ΕΛΔΥΚ - Ελληνική Δύναμη Κύπρου

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Razorakos15
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Razorakos15 »

θα προσθεσω μια απορια, με την rayanair τι παιζει; Ως στρατιωτες θα εχουμε μειωμενο εισητηριο;
Περισσότερος ιδρώτας στην εκπαίδευση λιγότερο αίμα στον πόλεμο.
pzd

Δημοσίευση από pzd »

1. τα αεροπορικά έχουν ως εξής: σου πληρώνονται η πρώτη άφιξη - από Αυλώνα μέχρι το στρατόπεδο -, η πρώτη άδεια μετ'επιστροφής και η αναχώρηση για επαναπατρισμό.2. Ο μισθός πράγματι εκεί είναι (μπορεί και λίγο παραπάνω, δεν είμαι απόλυτα βέβαιος) αλλά στο δικό μου τάγμα αργούν να πληρώσουν και γενικά επικρατεί μια αβεβαιότητα σχετικά με το πότε και αν μπορεί κανείς να πληρωθεί όταν το ζητήσει (και ασφαλώς έχει ολοκληρώσει τον προαπαιτούμενο χρόνο παραμονής εντός του στρατοπέδου).

Άβαταρ μέλους
loli
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από loli »

Λοιπόν είναι τόσο απλό ελδυκ και πάλι ελδυκ και κυρίως στο σύνταγμα τής ελδυκ... Άμα σε πάνε εκεί την έκανες λαχείο το ξέρω πολύ καλά γιατί τον άλλο μήνα επαναπατριζομαι απο κυπρο...7 μήνες στρατο πιο χαλαρή θυτεια δεν θα μπορουσα να εχω ευτυχώς μου τα έφερε ετσι η τύχη... Πέρα απο αυτα να πατε κυπρο αξιζει ειναι χαλαρα μονο στιν αρχη σε τσιτώνουν έτσι για να μην τους πάρεις τον αέρα... Καταταλα όλα τέλεια εκεί ... Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα
gklaw

Δημοσίευση από gklaw »

pzd έγραψε:1. Τα αεροπορικά έχουν ως εξής: Σου πληρώνονται η πρώτη άφιξη - από Αυλώνα μέχρι το στρατόπεδο -, η πρώτη άδεια μετ'επιστροφής και η αναχώρηση για επαναπατρισμό.2. Ο μισθός πράγματι εκεί είναι (μπορεί και λίγο παραπάνω, δεν είμαι απόλυτα βέβαιος) αλλά στο δικό μου τάγμα αργούν να πληρώσουν και γενικά επικρατεί μια αβεβαιότητα σχετικά με το πότε και αν μπορεί κανείς να πληρωθεί όταν το ζητήσει (και ασφαλώς έχει ολοκληρώσει τον προαπαιτούμενο χρόνο παραμονής εντός του στρατοπέδου).

Ευχαριστώ! Είσαι κατατοπιστικός. Μια-δυο διευκρινίσεις ακόμα:

1. Ουσιαστικά δηλαδή εμείς πληρώνουμε τα μεταφορικά για την 2η άδεια (δεν ξέρω αν έχει και 3η το μενού).
2. Μετά από πόσο καιρό παραμονής εκεί ξεκινάμε να πληρωνόμαστε (όταν και όποτε) ;

Άβαταρ μέλους
greenalexyo
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από greenalexyo »

Να ρωτησω κατι ρε παιδια; Απ' την στιγμη που η κυπρος εχει πιο πολλα πλεονεκτηματα σε σχεσει με αλλες μοιρες (π. Χ 200κατι ευρω,2-3 αεροπορικα κλπ) γιατι να μην παει καποιος κυπρο; Ειδικα αν θελει και Λοκ. Που ενα ακομη πλεονεκτημα ειναι και η σκληροτερη εκπεδευση (απ οτι λενε) Εικόνα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από D.Y.K »

greenalexyo έγραψε:Να ρωτησω κατι ρε παιδια; Απ' την στιγμη που η κυπρος εχει πιο πολλα πλεονεκτηματα σε σχεσει με αλλες μοιρες (π. Χ 200κατι ευρω,2-3 αεροπορικα κλπ) γιατι να μην παει καποιος κυπρο; Ειδικα αν θελει και Λοκ. Που ενα ακομη πλεονεκτημα ειναι και η σκληροτερη εκπεδευση (απ οτι λενε) Εικόνα

Εξαρτάται το πως το βλέπει κανείς.

Εγώ προσωπικά προτείνω σε όλους να υπηρετήσουν στην ΕΛΔΥΚ και τους λόγους θα τους ανακαλύψουν εν καιρώ στο νησί μόνοι τους.

Χίλιες φορές προτιμότερο από οποιαδήποτε μονάδα της επικρατείας από άποψη εγκαταστάσεων, εξόδων, εκπαίδευσης αλλά και χρηματικών απολαβών.

Όποιος δε δεν είναι ιδιαίτερα σπάταλος μπορεί άνετα να περνάει τον μήνα του χωρίς να ζητάει λεφτά από τους γονείς του ή να αναγκάζεται να ξοδεύει από τα λεφτά που τυχόν έχει στην άκρη.

ΚΩΣΤΑΣ65

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ65 »

Όχι δεν υπάρχει μειωμένο αεροπορικό εισητήριο για φαντάρους. Συνήθως προγραμματίζεις την άδειά σου κανά μήνα γρηγορότερα και έτσι κλείνεις το εισητήριο φθηνότερα. Ειδικότερα, με την Aegean ταξιδεύεις από το αεροδρόμιο της Λάρνακας ενώ με την Ρynair από το αεροδρόμιο της Πάφου
Άβαταρ μέλους
Panos239191
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Panos239191 »

Καλησπερα, κομαντα! Παρουσιαζομαι 28/01 ΚΕΕΔ Μεγαλο Πευκο και θελω να δηλωσω ΕΛΔΥΚ. Μπορω να παω κανονικα πεζικο ή οποιο αλλο περαν ΕΔ ή μονο 35ΜΚ αλλιως Ελλαδα?
Άβαταρ μέλους
lephleg
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από lephleg »

Panos239191 έγραψε:Καλησπερα, κομαντα! Παρουσιαζομαι 28/01 ΚΕΕΔ Μεγαλο Πευκο και θελω να δηλωσω ΕΛΔΥΚ. Μπορω να παω κανονικα πεζικο ή οποιο αλλο περαν ΕΔ ή μονο 35ΜΚ αλλιως Ελλαδα;

Αν δηλωσεις να κοπεις απο ΕΔ στο Μ. Πευκο και παραλληλα δηλωσεις εθελοντης για Κυπρο, εχεις φυγει 1000% ΕΛΔΥΚ. Το μονο ευκολο!Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Panos239191
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Panos239191 »

Εγινε, σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!
Soulja94

Δημοσίευση από Soulja94 »

KΑλημερα σας. Αυριο παρουσειαζομε στην Θηβα και μετα για μεταθεση ενδιαφερομε να παω ελδυκ. Επισης εχω απο επαλ 2 πτυχια του τομεα υγειας προνοιας (βοηθος νοσηλευτη και βοηθος ιατρικων εργαστηριων). Αντ τα δειξω την 1η μερα στο γραφειο εχω ελπιδες να μπω υγειονομικο στην ελδυκ; Εχω ακουσει οτι ειναι ζωαρα οι υγειονομικαριοι στην Κυπρο.
Μιχάλης

Δημοσίευση από Μιχάλης »

Σαν ελδυκάριος που απολύθηκα τον Νοέμβρη από το νησί, έχω να σου πω τις καλύτερες εμπειρίες. Τα εισιτήρια είναι όπως τα αναφέρεις, αλλά με την ryanair μπορείς να ταξιδέψεις με μικρό κόστος αν κανονίσεις από αρκετό καιρό πριν τις ημερομηνίες της άδειάς σου. Εγώ είχα κλείσε εισιτήριο Αθήνα - Πάφο με επιστροφή μόλις με 51 ευρώ. Ο μισθός πληρώνεται κάθε τέλος του μήνα, αν πας τελευταίες ημέρες του μήνα ή αρχές του μήνα έχεις πολλές ημέρες μέχρι να πληρωθείς αν πας στα μέσα του μήνα πληρώνεσαι περίπου μετά από καμια 10αριά ημέρες. Όσες ημέρες κάτσεις στην Κύπρος θα της πληρωθείς περίπου 9,5 την ημέρα. Ελπίζω να σε κάλυψα.
ΠΑΝΟΣ 304

Δημοσίευση από ΠΑΝΟΣ 304 »

Ταγματα μονο στο πεζικο και τεθορακισμενους αδερφε!
ΠΑΝΟΣ 304

Δημοσίευση από ΠΑΝΟΣ 304 »

Με τα αεροπορικα εισιτιρια αυτα ισχιουν τωρα εγω πηγενωερχωμουν τζαμπα ολα ο στρατος τα πληρωνε !

Άβαταρ μέλους
JohnKramer
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από JohnKramer »

Παιδιά σκέφτομαι και εγώ να δηλώσω για ΕΛΔΥΚ. Από ότι είδα, το δηλώνω όταν καταταχθώ; Στο ΚΕΝ?
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης