ΕΛΔΥΚ - Ελληνική Δύναμη Κύπρου
Κυριοι καλησπερα σας.
Ο γιος μου μολις σημερα μου ανακοινωσε οτι θα παει Κυπρο. Επιλεχτηκε τυχαια, αλλα δεν το απασχολει ιδιαιτερα.
Εχει παρουσιαστει στην Αυλωνα και το μονο σιγουρο που γνωριζω ειναι οτι λογο ελαφρας μειωπιας δεν θα του δωσουν ειδικοτητα οδηγου.
Θα ηθελα υπευθυνα να με ενημερωσετε πως ειναι η κατασταση σημερα εκει.
ας ευχαριστω
Ο γιος μου μολις σημερα μου ανακοινωσε οτι θα παει Κυπρο. Επιλεχτηκε τυχαια, αλλα δεν το απασχολει ιδιαιτερα.
Εχει παρουσιαστει στην Αυλωνα και το μονο σιγουρο που γνωριζω ειναι οτι λογο ελαφρας μειωπιας δεν θα του δωσουν ειδικοτητα οδηγου.
Θα ηθελα υπευθυνα να με ενημερωσετε πως ειναι η κατασταση σημερα εκει.
ας ευχαριστω
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 34
37 Σελίδες είναι το συγκεκριμένο θέμα, αν διαβάσετε προηγούμενα μηνύματα θα πάρετε μια εικόνα, δεν γίνεται μερικά παιδιά να γράφουνε συνέχεια τα ίδια.
Η ΕΛΔΥΚ και η 35 Μοίρα Καταδρομών υπάγονται στις Ειδικές Δυνάμεις; Ο τρόπος για να σε πάρουν είναι ίδιος με τις ΕΔ δηλαδή τις πρώτες μέρες που είσαι στο στρατό ρωτάνε ποιοι θέλουνε να πάνε; Είναι σίγουρο ότι θα σε πάρουν όμως; Εγώ θέλω για τα μόρια πιο πολύ. Σε περίπτωση που δεν σε πάρουν συνεχίζεις κανονικά στο στρατό η σε στέλνουν σε άλλο σώμα των ΕΔ (λοκ πχ).
Επίσης ποιά είναι η διαφορά μεταξύ ΕΛΔΥΚ και η 35 Μοίρα Καταδρομών. Και οι 2 στην Κύπρο δεν είναι; Για να πας στην 35 Μοίρα Καταδρομών πρέπει να το ζητήσεις η λες απλός ότι θέλεις να πας ΕΛΔΥΚ και άμα θέλουν σε στέλνουν αυτοί μετά εκει;
Επίσης ποιά είναι η διαφορά μεταξύ ΕΛΔΥΚ και η 35 Μοίρα Καταδρομών. Και οι 2 στην Κύπρο δεν είναι; Για να πας στην 35 Μοίρα Καταδρομών πρέπει να το ζητήσεις η λες απλός ότι θέλεις να πας ΕΛΔΥΚ και άμα θέλουν σε στέλνουν αυτοί μετά εκει;
Johnaros7 έγραψε:Η ΕΛΔΥΚ και η 35 Μοίρα Καταδρομών υπάγονται στις Ειδικές Δυνάμεις; Ο τρόπος για να σε πάρουν είναι ίδιος με τις ΕΔ δηλαδή τις πρώτες μέρες που είσαι στο στρατό ρωτάνε ποιοι θέλουνε να πάνε; Είναι σίγουρο ότι θα σε πάρουν όμως; Εγώ θέλω για τα μόρια πιο πολύ. Σε περίπτωση που δεν σε πάρουν συνεχίζεις κανονικά στο στρατό η σε στέλνουν σε άλλο σώμα των ΕΔ (λοκ πχ).
Η 35 ΜΚ υπάγεται στην ΕΛΔΥΚ και σε περίπτωση που δηλώσεις ενδιαφέρον για να πας σε παίρνουν χωρίς δεύτερη σκέψη. Σκέψου ότι τσιμπάνε και άτομα που δεν ενδιαφέρονται καν γιατί υπάρχουν ελλείψεις. Τα μόρια μην φανταστείς ότι είναι παραπάνω σε σχέση με τις μονάδες της Ελλάδος αν έχεις αυτή την εντύπωση. Αν πας Κύπρο και κοπείς σε βγάζουν Ι3 και σε στέλνουν σε μονάδα Πεζικού στην Ελλάδα.
Την επιθυμία για να πας στην 35 ΜΚ θα την εκδηλώσεις όταν θα είσαι στο ΚΕΕΔ. Θα σας ρωτήσουν έτσι κ αλλιώς

Ευχαριστώ φίλε D.Y.K τις πληροφορίες
.
Για τα μόρια που ρώτησα ήξερα ότι δεν θα είναι παραπάνω απλώς ήθελα να ξέρω αν ΕΛΔΥΚ πιάνεται σαν Ειδικές Δυνάμεις όπως οι ΛΟΚ, Αλεξιπτωτηστες κλπ σε περίπτωση προκήρυξης για τα να έχω τα μόρια.

Για τα μόρια που ρώτησα ήξερα ότι δεν θα είναι παραπάνω απλώς ήθελα να ξέρω αν ΕΛΔΥΚ πιάνεται σαν Ειδικές Δυνάμεις όπως οι ΛΟΚ, Αλεξιπτωτηστες κλπ σε περίπτωση προκήρυξης για τα να έχω τα μόρια.
Johnaros7 έγραψε:Ευχαριστώ φίλε D.Y.K τις πληροφορίες.
Η 35 ΜΚ υπάγεται στις Ειδικές Δυνάμεις συνεπώς όσοι υπηρετήσουν εκεί μοριοδοτούνται κανονικά.
Όσοι υπηρετούν στις λοιπές μονάδες Πεζικού, Τεθωρακισμένων, Πυροβολικού κλπ της ΕΛΔΥΚ ΔΕΝ παίρνουν μόρια για τις προκηρύξεις των Σωμάτων Ασφαλείας.
D.Y.K έγραψε:Johnaros7 έγραψε:Ευχαριστώ φίλε D.Y.K τις πληροφορίες.
Η 35 ΜΚ υπάγεται στις Ειδικές Δυνάμεις συνεπώς όσοι υπηρετήσουν εκεί μοριοδοτούνται κανονικά.
Όσοι υπηρετούν στις λοιπές μονάδες Πεζικού, Τεθωρακισμένων, Πυροβολικού κλπ της ΕΛΔΥΚ ΔΕΝ παίρνουν μόρια για τις προκηρύξεις των Σωμάτων Ασφαλείας.
Να σαι καλά για τις διευκρυνήσεις φίλε D.Y.K.
Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση, διάβασα τι εκπαιδεύσεις παίρνουν στην Κύπρο οι οδηγοί σε προηγούμενα σχόλια, αυτό που ήθελα να μάθω είναι από άποψη γυμναστικής και γενικότερα σωματικής εκπαίδευσης τι παίζει?
Καλησπέρα παιδιά, σειρά 330 και σώμα διαβιβάσεων!
Στα μέσα της επόμενης εβδομάδας πετάω για Κύπρο, επειδή δεν ενημερώθηκα πολύ καλά ως προς τι πρέπει να πάρω από αποσκευές διότι δεν ήμουν στην ενημέρωση με τους υπόλοιπους και όταν ρώταγα δεν με ικανοποίησαν οι απαντήσεις. Δεν ήθελα όμως να δοκιμάσω την τύχη μου με παραπάνω ερωτήσεις τα στελέχη.
Εάν δεν κάνω λάθος αυτά που πρέπει να πάρω είναι μια μικρή χειραποσκευή και το γνωστό λουκάνικο.
Οι ερωτήσεις μου είναι: Μπορεί να είναι γεμάτο το λουκάνικο τέρμα σχεδόν ή χειραποσκευή εάν είναι ποιο μεγάλη λιγάκι θα υπάρχει πρόβλημα;
Ρωτάω γιατί δεν θέλω να γίνει τίποτα τραγελαφικό στο αεροδρόμιο και μου πουν δεν είσαι προβλεπόμενος άφησε καμιά αποσκευή.
Πραγματικά θα εκτιμούσα την βοήθεια από έναν παλιό ελδυκάριο.
Ευχαριστώ.
Στα μέσα της επόμενης εβδομάδας πετάω για Κύπρο, επειδή δεν ενημερώθηκα πολύ καλά ως προς τι πρέπει να πάρω από αποσκευές διότι δεν ήμουν στην ενημέρωση με τους υπόλοιπους και όταν ρώταγα δεν με ικανοποίησαν οι απαντήσεις. Δεν ήθελα όμως να δοκιμάσω την τύχη μου με παραπάνω ερωτήσεις τα στελέχη.
Εάν δεν κάνω λάθος αυτά που πρέπει να πάρω είναι μια μικρή χειραποσκευή και το γνωστό λουκάνικο.
Οι ερωτήσεις μου είναι: Μπορεί να είναι γεμάτο το λουκάνικο τέρμα σχεδόν ή χειραποσκευή εάν είναι ποιο μεγάλη λιγάκι θα υπάρχει πρόβλημα;

Ρωτάω γιατί δεν θέλω να γίνει τίποτα τραγελαφικό στο αεροδρόμιο και μου πουν δεν είσαι προβλεπόμενος άφησε καμιά αποσκευή.

Πραγματικά θα εκτιμούσα την βοήθεια από έναν παλιό ελδυκάριο.
Ευχαριστώ.
Έλα ρε σειρά, και εγώ ΕΛΔΥΚ ειδικές δυνάμειςΤο λουκάνικο μας είπαν να το γεμίσουμε όσο πάει και να πάρουμε μια χειραποσκευή έως 8 κιλά με διαστάσεις 30Χ40Χ50
δεν νομίζω να σου πουν τίποτα αν είναι λίγο μεγαλύτερο εντάξει, ρώτησα ένα φιλαράκι μου που υπηρετεί Κύπρο και μου είπε να μην αγχώνομαι δεν θα πουν τίποτα
δεν νομίζω να σου πουν τίποτα αν είναι λίγο μεγαλύτερο εντάξει, ρώτησα ένα φιλαράκι μου που υπηρετεί Κύπρο και μου είπε να μην αγχώνομαι δεν θα πουν τίποτα
Άν πετάς με C130 τότε μπορείς να πάρεις και δυο μπαούλα, απλά θα έχεις πρόβλημα με το πώς θα τα κουβαλήσεις. Με πολιτική πτήση ισχύει ότι ισχύει από την αεροπορική εταιρία.
Αν φερω αντι για χειραποσκευη ενα δικο μου σακ βουαγιαζ και ειμαι διατεθημενος να πληρώσω το υπερβαρο υπάρχει περίπτωση να μου που οτι η αποσκευή μενει εκτώς;
Μπράβο ζήτηση η ΕΛΔΥΚ! Χαμός γίνεται!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες