Γυμναστική στο στρατό

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Razorakos15
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 4

Γυμναστική στο στρατό

Δημοσίευση από Razorakos15 »

Εχω έναν γνωστο που είναι λοχιας και μου λεει πος αμα δει πος ένα ατομο δεν μπορει να αντεξει δεν θα το πιεσει παραπανο διοτι είναι επικινδυνο. Δεν θελει να ρισκαρει την υγεια σου και ουτε την δουλεια του διοτι αν παθεις κατι αυτος θα φταιει. Φυσικα αυτό εξαρτάτε και από τον λοχια που θα σου τυχει. Αμα σε κοροϊδεύουν οι αλοι ε τοτε είναι δικο τους πρόβλημα όχι δικο σου, ας τους να λενε. Εσυ μπες και θα διξει πος θα είναι τα πραγματα μεσα. Κατι ακομα, ειπες πος τελειωσες τις σπουδες σου, πιστευω ενοεις πος εχεις πτυχιο πανεπιστιμιου; Αμα είναι ετσι τοτε αναλογα με την ειδηκοτιτα σου θα σου δοσουν και ένα ποστο, π. Χ. Αν τελιοσες νοσηλευτικη θα είναι στα ιατρια. Οποτε εξαρτάτε και από τις σπουδες σου. Συνηθος τα πεδια που εχουν απλο απολυτιριο λυκειου είναι που κανουν ολες τις αγκαριες και τα πεδια τον σπουδων (μιλαω για καλα πτυχεια) περνανε καλυτερα την θητεια τους. Εσυ μπες και θα διξει πος θα είναι τα πραγματα μεσα Καλη θητεια σου ευχομαι!
Περισσότερος ιδρώτας στην εκπαίδευση λιγότερο αίμα στον πόλεμο.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 2

Γυμναστική στο στρατό

Δημοσίευση από Greek_Army »

Razorakos15 έγραψε:Κατι ακομα, ειπες πος τελειωσες τις σπουδες σου, πιστευω ενοεις πος εχεις πτυχιο πανεπιστιμιου; Αμα είναι ετσι τοτε αναλογα με την ειδηκοτιτα σου θα σου δοσουν και ένα ποστο, π. Χ. Αν τελιοσες νοσηλευτικη θα είναι στα ιατρια. Οποτε εξαρτάτε και από τις σπουδες σου. Συνηθος τα πεδια που εχουν απλο απολυτιριο λυκειου είναι που κανουν ολες τις αγκαριες και τα πεδια τον σπουδων (μιλαω για καλα πτυχεια) περνανε καλυτερα την θητεια τους.

Αυτό πάντως δεν γίνεται στην Ελλάδα.
Άβαταρ μέλους
Razorakos15
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Γυμναστική στο στρατό

Εγω αυτό ξερω παντος, και ο αδερφος μου που πηγε τα ιδια μου ελεγε. Ειχε κανα δυο ατομα που περασαν οικονομικα και καθονταν στα γραφεια κατά κυριο λογο, ατομα που περασαν ιατρικη ηταν στα ιατρια και ο ιδιος ο αδερφος μου που είναι πληροφορικαριος σε γραφειο καθοταν.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Γυμναστική στο στρατό

Δημοσίευση από D.Y.K »

Razorakos15 έγραψε:Εγω αυτό ξερω παντος, και ο αδερφος μου που πηγε τα ιδια μου ελεγε. Ειχε κανα δυο ατομα που περασαν οικονομικα και καθονταν στα γραφεια κατά κυριο λογο, ατομα που περασαν ιατρικη ηταν στα ιατρια και ο ιδιος ο αδερφος μου που είναι πληροφορικαριος σε γραφειο καθοταν.

Αυτό που ξέρεις καλώς ή κακώς είναι η μία πλευρά του νομίσματος.

Εγώ πάλι γνωρίζω πολλούς με πτυχία που είχανε λιώσει στο σκοπέτο, την αγγαρεία και την "σφαλιάρα" με την γενικότερη έννοια. Όπου γάμος και χαρά ο πτυχιούχος πρώτος.

Τίποτα δεν είναι στάνταρ και όλα είναι σχετικά. Έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες.

Άβαταρ μέλους
Razorakos15
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Γυμναστική στο στρατό

Συμφονω, είναι ανάλογος που θα σε πανε. Γενικοτερα όμως είναι όπως αναφερθηκε ποιο πριν, οτι αμα θελετε σωματικη εκπεδευση θα την βρειτε στις ειδικες δυναμεις.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Γυμναστική στο στρατό

Δημοσίευση από D.Y.K »

Razorakos15 έγραψε: Γενικοτερα όμως είναι όπως αναφερθηκε ποιο πριν, οτι αμα θελετε σωματικη εκπεδευση θα την βρειτε στις ειδικες δυναμεις.

Πλέον και εκεί μάπα το καρπούζι. Χρόνο με τον χρόνο και χειρότερα. Σαφώς σε καλύτερη μοίρα από τον υπόλοιπο Ες, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο και εκεί.

Η 35 ΜΚ η ιδανικότερη επιλογή για κάποιον που θέλει να ζοριστεί λίγο παραπάνω.

Άβαταρ μέλους
Konstantinos_
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Γυμναστική στο στρατό

Δημοσίευση από Konstantinos_ »

ΥΕΑ;

Πώς θα συγκρίνατε τη γυμναστική εκεί πέρα με των Ε. Δ 2015 τώρα δα;

Άβαταρ μέλους
DaMon
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 1

Γυμναστική στο στρατό

Δημοσίευση από DaMon »

KΑι σαν ΥΕΑ εξαρταται τελειως απο τον διοικητη. Ναι μεν υπαρχει ενα προγραμμα αλλα συμβαινουν και μικροαλλαγες. Οι Αλφα μου ας πουμε τρεχαν πρωι και απογευμα,2 φορες τη μερα, καθε μερα. Αν ειναι κανας δοκιμος εδω 329 μπορει να σας το επιβεβαιωσει. Εμεις (328) ειμασταν λιγο πιο χαλαρα στη γυμναστικη. Και ολη αυτη η διαφορα επειδη πεσαμε σε διαφορετικους διοικητες ταγματος.
Άβαταρ μέλους
Konstantinos_
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Γυμναστική στο στρατό

Δημοσίευση από Konstantinos_ »

Μόνο στο Ηράκλειο πας και εκπαιδεύεσαι σωστά;
Άβαταρ μέλους
Soap
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Γυμναστική στο στρατό

Δημοσίευση από Soap »

Είπαμε, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη διοίκηση της εκάστοτε μονάδας. Όταν υπηρέτησα εγώ στη Γ' ΜΑΚ στη Χίο τρέχαμε και πρωί και μεσημέρι, ήταν κ@ύλα. Το παράπονό μου ήταν που δε συνοδεύαμε το πρωινό και απογευματινό τρέξιμο με έλξεις, κοιλιακούς κτλ. Στο Ηράκλειο, στη ΣΕΑΠ όπως είπε κι ο φίλος παραπάνω και κει όπως παντού εξαρτάται πάλι από την εκάστοτε διοίκηση το πόσο και αν θα γυμνάζεσαι/εκπαιδεύεσαι. Συμφωνώ με τον D.Y.K. Παραπάνω για την 35 ΜΚ. Όντως εκεί τουλάχιστον κρατάνε ακόμα τα προσχήματα και κατά συνέπεια οι καταδρομείς που υπηρετούν εκεί διαχρονικά λαμβάνουν τη στοιχειώδη ταλαιπωρία και καταπόνηση που πρέπει να λαμβάνει ο έφεδρος καταδρομέας.
Άβαταρ μέλους
samloxias
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 1

Γυμναστική στο στρατό

Δημοσίευση από samloxias »

Όλλα καλλά είναι, όταν όμως απολύονται δεν πρέπει να παραιτούνται εντελώς Εικόνα
gamers

Γυμναστική στο στρατό

Δημοσίευση από gamers »

ξερετε μηπως αν καποιες μοναδες διαθετουν γυμναστηριο και αφηνουν να κανεις;
Άβαταρ μέλους
Soap
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Γυμναστική στο στρατό

Δημοσίευση από Soap »

gamers έγραψε:ξερετε μηπως αν καποιες μοναδες διαθετουν γυμναστηριο και αφηνουν να κανεις;

Οι πιο πολλες μοναδες διαθετουν γυμναστηρια. Ωστοσο το αν θα σε αφησουν να κανεις ειναι αλλη υποθεση. Εμας δε μας αφηνανε αλλα εχω ακουσει παιδια να λενε οτι στις μοναδες του κανανε γυμναστηριο κανονικα.

Πάλι με Φάνη Πετραλιά, πάλι δικια μας θα'ναι...
gamers

Γυμναστική στο στρατό

Δημοσίευση από gamers »

σε κεντρα ειδικων δυναμεων και στρατονομιας εχουν?
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Γυμναστική στο στρατό

Δημοσίευση από D.Y.K »

Παντού έχουν.

Το αν χρησιμοποιούνται όμως είναι θέμα πολλών παραγόντων και σηκώνει πολύ συζήτηση.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης