. Όσο αφορά τη δήλωση για ΕΛΔΥΚ ακι αφού το δηλώσουμε μετά απο πόσες μέρες φεύγουμαι για Κύπρο. Επίσης όσο αφορά τις συνθήκες διαβίωσης Τις εγκαταστάσεις, το Μισθό και γενικά όλο το κλίμα του στρατπέδου ισχύει ακόμη ότι είναι πολύ καλύτερες σε σχέση με την Ελλάδα. ΄Έχω διαβάσει όλα τα προηγούμενα μηνύματα αλλά ζητάω και μία πιο πρόσφατη άποψη.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
ΕΛΔΥΚ 334 ΕΣΣΟ

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 334 ΕΣΣΟ »

Η ζωή στην Κύπρο είναι ωραία. Η εκπαίδευση είναι κάπως απαιτητική. Απο άδειες με το τσουβάλι. Μπορείς να φτάσεις να πάρεις και 80 μέρες συνολικά στην στρατιωτική σου θητεία.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες