ΣΣΕ - Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων
Ευχαριστω πολυ... Μηπως μπορεις να μου πεις αν οι αποφοιτοι απο σσε οταν καταταγουν στο οπλο τους δουλευουν κανονικο 8ωρο;
-
- Α/ΓΕΑ
- Posts in topic: 36
Παιρνουν αδεια μολις τελειωσουν την εκπαιδευση απο Λιτοχωρο. Τελος Ιουνιου τελειωνουν οι γραπτες εξετασεις και μεχρι 26 Ιουλιου ειναι στο Λιτοχωρο. Αδεια εχουν απο 28 μεχρι 28 Αυγουστου οσοι μενουν μαθηματα επιστρεφουν γυρω στις 20 Αυγουστου
Αν θελω να παω να κανω προπονησεις σε καποιο αθλημα καποιες μέρες θα μπορω μερικα απογευματα να φευγω;
-
- Α/ΓΕΑ
Οταν κάνει κάποιος την θητεία του στο στρατό και κάνει προπονήσεις σε ομάδα απο οσο ξέρω σου δίνουν άδεια. Τωρα δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο και για τις στρατιωτικές σχολές
zorohawk έγραψε:Αν θελω να παω να κανω προπονησεις σε καποιο αθλημα καποιες μέρες θα μπορω μερικα απογευματα να φευγω;
Δεν υπαρχει περίπτωση ουτε μια στο εκατομμύριο...
Amat victoria curam
Ουτε αν ειμαι ""ημιεπαγγελματιας""
Καλησπερα, υπαρχει καποιος που να εχει φοιτησει η να φοιτει στη σχολη ευελπιδων ;
Θα ηθελα να του κανω μερικες ερωτησεις αν ειναι δυνατον
Πάντως το φόρουμ έχει απ'όσο έχω παρατηρήσει έχει πολλά θέματα όσο αφορά την ΣΣΕ, ρίξε μια ματιά ίσως να σου λυθούν οι απορίες που έχεις.
Γεια σας, ημουν ελλάδα μέχρι και 2η λυκείου, μετά τελειωσα 3η λυκείου στο εξωτερικό αμερική, γίνεται να πάω στη ΣΣΕ; Και αν ναι τι χρειάζομα;
Να δωσεις πανελληνιες χρειαζεται και να βγαλεις πανω απο 15.500 μορια, δεν κοβω να αναζητας κατι τετοιο.
Ψάξε πρώτα στο φόρουμ και αν δε βρεις αυτά που θες μπορείς να κάνεις σε εμένα τις ερωτήσεις σου με μήνυμα.spyros έγραψε:Καλησπερα, υπαρχει καποιος που να εχει φοιτησει η να φοιτει στη σχολη ευελπιδων ;
"Res,non verba!"
- Γρηγόρης
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Έχω ακούσει απο πολλους οτι η Ευελπίδων είναι η δυσκολότερη στρατιωτική σχόλη. Μπορεί να που πει κάποιος απόφοιτος της Ευελπίδων τι παραπανω γίνεται στην Ευελπίδων απο τις αλλες στρατιωτικές σχολές και θεωρείτε δυσκολότερη;
Παν Έλλην αξιος
-
- Α/ΓΕΑ
Γρηγόρης έγραψε:Έχω ακούσει απο πολλους οτι η Ευελπίδων είναι η δυσκολότερη στρατιωτική σχόλη. Μπορεί να που πει κάποιος απόφοιτος της Ευελπίδων τι παραπανω γίνεται στην Ευελπίδων απο τις αλλες στρατιωτικές σχολές και θεωρείτε δυσκολότερη;
Δεν υπάρχει το η ευελπιδων ειναι η πιο δύσκολη όλες οι στρατιωτικές σχολές και ειδικά οι ΑΣΕΙ (ΣΣΕ/ΣΝΔ/ΣΙ) είναι απαιτητικότατες σχολές έχουν δυσκολο ακαδημαικό πρόγραμμα σπουδών που απαιτεί σωστό διάβασμα χωρίς να αφήνεις κενα αυστηρη στρατιωτική εκπαίδευση και πειθαρχία. Η στρατιωτική ζωή δεν είναι καθόλου εύκολη απο οποιαδήποτε σχολή και αν έχεις αποφοιτήσει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες